massage

Sportsmassage
i dit hjem

Velvære på dine vilkår

alt.-logo

Var sporten hård ved kroppen?

Få en sportsmassage behandling

Har du fået en sportsskade? Eller ønsker du måske bare at optimere din performance og forebygge fremtidige skader? Så skulle du tage og få en sportsmassage hos RaskRask. Du kan med fordel bruge sportsmassage som forberedelse til en sportsudøvelse, restitution, og forebyggelse af skader. Men du behøver ikke at være en top atlet for at modtage behandlingen – det er givende for både amatører og professionelle.

Sportsmassage er en massagebehandling, specifikt til dem som dyrker meget sport eller har fået en skade på grund af sport. Massage er i dag en integreret del af atletiktræning og indgår generelt ofte i moderne sports- og træning-programmer. Behandlingen fokuserer på muskler, der udsættes for meget stress og arbejde, ofte til et punkt hvor man har overanstrengt musklerne eller senerne.

Sportsmassage kan hjælpe mod muskelspændinger, øge fleksibiliteten og reducere risikoen for muskelsmerter og muskelhævelse, især i forbindelse med fysisk aktivitet som sport. Massagen afhjælper ikke kun skader men kan også hjælpe til at forebygge ved at nedsætte risikoen for akutte skader samt kroniske overlast forårsaget af slitage (tendonitis). Regelmæssig massage sørger for at musklerne forbliver smidige og muskelvævet sundt, og det øger samtidigt blodcirkulationen og hjælper kroppens helbredende processer med at nedbryde arvæv og sammenvoksninger.

Din behandler vil bruge en kombination af klassisk massage og bindevævsmassage til at manipulere og rehabilitere bløddele, inklusiv muskler, sener og ledbånd. I vil sammen under behandlingen finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig og din krop, så du og din krop kan præstere det bedste igen.

Sådan fungerer det

Some Text
Some Text

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på to minutter og få tid til det, der betyder noget

Altid i gode hænder

Alle vore massører er nøje udvalgt, eksaminerede og forsikrede af

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Altid lave priser

Vi sparer klinikken - så du får mere velvære for mindre

45 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

395,-

60 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

495,-

75 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

595,-

2 Timer

Parmassage
(én massør i to timer)

945,-
closeup massage

Transportudgifter er med i prisen.

Massøren har selvfølgelig massagebriks og olie med.

Mød dine massører

110+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikret af Tryg logo

Dit helbred og dit hjem er altid forsikret

I samarbejde med RaskRask Tryg logo har sammensat en forsikring ordning, som giver sikkerhed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære!

Hvis du ikke er tilfreds med 45 min, 60 min eller 75 min massage, kan du få en gratis gave certifikat for en 45 mins massage.

Læs mere

Bedst anmeldte

massører i hele Danmark

Alle vore massører er nøje udvalgt, eksaminerede i fysiurgisk, anatomi og massage. Så du er altid i gode hænder.

2690 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din behandling her

Danmarks største massagekoncept

110+

Massører

300+

Postnumre

1.000.000+

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

110+

Massører

300+

Postnumre

1.000.000+

Minutters massage

RaskRask leverer sportsmassage

RASKRASK LEVERER SPORTSMASSAGE

Vi dyrker motion som aldrig før, men dette medfører desværre også, at vi får sportsrelaterede skader, som aldrig før. Muskelømhed og dertil relateret smerte er en naturlig del af træningen, når man arbejder hårdt for at udvikle sig – ligeledes bør en massage også være en naturlig del af træningen. En sportsmassage hjælper på restitution og på at forebygge skader. Men det er ikke altid nemt at finde et sted og en tid der passer til en – Før nu! Nu kan du få sportsmassage i dit hjem eller til din sportsklub i størstedelen af Danmark for en god pris og en fantastisk kvalitet. Vores professionelle massører kører til dig med briks og det er uanset om du er i KøbenhavnAarhusAalborg eller Odense.

