Massage i Aalborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Aalborg

Professionel massage
i Aalborg

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Aalborg

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Mange forskellige massageformer

Du kan selv vælge hvilken massageform du ønsker, men fælles for dem alle er, at de leveres med høj kvalitet og god energi. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakkemassage, parmassage og eventmassage.
Vi har samarbejde med mange dygtige massører, hvilket gør at vi kan tilbyde mange forskellige behandlingstyper, af høj kvalitet.
Accepter ikke dine smerter, arbejd med dem! Bestil din massagebehandling hos RaskRask og kom et skridt tættere på en smertefri hverdag.

Sådan dækker RaskRask dine behov

Vi hos RaskRask går op i at du får en massage der passer til din/dit situation eller behov. Derfor anvender vores massørers forskellige kompetencer og gør en dyd i at beskrive dem på vores hjemmeside. Det sikre at vi kan komme dit problem til livs. Med en arbejdsskade eller en forstrækning, kan en grundig sportsmassage, med fokus på det dybe væv øge kroppens naturlige helingsproces. Ellers kan en massage med fokus på helbred og velvære, med et blødere greb og lange strøg, have bedre effekt på mentale blokeringer. Dette vil i mange tilfælde have indvirkning på stress, angst eller depression.

Smerter og lindring

Massage bliver mest almindeligt anvendt for at reducere og forebygge mod smerte. Massage kan anvendes mod stort set alle tænkelige former for smerte. I flere tilfælde kan gentagende behandlinger have en lindrende effekt på samme niveauer som smertestillende medicin. I en undersøgelse fra år 2003 fandt man at massageterapi sigtet mod rygsmerter mindsker brugen af medicinal behandling med 36%. Ved at massere de ømme og stive muskelområder, skabes der forbedret blodomløb. Dette kan reducere smerte fra en arbejdsskade eller lignende. Massage kan også anvendes mod kronisk hovedpine eller smerte i forbindelse med gigt.

Mand får massage i eget hjem i Aalborg i behagelige omgivelser

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage af ryg i Aalborg i patientens hjem

Nyt massagekoncept i Aalborg

Vi er et moderne firma med nyt et koncept. Vi specialiserer os i at gøre det nemt tilgængeligt for alle at få den bedste massage, på deres vilkår. Sundhed og velvære skal prioriteres i vores dagligdag. Sammen med vores dygtige massører kommer vi med en løsning. Hos os kan du bestille tid til en massage. Massøren kommer til din dør, og udfører en kvalitets- og sundhed bevidst behandling, uanset hvor du bor.

Massage og velvære skal ikke jagtes

Stress og muskelspændinger er et stigende problem blandt aalborgensere. Det er ikke altid let at finde tid til at opsøge en massør i Aalborgs travle hverdag. Det resulterer for mange, at de ikke får givet kroppen den pleje, som den fortjener.
Hos RaskRask er det en vores mål at ændre ved den tendens og holdning. Derfor har vi skabt et nyt koncept for massage i Aalborg. Konceptet bygger på, at behandlingen foregår i dit hjems afslappende omgivelser.

Aalborg fysiurgisk massage

I Aalborg kan du få en fysiurgisk massage af højeste kvalitet. Forskellige massageteknikker tages i brug for at give dig en behandling der er tilpasset netop dine behov. Med tværgående og dybe tag, er fysiurgisk massage designet til at bearbejde kroppens anatomiske opbygning. Der er fokus på at behandle spændinger i musklerne. Ved at få gang i blodomløbet, aktiverer fysiurgisk massage immunforsvaret og forbedrer ovenikøbet bevægeligheden i muskler og led. Samtidigt modvirker den også spændinger og stress i de essentielle muskelstrukturer som ofte også hænger sammen med ens psykiske helbred.

Mød dine massører i Aalborg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Massage i Aalborg

Massage som behandlingsform

Fysiurgisk og sportsmassage i Aalborg

Start din massage i Aalborg her