fbpx

Sportsmassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Var sporten hård ved kroppen?

Få en sportsmassage behandling

Har du fået en sportsskade? Eller ønsker du måske bare at optimere din performance og forebygge fremtidige skader? Så skulle du tage at få en sportsmassage hos RaskRask. Du kan med fordel bruge sportsmassage som forberedelse til en sportsudøvelse, restitution, og forebyggelse af skader. Men du behøver ikke at være topatlet for at modtage behandlingen – det er givende for både amatører og professionelle.

Sportsmassage er en massagebehandling specifikt til dig som dyrker meget sport eller har fået en skade på grund af sport. Massage er i dag en integreret del af atletiktræning og indgår ofte i moderne sports- og træningsprogrammer. Behandlingen fokuserer på muskler, der udsættes for meget stress og belastning, ofte til et punkt hvor man har overanstrengt musklerne eller senerne.

Sportsmassage kan hjælpe mod muskelspændinger, øge fleksibiliteten og reducere risikoen for muskelsmerter og muskelhævelse, især i forbindelse med fysisk aktivitet som sport. Massagen afhjælper ikke kun skader, men kan også hjælpe til at forebygge ved at nedsætte risikoen for akutte skader samt kronisk overbelastning forårsaget af slitage (tendonitis). Regelmæssig massage sørger for, at musklerne forbliver smidige og muskelvævet sundt, og det øger samtidigt blodcirkulationen og hjælper kroppens helbredende processer med at nedbryde arvæv og sammenvoksninger.

Din behandler vil bruge en kombination af klassisk massage og bindevævsmassage til at manipulere og rehabilitere bløddele, inklusiv muskler, sener og ledbånd. I vil sammen under behandlingen finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din krop, så du og din krop kan præstere det bedste igen.

Sådan fungerer vores massage

Mød dine fagpersoner

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

RaskRask leverer sportsmassage

Vi dyrker motion som aldrig før, men dette medfører desværre også, at vi får sportsrelaterede skader, som aldrig før. Muskelømhed og dertil relateret smerte er en naturlig del af træningen, når man arbejder hårdt for at udvikle sig – ligeledes bør en massage også være en naturlig del af træningen. En sportsmassage hjælper på restitution og på at forebygge skader. Men det er ikke altid nemt at finde et sted og en tid der passer til en – Før nu! Nu kan du få sportsmassage i dit hjem eller til din sportsklub i størstedelen af Danmark for en god pris og en fantastisk kvalitet. Vores professionelle massører kører til dig med briks og det er uanset om du er i KøbenhavnAarhusAalborg eller Odense.

Hvorfor vælge en sportsmassage

Sportsmassage fokuserer på muskler med forøget ophobning af affaldsstoffer. Med dybe og tværgående teknikker arbejder behandleren på tværs af muskelfibrene. Denne teknik løsner effektivt op for spændinger, stramhed, affaldsstoffer, syre og unødvendig hævelse i muskler og led. Med andre ord giver det et sundt og fornyet flow i muskulaturen. Så hvad enten man er elitesportsudøver eller motionist, så vil man drage stor fordel af en sportsorienteret massage.

Ømme muskler, en massage gør godt

Stimulering og overbelastning af muskulaturen fører til at muskelfibrene nedbrydes. Dette er helt ufarligt, og en naturlig del af træningen, for at komme i bedre form. Når man træner, nedbrydes muskelfibrene, men hvis musklen får mulighed for at restituere, vil den opbygge sig til et stærkere niveau end før. En sportsmassage reducerer ømheden i denne proces, giver ro til kroppen, samt forbedrer blodcirkulation. Tilsammen giver det de bedste forudsætninger for en optimal restituering.

Smerter du kan lindre

Smerte opstår, når kroppen bliver overbelastet. Det sker typisk i forbindelse med forkert positionering, løfteteknik eller gentagen belastning af samme område. Et typisk eksempel på dette er løberknæ. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på kroppens signaler. Mindre lidelser kan hurtigt udvikle sig til mere alvorlige skader, der tager længere tid om at hele og kan i værste fald medføre funktionsnedsættelse.

Skader og hvad du gør

De fleste skader skyldes unødvendig overbelastning, for hård træning, eller forstrækninger. En sportsmassage hjælper til med at holde muskulaturen i harmoni, restituere hurtigere og have nemmere ved at falde til ro. Samtidig forebygger det mod et bredt spektrum af potentielle skader for fremtiden.
Er skaden allerede sket, vil en sportsmassage gøre genoptræningsfasen hurtigere og mere effektiv.

Bedre resultater under træning

Restitutionen er er nøglen, hvis man vil se hurtigere resultater og nå sine mål. Den dybe og tværgående massageteknik nedsætter hævelse, smerte og ømhed i muskler og led med helt op til 30%. Dermed er det altså ikke uden grund, at professionelle sportsudøvere har deres egne massør ansat – massøren er ofte den vigtigste spiller på holdet.

Hvad er sportsmassage?

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en type massagebehandling, der ligner en dybvævsmassage med specifikt fokus på problemområder for atleter og weekendkrigere. Der er mange “modaliteter” eller “typer” af massagebehandling disse dage, og sportsmassage er også et udtryk for at hjælpe med at kategorisere, hvem en massør arbejder på, og hvilken massør en ny klient vil søge efter.

Fordelene ved massage er stadig til stede i alle massagemodaliteter, og massagen adskiller sig kun ved de forskellige fokusområder. Når du søger en sportsmassage, for eksempel, vil du sandsynligvis være på udkig efter forberedelse før motion eller smertelindring og hjælp til at komme tilbage til at deltage fuldt ud i din sport.