Hvorfor vælge en sportsmassage

Sportsmassage fokuserer på muskler med forøget ophobning af affaldsstoffer. Med dybe og tværgående teknikker arbejder behandleren på tværs af muskelfibrene. Denne teknik løsner effektivt op for spændinger, stramhed, affaldsstoffer, syre og unødvendig hævelse i muskler og led. Med andre ord, giver det et sundt og fornyet flow i muskulaturen. Så hvad enten man er elitesportsudøver eller motionist, så vil man drage stor fordel af en sportsorienteret massage.

Ømme muskler, en massage gør godt

Stimulering og overbelastning af muskulaturen fører til at muskelfibrene nedbrydes. Dette er helt ufarligt, og en naturlig del af træningen, for at komme i bedre form. Når man træner nedbrydes muskelfibrene, men hvis musklen får mulighed for at restituere, vil den opbygge sig til et stærkere niveau end før. En sportsmassage reducerer ømheden i denne proces, giver ro til kroppen, samt forbedrer blodcirkulation. Tilsammen giver det de bedste forudsætninger for en optimal restituering.

Smerter du kan lindre

Smerte opstår, når kroppen bliver overbelastet. Det sker typisk i forbindelse med forkert positionering, løfteteknik eller gentagen belastning af samme område. Et typisk eksempel på dette er løberknæ. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på kroppens signaler. Mindre lidelser kan hurtigt udvikle sig til mere alvorlige skader, der tager længere tid om at hele og kan i værste fald medføre funktionsnedsættelse.

Skader og hvad du gør

De fleste skader skyldes unødvendig overbelastning, for hård træning, eller forstrækninger. En sportsmassage hjælper til med, at muskulaturen er i harmoni, restituere hurtigere og har nemmere ved at falde til ro. Samtidig forebygger det mod et bredt spektrum af potentielle skader for fremtiden.
Er skaden allerede sket, vil en sportsmassage gøre genoptræningsfasen hurtigere og mere effektiv.

Bedre resultater under træning

Restitutionen er er nøglen, hvis man vil se hurtigere resultater og nå sine mål. Den dybe og tværgående massageteknik nedsætter hævelse, smerte og ømhed i muskler og led med helt op til 30%. Dermed er det altså ikke uden grund, at professionelle sportsudøvere har deres egne massør ansat – massøren er ofte den vigtigste spiller på holdet.

Hvad er sportsmassage?

Hvad er sportsmassage?

Sportsmassage er en type massagebehandling, der ligner en dybvævsmassage med specifikt fokus på problemområder for atleter og weekendkrigere. Der er mange “modaliteter” eller “typer” af massagebehandling disse dage, og sportsmassage er også et udtryk for at hjælpe med at kategorisere, hvem en massør arbejder på, og hvilken massør en ny klient vil søge efter.

Fordelene ved massage er stadig til stede i alle massagemodaliteter, og kun forskellige “fordele” ses efter bestemte massageformer. Når du søger en sportsmassage, for eksempel, vil du være på udkig efter smertelindring og hjælpe med at komme tilbage til at deltage fuldt ud i din sport.

Hvad er forskellen mellem en regelmæssig “massage” og en “sportsmassage”?

Forskellen er fokus eller intension for hver massage “stil” eller “modalitet”.

En Wellness Massage fokuserer for eksempel på at få hele din krop til at slappe af uden nogen særlig opmærksomhed på smertefulde områder. Intentionen eller fokuset på en “Wellness Massage” er på afslapning, stress- og / eller angst-reduktion.

En sportsmassage fokuserer derimod på atletisk præstation, og får atleten tilbage til deres bedste præstation muligt. Nogle atleter bruger sportsmassage til at hjælpe dem med at forberede sig på et løb eller en begivenhed. Dette vil omfatte ugentlige eller månedlige massagesessioner, der strækker sig sammen med deres regelmæssige træningsplan. Med andre ord ersSportsmassage en del af træningsplanen. Det er bedst at have en sportsmassage 1-2 dage efter et langt løb i stedet for før, hvis alt går godt. Dette skal være i atletens skema, så de kan planlægge deres træningstype rundt om genoprettelsen.

Sportsmassage er en del af genopbygning for de fleste atleter, men det er også en del af forebyggelsen. Mange atleter kan helt undgå at blive skadet i første omgang, når de bruger sportsmassage regelmæssigt som en del af deres træningsplan.

