Sportsmassage | RaskRask.dk

Sportsmassage
i dit hjem

Var sporten hĂĽrd ved kroppen? En sportsmassage kan hjĂŚlpe

Har du fået en sportsskade? Eller ønsker du måske at optimere din performance og forebygge fremtidige skader? Så skulle du tage og få en sportsmassage hos RaskRask. Du kan med fordel bruge sportsmassage som forberedelse til en sportsudøvelse, restitution, og forebyggelse af skader. Men du behøver ikke at være en top atlet for at modtage behandlingen – det er givende for både amatører og professionelle. Sportsmassage er en massagebehandling, specifikt til dem som dyrker meget sport eller har fået en skade på grund af sport. Massage er i dag en integreret del af professionelle atleters træning og indgår generelt ofte i moderne sports- og træning-programmer. Behandlingen fokuserer på muskler, der udsættes for meget stress og arbejde under den specifikke sport

Sportsmassage kan hjÌlpe mod muskelspÌndinger, øge fleksibilitet i muskulaturen og reducere risikoen for muskelsmerter og muskelhÌvelse, isÌr i forbindelse med fysisk aktivitet som sport. Massagen afhjÌlper ikke kun skader, men kan ogsü hjÌlpe til at forebygge skader, herunder nedsÌttes risikoen for akutte skader samt risikoen for kroniske overbelastningskader, f.eks. tendonitis. RegelmÌssig massage sørger for at musklerne forbliver smidige og muskelvÌvet sundt, og det øger samtidigt blodcirkulationen og hjÌlper kroppens helbredende processer med at nedbryde arvÌv og sammenvoksninger.

Din behandler vil bruge en kombination af klassisk massage og bindevÌvsmassage til at behandle bløddele, altsü muskler, sener og ledbünd. I vil sammen under behandlingen finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din krop, sü du og din krop kan prÌstere optimalt.

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, sü du er altid i gode hÌnder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spĂŚndinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - LÌs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid nĂĽr det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvÌre massage i dit hjem eller pü dit kontor.

DEN RETTE MASSØR

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fĂĽet den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 200+ anmeldelser

RASKRASK LEVERER SPORTSMASSAGE

Billede af RaskRask Massage

Vi dyrker motion som aldrig før, men dette medfører desvĂŚrre ogsĂĽ, at vi fĂĽr sportsrelaterede skader, som aldrig før. Muskelømhed og dertil relateret smerte er en naturlig del af trĂŚningen, nĂĽr man arbejder hĂĽrdt for at udvikle sig – ligeledes bør en massage ogsĂĽ vĂŚre en naturlig del af trĂŚningen. En sportsmassage hjĂŚlper pĂĽ restitution og pĂĽ at forebygge skader. Men det er ikke altid nemt at finde et sted og en tid der passer til en – Før nu! Nu kan du fĂĽ sportsmassage i dit hjem eller til din sportsklub i størstedelen af Danmark for en god pris og en fantastisk kvalitet. Vores professionelle massører kører til dig med briks og det er uanset om du er i København, Aarhus, Aalborg eller Odense.

Hvorfor vĂŚlge en sportsmassage

Sportsmassage fokuserer pü muskler med forøget ophobning af affaldsstoffer. Med dybe og tvÌrgüende teknikker arbejder behandleren pü tvÌrs af muskelfibrene. Denne teknik løsner effektivt op for spÌndinger, stramhed, affaldsstoffer, syre og unødvendig hÌvelse i muskler og led. Med andre ord, giver det et sundt og fornyet flow i muskulaturen. Sü hvad enten man er elitesportsudøver eller motionist, sü vil man drage stor fordel af en sportsorienteret massage.

Ømme muskler, en massage gør godt

Stimulering og overbelastning af muskulaturen fører til at muskelfibrene nedbrydes. Dette er helt ufarligt, og en naturlig del af trÌningen, for at komme i bedre form. Nür man trÌner nedbrydes muskelfibrene, men hvis musklen für mulighed for at restituere, vil den opbygge sig til et stÌrkere niveau end før. En sportsmassage reducerer ømheden i denne proces, giver ro til kroppen, samt forbedrer blodcirkulation. Tilsammen giver det de bedste forudsÌtninger for en optimal restituering.

Smerter du kan lindre

Smerte opstür, nür kroppen bliver overbelastet. Det sker typisk i forbindelse med forkert positionering, løfteteknik eller gentagen belastning af samme omrüde. Et typisk eksempel pü dette er løberknÌ. Det er derfor vigtigt at vÌre opmÌrksom pü kroppens signaler. Mindre lidelser kan hurtigt udvikle sig til mere alvorlige skader, der tager lÌngere tid om at hele og kan i vÌrste fald medføre funktionsnedsÌttelse.

Skader og hvad du gør

De fleste skader skyldes unødvendig overbelastning, for hürd trÌning, eller forstrÌkninger. En sportsmassage hjÌlper til med, at muskulaturen er i harmoni, restituere hurtigere og har nemmere ved at falde til ro. Samtidig forebygger det mod et bredt spektrum af potentielle skader for fremtiden.
Er skaden allerede sket, vil en sportsmassage gøre genoptrÌningsfasen hurtigere og mere effektiv.

Bedre resultater under trĂŚning

Restitutionen er er nøglen, hvis man vil se hurtigere resultater og nĂĽ sine mĂĽl. Den dybe og tvĂŚrgĂĽende massageteknik nedsĂŚtter hĂŚvelse, smerte og ømhed i muskler og led med helt op til 30%. Dermed er det altsĂĽ ikke uden grund, at professionelle sportsudøvere har deres egne massør ansat – massøren er ofte den vigtigste spiller pĂĽ holdet.