Hvad er forskellen mellem en regelmæssig “massage” og en “sportsmassage”?

Forskellen er fokus eller intension for hver massages “stil” eller “modalitet”.

En wellness-massage fokuserer for eksempel på at få hele din krop til at slappe af uden nogen særlig opmærksomhed på smertefulde områder. Intentionen eller fokuset i en wellness-massage er på afslapning, stress- og/eller angstreduktion.

En sportsmassage fokuserer derimod på atletisk præstation og får atleten tilbage på sporet. Nogle atleter bruger sportsmassage til at hjælpe dem med at forberede sig på et løb eller en begivenhed. Dette vil omfatte ugentlige eller månedlige massagesessioner, der strækker sig sammen med deres regelmæssige træningsplan. Med andre ord er Sportsmassage en del af træningsplanen.

Sportsmassage er en del af genopbygningen for de fleste atleter, men det er også en del af forebyggelsen. Mange atleter kan helt undgå at blive skadet i første omgang, når de bruger sportsmassage regelmæssigt som en del af deres træningsplan.

Sportsmassage kan bruges til at forbedre atletiske præstationer, hurtighedsgendannelse og kan udnyttes af alle personer, der deltager i ethvert atletisk og/eller træningsprogram, der hjælper med at forbedre konditionen og opretholde toppræstationer. Mange professionelle og kollegiale atletiske programmer beskæftiger massageterapeuter, og sportsmassage er blevet brugt af atleter i mange år.

Forskning har vist, at i forbindelse med motion og atletisk deltagelse kan massage:

Personer, der deltager i motion og atletiske programmer, der søger forbedret ydeevne, forbedret kondition, hurtigere opsving, forebyggelse af skader og hjælp til at opretholde kæbekondition, kan drage fordel af massageterapi givet af professionelle massageterapeuter, der arbejder inden for deres anvendelsesområde.

Hvordan kan Sportsmassage hjælpe? Hvordan er det anderledes?

Sportsmassage kan hjælpe en atlet med at holde sin krop skadefri i længere tid. På længere sigt hjælper Sportsmassage med at forberede dig på et løb, genoprette dig efter en skade eller træning af træning, og kroppen hjælper kroppen med at restituere 50% hurtigere end normalt og hjælper kroppen med at undgå skader.

En sportsmassage vil hjælpe et område med smerte for forskellige problemer, for eksempel hovedpine, søvnløshed eller rygsmerter – f.eks. fra at arbejde på computeren for længe. Dette hjælper også på lang sigt og skaber et partnerskab mellem klient og terapeut, for at skabe en balanceret og smertefri hverdag.

Hvorfor er det godt at have arbejdet med en sportsmassage-terapeut før mit løbeevent?

En sportsmassagebehandler lærer, hvad du har brug for, ved at arbejde med dig. Når du arbejder med en sportsmassage-terapeut, ved massøren hvad du har brug for, hvilke grænser kan skubbes med din krop for at få fordele, hvilke områder af din krop har brug for ekstra strækning eller ekstra opmærksomhed.

Kort sagt: De vil vide, hvor meget pres de kan lægge på dig uden at du har ondt, men bruger kun den rigtige mængde tryk, så dine muskler slapper af.

Efter flere sessioner sammen kan du afgøre, om trykket var for meget eller helt rigtigt. Terapeuten vil vide, hvordan man hjælper dig uden at skade dig. Prøv at arbejde med din sportsmassageterapeut mindst et par uger før din begivenhed for at få de bedste resultater.

Sportsmassage i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Sportsmassage i Aarhus
RaskRask har siden 2016 bragt sportsmassage lige til døren i hele Aarhus og opland. Hvad enten man bor i hjertet af Aarhus eller i udkanten nær Viby, Højbjerg eller Risskov, så har vi en massør, der passer til dine behov. Aarhus er stedet, hvor RaskRask slog sine rødder og det er samtidig her, vores administration holder til. Flere af vores Aarhus-massører har været med helt fra begyndelsen, men vores nytilkomne massører står selvfølgelig også klar, hvis du varmer op til et marathon eller blot har ømme muskler.

Sportsmassage i Aalborg
Efter konceptet var blevet en stor succes i Østjylland var det tid til at kigge mod Nord. I vinteren 2017 åbnede RaskRask således op for sportsmassage i hjemmet i hele Aalborg. I dag er der seks dygtige massører tilknyttet Dobbelt A og Nordjylland, som hver dag hjælper nordjyderne med at løsne op for spændinger og smerter efter motion. Vi bringer massagen hjem til dig.

Sportsmassage i Odense
Med de mange naturskønne områder i og omkring Odense, kan man næsten ikke ønske sig et bedre sted at dyrke sport. Om du spiller fodbold i OB eller B1913 eller har været en tur i Friluftsbadet, så er den grønne hovedstad et fantastisk sted at udfolde sine talenter og fritidsinteresser. Derfor var Odense et naturligt næste skridt, da RaskRask blevet udvidet fra Jylland til Fyn. Odense er Danmarks tredjestørste by, og RaskRasks tredje stop på vejen mod et landsdækkende koncept.

Sportsmassage i København
I København findes sportsgrene i alle former. Med sine mange sportsfaciliteter indendørs som udendørs rummer byen noget for enhver smag. Både før og efter en tur i havnebadet, på Kløvermarken eller til yoga kan vi hjælpe med at løsne musklerne op, så du undgår øm ryg og stive muskler. Der er plads til alle i hovedstaden, og nu er der også blevet plads til RaskRask. Nu kan du nemlig bestille sportsmassage i hele Københavnsområdet.