Sportsmassage | RaskRask.dk

Sportsmassage
i dit hjem

Var sporten hĂĽrd ved kroppen? En sportsmassage kan hjĂŚlpe

Har du fået en sportsskade? Eller ønsker du måske at optimere din performance og forebygge fremtidige skader? Så skulle du tage og få en sportsmassage hos RaskRask. Du kan med fordel bruge sportsmassage som forberedelse til en sportsudøvelse, restitution, og forebyggelse af skader. Men du behøver ikke at være en top atlet for at modtage behandlingen – det er givende for både amatører og professionelle. Sportsmassage er en massagebehandling, specifikt til dem som dyrker meget sport eller har fået en skade på grund af sport. Massage er i dag en integreret del af atletiktræning og indgår generelt ofte i moderne sports- og træning-programmer. Behandlingen fokuserer på muskler, der udsættes for meget stress og arbejde, ofte til et punkt hvor man har overanstrengt musklerne eller senerne.

Sportsmassage kan hjÌlpe mod muskelspÌndinger, øge fleksibiliteten og reducere risikoen for muskelsmerter og muskelhÌvelse, isÌr i forbindelse med fysisk aktivitet som sport. Massagen afhjÌlper ikke kun skader men kan ogsü hjÌlpe til at forebygge ved at nedsÌtte risikoen for akutte skader samt kroniske overlast forürsaget af slitage (tendonitis). RegelmÌssig massage sørger for at musklerne forbliver smidige og muskelvÌvet sundt, og det øger samtidigt blodcirkulationen og hjÌlper kroppens helbredende processer med at nedbryde arvÌv og sammenvoksninger.

Din behandler vil bruge en kombination af klassisk massage og bindevÌvsmassage til at manipulere og rehabilitere bløddele, inklusiv muskler, sener og ledbünd. I vil sammen under behandlingen finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din krop, sü du og din krop kan prÌstere det bedste igen.

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, sü du er altid i gode hÌnder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spĂŚndinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - LÌs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid nĂĽr det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvÌre massage i dit hjem eller pü dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fĂĽet den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

SPORTSMASSAGE

HVORFOR VÆLGE EN SPORTSMASSAGE?

Sportsmassage fokuserer pü muskler med forøget ophobning af affaldsstoffer. Med dybe og tvÌrgüende teknikker arbejder behandleren pü tvÌrs af muskelfibrene. Denne teknik løsner effektivt op for spÌndinger, affaldsstoffer, syre og unødvendig hÌvelse i muskler og led. Med andre ord, giver det et sundt og fornyet flow i muskulaturen. Sü hvad enten man er elitesportsudøver eller motionist, sü vil man drage stor fordel af en sportsorienteret massage.

ØMME MUSKLER, EN MASSAGE GØR GODT

Stimulering og overbelastning af muskulaturen fører til at muskelfibrene nedbrydes. Dette er helt ufarligt, men derimod nødvendigt for at komme i bedre form. En sportsmassage reducerer ømheden, giver ro til kroppen, samt forbedrer blodcirkulation.

Tilsammen giver det de bedste forudsÌtninger for en optimal restituering. En sportsmassage reducerer ømheden, giver ro til kroppen, samt forbedrer blodcirkulation. Tilsammen giver det de bedste forudsÌtninger for en optimal restituering.

SMERTER DU KAN LINDRE

Smerte opstür, nür kroppen bliver for overbelastet. Det sker typisk i forbindelse med forkert positionering, løfteteknik eller gentagen belastning af samme omrüde. Et typisk eksempel pü dette er løberknÌ. Det er derfor vigtigt at vÌre opmÌrksom pü kroppens signaler. Mindre lidelser kan hurtigt udvikle sig til mere alvorlige skader og i vÌrste fald funktionsnedsÌttelse.

SKADER OG HVAD DU GØR

De fleste skader skyldes unødvendig overbelastning, for hürd trÌning, eller forstrÌkninger.

En sportsmassage hjĂŚlper til med, at muskulaturen er i harmoni og har nemmere ved at falde til ro.
Samtidig forebygger det mod et bredt spektrum af potentielle skader for fremtiden.
Er skaden allerede sket, vil en sportsmassage gøre genoptrÌningsfasen hurtigere og mere effektiv.

BEDRE RESULTATER UNDER TRÆNING

Restitutionen er er nøglen, hvis man vil se hurtigere resultater og nü sine mül. Den dybe og tvÌrg üende massageteknik nedsÌtter hÌvelse, smerte og ømhed i muskler og led med helt op til 30%.
Dermed er det altsĂĽ ikke uden grund, at professionelle sportsudøvere har deres egne massør ansat – massøren er ofte den vigtigste spiller pĂĽ holdet.