Massage på Amager fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Amager

Professionel massage
på Amager

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage på Amager

Massage i dit eget hjem

Det er på ingen måde afslappende at jage rundt i Københavns trafik efter en massageklinik. Derfor tilbyder vi massage det mest afslappende sted i verden – hjemme hos dig selv.

nem adgang til professionel massage

Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi skabt RaskRask konceptet. Massørerne sparer de store udgifter til en fysisk klinik ved, at vi benytter en deleøkonomisk forretningsmodel – og du behøver ikke at tænke på hverken ventetid eller transport. Vi ordner alt det kedelige administrative arbejde for vores massører, så massøren kan fokusere på dig og dine behov. På den måde får du nem adgang til en professionel massage på Amager, lige når det passer dig. RaskRask giver dig tid og overskud til det vigtige.

stort udvalg af massage ydelser

Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Vælg bl.a. mellem en rygmassage, eller del glæden med din mødregruppe, eller forkæl din veninde eller partner med en parmassage.

Massagebriks i stuen på Amager - klar til at blive brugt
Mand der ligger på maven i sit trygge hjem på Amager

massage i dit eget hjem på amager

I dag har RaskRask over 10 massører på Amager (postnummer 2300). Siden konceptet kom til byen har efterspørgslen været stor i området. Vores massører kommer rundt i hele byen og tilbyder som altid 3 forskellige typer massage.

prøv en sportsmassage

Er du træt af ømhed i musklerne efter en hård omgang i fitness? Vil du også gerne kunne restituere hurtigt? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, f.eks. overbelastning i en muskel eller led, eller ved ømhed grundet løb, styrke eller stræk.

Det vigtigste med massage er, at du finder en massør, som lytter til dine behov. Det er nemlig ikke så vigtigt om man vælger den ene eller anden type massage, så længe massøren forstår udfordringen.

Læs mere om vores udbud af massager her!

tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører på Amager

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage på Amager

Start din massage på Amager her