Sportsmassage kan bruges til at forbedre atletisk præstationer, hurtighedsgendannelse og kan udnyttes af alle personer, der deltager i ethvert atletisk og / eller træningsprogram, der hjælper med at forbedre konditioneringen og opretholde toppræstationer. Mange professionelle og kollegiale atletiske programmer beskæftiger massageterapeuter og sportsmassage er blevet brugt i mange år af atleter af forskellig baggrunde.

Forskning har vist, at i forbindelse med motion og atletisk deltagelse kan massage:

Personer, der deltager i motion og atletiske programmer, der søger forbedret ydeevne, forbedret konditionering, hurtigere opsving, forebyggelse af skader og hjælp til at opretholde kæbekondition, kan drage fordel af massageterapi givet af professionelle massageterapeuter, der arbejder inden for deres anvendelsesområde.

Hvordan kan Sportsmassage hjælpe? Hvordan er det anderledes?

Sportsmassage hjælper en atlet med at holde deres krop skadefri i længere tid. På længere sigt hjælper Sportsmassage med at forberede dig på et løb, genoprette dig efter en skade eller træning af træning, og kroppen hjælper kroppen med at restituere 50% hurtigere end og hjælper kroppen med at undgå skader.

En sportsmassage vil hjælpe et område med smerte for forskellige problemer, for eksempel hovedpine, søvnløshed eller rygsmerter – f.eks. fra at arbejde på computeren for længe. Dette hjælper også langsigtet og skaber et partnerskab mellem klient og terapeut, for at skabe en balanceret og smertefri hverdag.

Hvorfor er det godt at have arbejdet med en sportsmasseterapeut før mit løbeevent?

En sportsmassagebehandler lærer hvad du har brug for ved at arbejde med dig. Når du arbejder med en sportsmasseterapeut, ved de hvad du har brug for, hvilke grænser kan skubbes med din krop for at få fordele, hvilke områder af din krop har brug for ekstra strækning eller ekstra opmærksomhed.

Kort sagt: De vil vide, hvor meget pres de kan bruge på dig uden at du har det ondt, men bruger kun den rigtige mængde tryk, så dine muskler slapper af.

Efter flere sessioner sammen kan du afgøre, om trykket var for meget eller helt rigtigt. Terapeuten vil vide, hvordan man hjælper dig uden at skade dig. Prøv at arbejde med din sportsmasseterapeut mindst et par uger før din begivenhed for at få de bedste resultater.

Sportsmassage i Aarhus, Aalborg, Odense og København

Aarhus
RaskRask har siden 2016 bragt sportsmassage lige til døren i hele Aarhus og opland. Hvad enten man bor i hjertet af Aarhus eller i udkanten nær VIby, Højbjerg eller Risskov, så har vi en massør, der passer til dine behov. Aarhus er stedet hvor RaskRask slog sine rødder og samtidig her vores administration holder til. Flere af vores Aarhus-massører har været med helt fra begyndelse og har opbygget stor erfaring med sportsmassage i de aarhusianske hjem. .

Aalborg
Efter konceptet var blevet en stor succes i Østjylland var det tid til at kigge mod Nord. I vinteren 2017 åbnede RaskRask således op for sportsmassage i hjemmet i hele Aalborg. I dag er der seks dygtige massører tilknyttet Aalborg/Ålborg og Nordjylland, som hver dag hjælper nordjyderne med spændinger og smerter i hjemmet..

Odense
Med de mange naturskønne områder i og omkring Odense, kan man næsten ikke ønske sig et bedre sted at dyrke sport. Den grønne hovedstad er et fantastisk sted at udfolde sine talenter og fritidsinteresser. Derfor var Odense et naturligt, da RaskRask blevet udvidet fra Jylland til Fyn. Odense er danmarks tredjestørste by og RaskRask tredje stop på vejen mod et landsdækkende koncept.

København
I København findes sportsgrene i alle former. Med sine 613.288 indbyggere rummer byen noget for en hver smag. Der er plads til alle i hovedstaden, og nu er der også blevet plads til RaskRask. Nu kan du nemlig bestille sportsmassage i hele Københavns kommune.