Massage på Amager fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Amager

Professionel massage
på Amager

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage på Amager

 • Massage i dit hjem på Amager

  I dag har RaskRask over 10 massører på Amager (postnummer 2300). Siden konceptet kom til byen har efterspørgslen været stor i området. Vores massører kommer rundt i hele byen og tilbyder som altid 3 forskellige typer massage.

 • RaskRasks forskellige massagetyper

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor på Amager vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

massørjob
Velvære-massage-1
 • Massage i dit eget hjem

  Det er på ingen måde afslappende at jage rundt i Københavns trafik efter en massageklinik. Derfor tilbyder vi massage det mest afslappende sted i verden – hjemme hos dig selv.

 • NEM ADGANG TIL PROFESSIONEL MASSAGE

  Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi skabt RaskRask konceptet. Massørerne sparer de store udgifter til en fysisk klinik ved, at vi benytter en deleøkonomisk forretningsmodel – og du behøver ikke at tænke på hverken ventetid eller transport. Vi ordner alt det kedelige administrative arbejde for vores massører, så massøren kan fokusere på dig og dine behov. På den måde får du nem adgang til en professionel massage på Amager, lige når det passer dig. RaskRask giver dig tid og overskud til det vigtige.

Mød dine massører på Amager

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Amager her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage på Amager

MASSAGE PÅ AMAGER

Amager er en hyggelig lille bydel i Øresund og hjemsted for omkring 200.000 borgere. Amager består af byer som Dragør, Kastrup, Søvang, Tårnby og mange flere. I dag er det meste af området bebygget og Amager er således blevet en integreret del af Storkøbenhavn samt den tættest befolket Ø i Danmark. Selvom Øen med tiden er blevet overtaget af byggeri og byliv, så hersker der stadig landbrug og en smuk og storslået natur nær Dragør og Kastrup. Således ligger en stor del af Øen ubenyttet hen – blandt andet Kalvebod Fælled, som blev indvundet fra Øresund i 1930’erne – her er hverken bebyggelse eller opdyrkning.

Amagers syd-vestkyst bærer præg af engområder og diger. Nord og Vestkysten bliver afgrænset af kajen op mod København, mens den østlige del danner ramme for Amager Strand og Kastrup Strandpark. Administrativt bliver Amager delt mellem Dragør Kommune, Tårnby Kommune og Københavns Kommune. Den Københavnske del består af områder som Amager Øst og Vest samt indre by – Christianshavn. Det er aldrig uinteressant at være på Amager, hvad enten man er indbygger, tilflytter eller turist, der er noget for alle.