Sportsmassage fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Sportsmassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

GAVEKORT

Læg velvære under juletræet og giv en gave der kan mærkes

Læs mere

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer vores massage

 • RaskRask leverer Sportsmassage

  Vi dyrker motion som aldrig før, men dette medfører desværre også, at vi får sportsrelaterede skader, som aldrig før. Muskelømhed og dertil relateret smerte er en naturlig del af træningen, når man arbejder hårdt for at udvikle sig – ligeledes bør en massage også være en naturlig del af træningen. En sportsmassage hjælper på restitution og på at forebygge skader. Men det er ikke altid nemt at finde et sted og en tid der passer til en – før nu! Nu kan du få sportsmassage i dit hjem eller til din sportsklub i størstedelen af Danmark for en god pris og en fantastisk kvalitet. Vores professionelle massører kører til dig med briks og det er uanset om du er i København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

 • Hvad er en Sportsmassage?

  Sportsmassage er en del af genopbygningen for de fleste atleter, men det er også en del af forebyggelsen. Mange atleter kan helt undgå at blive skadet i første omgang, når de bruger sportsmassage regelmæssigt som en del af deres træningsplan.

  Sportsmassage kan bruges til at forbedre atletiske præstationer, hurtighedsgendannelse og kan udnyttes af alle personer, der deltager i ethvert atletisk og/eller træningsprogram, der hjælper med at forbedre konditionen og opretholde toppræstationer. Mange professionelle og kollegiale atletiske programmer beskæftiger massageterapeuter, og sportsmassage er blevet brugt af atleter i mange år.

 • Hvordan adskiller Sportsmassage sig fra almindelig massage?

  Sportsmassagen adskiller sig fra en ‘almindelig’ massage ved at den tager fat i særlige problemområder, mens en wellness-massage har til formål at afslappe, samt reducere stress og spændinger. En sportsmassage fokuserer derimod på atletisk præstation og får atleten tilbage på sporet. Nogle atleter bruger sportsmassage til at hjælpe dem med at forberede sig på et løb eller en begivenhed. Dette vil omfatte ugentlige eller månedlige massagesessioner, der strækker sig sammen med deres regelmæssige træningsplan. Med andre ord er Sportsmassage en del af træningsplanen.

  Personer, der deltager i motion og atletiske programmer, der søger forbedret ydeevne, forbedret kondition, hurtigere opsving, forebyggelse af skader og hjælp til at opretholde kæbekondition, kan drage fordel af massageterapi givet af professionelle massageterapeuter, der arbejder inden for deres anvendelsesområde.

 • Hvorfor vælge en Sportsmassage?

  Sportsmassage fokuserer på muskler med forøget ophobning af affaldsstoffer. Med dybe og tværgående teknikker arbejder behandleren på tværs af muskelfibrene. Denne teknik løsner effektivt op for spændinger, stramhed, affaldsstoffer, syre og unødvendig hævelse i muskler og led. Med andre ord giver det et sundt og fornyet flow i muskulaturen. Så hvad enten man er elitesportsudøver eller motionist, så vil man drage stor fordel af en sportsorienteret massage.

 • Hvordan kan Sportsmassage hjælpe?

  Sportsmassage kan hjælpe en atlet med at holde sin krop skadefri i længere tid. På længere sigt hjælper Sportsmassage med at forberede dig på et løb, genoprette dig efter en skade eller træning af træning, og kroppen hjælper kroppen med at restituere 50% hurtigere end normalt og hjælper kroppen med at undgå skader.

 • Fordele ved sportsmassage

  En sportsmassage vil hjælpe et område med smerte for forskellige problemer, for eksempel hovedpine, søvnløshed eller rygsmerter – f.eks. fra at arbejde på computeren for længe. Dette hjælper også på lang sigt og skaber et partnerskab mellem klient og terapeut, for at skabe en balanceret og smertefri hverdag.

  Sportsmassage har mange fordele og inkluderer:

  • – Reduktion af muskelstivhed og træthed efter træning
   – Hjælp til atleter med at overvåge muskeltonen
   – Fremmer afslapning
   – Reduktion af muskelhypertonicitet (overbelastning)
   – Forøgelse af bevægelsesomfanget og smidigheden
 • Hvorfor er det godt at have arbejdet med en Sportsmassage-terapeut før mit sports event?

  En sportsmassagebehandler lærer, hvad du har brug for, ved at arbejde med dig. Når du arbejder med en sportsmassage-terapeut, ved massøren hvad du har brug for, hvilke grænser kan skubbes med din krop for at få fordele, hvilke områder af din krop har brug for ekstra strækning eller ekstra opmærksomhed.

  Kort sagt: De vil vide, hvor meget pres de kan lægge på dig uden at du har ondt, men bruger kun den rigtige mængde tryk, så dine muskler slapper af.

  Efter flere sessioner sammen kan du afgøre, om trykket var for meget eller helt rigtigt. Terapeuten vil vide, hvordan man hjælper dig uden at skade dig. Prøv at arbejde med din sportsmassageterapeut mindst et par uger før din begivenhed for at få de bedste resultater.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage