Massage i Aalborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Aalborg

Professionel massage
i Aalborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Aalborg

Spar vente- og rejsetid med massage i dit hjem i Aalborg

 • Mange forskellige massageformer

  Du kan selv vælge hvilken massageform du ønsker, men fælles for dem alle er, at de leveres med høj kvalitet og god energi. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakkemassage, parmassage og eventmassage.
  Vi har samarbejde med mange dygtige massører, hvilket gør at vi kan tilbyde mange forskellige behandlingstyper, af høj kvalitet.
  Accepter ikke dine smerter, arbejd med dem! Bestil din massagebehandling hos RaskRask og kom et skridt tættere på en smertefri hverdag.

 • Sådan dækker RaskRask dine behov

  Vi hos RaskRask går op i at du får en massage der passer til din/dit situation eller behov. Derfor anvender vores massørers forskellige kompetencer og gør en dyd i at beskrive dem på vores hjemmeside. Det sikre at vi kan komme dit problem til livs. Med en arbejdsskade eller en forstrækning, kan en grundig sportsmassage, med fokus på det dybe væv øge kroppens naturlige helingsproces. Ellers kan en massage med fokus på helbred og velvære, med et blødere greb og lange strøg, have bedre effekt på mentale blokeringer. Dette vil i mange tilfælde have indvirkning på stress, angst eller depression.

 • Smerter og lindring

  Massage bliver mest almindeligt anvendt for at reducere og forebygge mod smerte. Massage kan anvendes mod stort set alle tænkelige former for smerte. I flere tilfælde kan gentagende behandlinger have en lindrende effekt på samme niveauer som smertestillende medicin. I en undersøgelse fra år 2003 fandt man at massageterapi sigtet mod rygsmerter mindsker brugen af medicinal behandling med 36%. Ved at massere de ømme og stive muskelområder, skabes der forbedret blodomløb. Dette kan reducere smerte fra en arbejdsskade eller lignende. Massage kan også anvendes mod kronisk hovedpine eller smerte i forbindelse med gigt.

Mand får massage i eget hjem i Aalborg i behagelige omgivelser
Massage af ryg i Aalborg i patientens hjem
 • Nyt massagekoncept i Aalborg

  Vi er et moderne firma med nyt et koncept. Vi specialiserer os i at gøre det nemt tilgængeligt for alle at få den bedste massage, på deres vilkår. Sundhed og velvære skal prioriteres i vores dagligdag. Sammen med vores dygtige massører kommer vi med en løsning. Hos os kan du bestille tid til en massage. Massøren kommer til din dør, og udfører en kvalitets- og sundhed bevidst behandling, uanset hvor du bor.

 • Massage og velvære skal ikke jagtes

  Stress og muskelspændinger er et stigende problem blandt aalborgensere. Det er ikke altid let at finde tid til at opsøge en massør i Aalborgs travle hverdag. Det resulterer for mange, at de ikke får givet kroppen den pleje, som den fortjener.
  Hos RaskRask er det en vores mål at ændre ved den tendens og holdning. Derfor har vi skabt et nyt koncept for massage i Aalborg. Konceptet bygger på, at behandlingen foregår i dit hjems afslappende omgivelser.

 • Aalborg fysiurgisk massage

  I Aalborg kan du få en fysiurgisk massage af højeste kvalitet. Forskellige massageteknikker tages i brug for at give dig en behandling der er tilpasset netop dine behov. Med tværgående og dybe tag, er fysiurgisk massage designet til at bearbejde kroppens anatomiske opbygning. Der er fokus på at behandle spændinger i musklerne. Ved at få gang i blodomløbet, aktiverer fysiurgisk massage immunforsvaret og forbedrer ovenikøbet bevægeligheden i muskler og led. Samtidigt modvirker den også spændinger og stress i de essentielle muskelstrukturer som ofte også hænger sammen med ens psykiske helbred.

Mød dine massører i Aalborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Aalborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Aalborg

NYT KONCEPT FOR MASSAGE i AALBORG

Vi klarer det kedelige administration for vores massører, så massøren altid har dit velvære i fokus – uanset hvor du befinder dig i Aalborg området. Vi kommer til din stue, dit kontor, ja selv hvis du slapper af i Jomfru Ane Parken.
Vores massører er dygtige og dedikeret, og har altid dine behov i centrum. Du kan få hjælp til spændinger, smerter, hovedpine og restitution, med en fysiurgisk- eller sportsmassage. Eller du kan forkæle krop og sind med velvære eller wellness massage. Du kan endda få massøren ud på din arbejdsplads med en firmamassage-ordning.
Bestil en tid med en af vores massører i Aalborg, og mærk hvordan overskuddet kommer til dig.
– RaskRask, fordi massage og velvære ikke er noget du skal jagte.

Raskrask og massage i Aalborg

Aalborg er Danmarks tredjestørste by med et beboertal på lige over 210.000, og er også kendt som “Paris of the North”, og med byens rige historie er navnet velfortjent. Byen blomstrer af kulturliv og står hvert år for skandinaviens største karneval, hvor de tiltrækker over 100.000 gæster. Byen huser Aalborgs Kongres & Kultur Center. Færdiggjort i 1952 med tilbygning af Europahallen i 1991, er det Skandinaviens største kultur center med plads op til 2500 tilskuerer.

Den nordlige by Aalborg grænser op af den tyndeste strækning af Limfjorden, som forbinder byen direkte til Kattegat og Nibe havn. Der ligger flere mindre byer syd for Aalborg, som Frejlev, Svenstrup, og Gistrup. Andre nærliggende byer er Neorresundby, som ligger på den anden side af limfjorden. De er forbundet med Limfjordsbroen, og er på vejen imod Aalborg lufthavn. Her kører vores massører også nu, og du kan bestille en tid under bestillinger.

Hvis du bor i en af de nærliggende byer til Aalborg, men ikke høre under Aalborg postnummer, kan vi formentlig stadig hjælpe. Du kan altid kontakte os på vores telefonnummer – vi vil arbejde på at finde en løsning, hvis din by grænser op til Aalborg eller Nørrresundby.

Aalborgs nylige historie

Aalborg blev i fortiden kaldt “byen med de rygende skorsten”, men blev 1970 mindre relevant inden for industri og mistet som et resultat nogle af sine indbyggere. Beboer tallet begynde at stige igen i 1990 og i 2000 udgjorde ca. 60% af befolkningens arbejdspladser service og uddannelse, med stort bidrag til Aalborg universitet.

Aalborg holder på flere Seværdigheder, og i nyere tid er bygaden Jomfru Ane Gade blevet en af Danmarks mest kendte bygader. Utrolig populær for de mange caffér og restauranter, men endnu mere for nattelivet, med gadens store udvalg af klubber og barer som tit er fyldte. I nærområdet ligger også Nytorv og John F. Kennedys plads som også er central til midtbyen.

MASSAGE I AALBORG: GODE RÅD FRA RASKRASK

Vi foreslår at blive liggende et stykke tid endnu, efter at massagen er over. Kroppen skal have et øjeblik til at falde til ro, især hvis det er din første massage. Nogle oplever at blive en smule øm efter en massage, som en hård dag på arbejdet eller dagen intense efter træning, men bare rolig, det vil gå over efter et par dage. Det er meget normalt for de første gange, og er et tegn på at ens muskler skiller sig af med affaldsstoffer.

Det er ikke en absolut nødvendighed, men er klart at foretrække, da massage kan skabe et behov for væske kort tid efter. Det skyldes at massage øger kroppens evne til at udskille affaldsstoffer fra musklerne, som kommer ud i blodet til nedbrydning og senere kommer ud af kroppen med urinen.

Hvis du føler tørsten sætte ind i løbet eller efter en massage opfordres der at tage et koldt glas vand efter, og ellers være klar på at det kunne blive et behov efter massagen.

Massage som behandlingsform

Massage er helt naturligt

Massageterapi er en af de ældste og mest naturlige former for behandling i menneskets historie. Det er blevet anvendt i flere kulturer og har et primært formål, At lindre smerte og øge blodomløb. Dette gøres ved at bearbejde kroppens bløde væv, såsom muskler, sener, bindevæv, led og ledbånd. Derved skabes der forbedret blodomløb, hvor spændinger og myoser bliver behandlet.

Det er ikke unaturligt at det første man tænker på når en person kommer til skade er at begynde at massere det beskadiget område i et forsøg på at lindre smerten. Vi kender alle den følelse at efter man er kommet til skade, vil en god massage altid kunne få os ovenpå igen. Det ligger så rodfæstet i os alle sammen, at det har banet vejen for professionelle massage som vi kender det. Massage er det højeste form for afslapning og wellness, og en investering i både krop og sind.

Til muskler efter træning

En af de største problem efter træning for mange, især nybegyndere, kan være slem inflammation som forekommer når kroppen reagere på lokalt vævsskade. Dette kan massage være en fantastisk måde at reducere på, da det øger musklernes evne til at reparerer skaden og dermed sænker ømhed bagefter markant.

Kommer du til skade

Det vigtigste at gøre hvis man kommer til skade er først og fremmest at blive undersøgt af en læge, og finde ud af hvad skaden består af. Massage kan desværre ikke kan hjælpe mod forstuvninger, direkte brud, eller lignende. Har lægen dog diagnosticeret en skade, kan massage som oftest hjælpe med helingen og være med til at reducere de smerte der forekommer under processen. Gentagne behandlinger kan have en katalyserende effekt på helings fremgang.

Massage kan hjælpe på mange forskellige problemer

Det er blevet bevist flere gange at massage kan have en yderst positivt effekt mod stress og andre relaterede lidelser. Dette er fordi massage påvirker kroppens biokemi, og er med til at øge niveauerne af serotonin og dopamin i kroppen, to hormoner der er med til at reducerer stress. Derved kan massage også forebygge mod stress og lignende.

I forbindelse med at massage kan reducere mængden af stresshormoner, øger det også kroppens immunforsvar. Dette er fordi stress kan være en negativ faktor på immunforsvaret, som set i en undersøgelse gjort på studerende.

De elever der havde modtaget en massage op til en stressende eksamen, havde bedre immunforsvar og mindre angst end modparten.

Massage kan have en utrolig positiv indvirkning på blodtrykket, især hos folk som får regelmæssige massager. Dette skyldes blandt andet det reduceret niveau af stresshormoner i kroppen, og manipuleringen af de bløde væv som giver øget blodcirkulation.

Fysiurgisk og sportsmassage i Aalborg

Spændinger i Krop og Hoved

I den travle hverdag i Danmark, hvor alting er blevet til en rutine på arbejdspladsen, kan man nemt overse at kroppen bliver overbelastet fra tid til anden. Dette kan medføre spændinger i nakken, benene eller ryggen, og gør sig først mærkbar når smerten sætter ind. En fysiurgisk massage kan modvirke disse smerter, og hjælpe stive muskler og led på rette vej igen. Behandlingen er også med til at forebygge mod sådanne ømheder i fremtiden.

En anden kendt lidelse forbundet med kontor- og lignede arbejde, er den gentagende hovedpine. En lidelse nogle ender med at tage medicin imod dagligt for at kunne komme igennem dagen. Den er kendetegnet ved smerte der sidder i bagenden af hovedet, som kan være fordi et led sidder i spænd, eller hovedpinen kan være relateret til en muskelspænding rundt omkring på kroppen, som kan lindres ved at modtage en fysiurgisk massage.

Hvordan du kan undgå skader og stress

Det er meget vigtigt at ikke ignorere kroppens signaler omkring smerte og skader, da det kan medføre at en mindre skade eller muskelspænding kan blive til en alvorlig skade, som kan nedsætte ens funktionsdygtighed. Hvis du er kommet til skade, kan en fysiurgisk massage hjælpe kroppen med at komme tilbage på rette spor, og kan lindre smerte du måtte opleve. Selv hvis der kun er tale om en mindre skade, kan en behandling stadig hjælpe, og styrker dit forsvar mod alvorlige skader i fremtiden.

Stress kan være en af de primære grunde til at man kommer til skade i en travl hverdag. Når man står i sine egne tanker, og ikke overvejer sine løfteteknik og sin kropsholdning, kan det ske at noget går galt. Det kan udgøre endnu en stressfaktor, men der er en løsning. Fysiurgisk massage kan reducere stress hos de fleste, da det reducerer et stresshormon. Derudover kan massage lindre og forkorte nuværende skader, så du kan komme tilbage på arbejde hurtigst muligt.

 

AALBORG SPORTSMASSAGE

Sportsmassage er til dem som regelmæssigt udøver motion, og helt op til elitesportsudøver. Når vi træner ophober kroppen på forskellige affaldsstoffer, og det kan skabe hævelser i muskler og led. Under en sportsmassage anvender massøren. En bestemt teknik med dyb og tværgående bevægelser, og bearbejder muskelfibrene. Herved løsnes der op for spændinger, og øges for blodcirkulationen. På den måde kan kroppen lettere adskille sig med de forskellige affaldsstoffer og syre dannelser i muskulaturen. Sådan en sportsmassage kan du bestille her i Aalborg.

Kun en smule smerte er i orden

Når man motionere og træner, nedbrydes muskelfibrene og kroppen forsøger at genopbygge dem, og gøre dem stærkere. Dette efterlader dine muskler ømme og hævet, men en sportsmassage kan hjælpe mod det. Efter massagen vil ømme heden i dine muskler være reduceret markant og det kan være med til at forbedre resultatet når dine muskler har helet. Smerte er en af kroppens signaler om at der er noget galt. Det kan forekomme efter træning hvis der er gået noget galt, og en muskel der er blevet overbelastet. Et kendt eksempel er ondt i knæene efter intense løbning. Dette er vigtigt at være opmærksom på da mindre lidelser kan eskalere til mere alvorlige skader, som kan blive permanente.

Skader – Hvad kan du gøre

Når skaden er sket, og du ved hvad den består af, er der ikke meget andet at gøre end at vente på at kroppen kan hele. Dog kan en sportsmassage, hvis gjort korrekt, forkorte denne helingsproces, og reducere mulighed for fremtidige skader. Massagen hjælper kroppen med at finde en balance og kan lindre smerte i det beskadigede område. Muskel genopbyggelse er det essentielle, når man vil opnå nye resultater og komme i mål med sin træning. En sportsmassage med dybe og tværgående behandlingsteknik reducerer smerte og hævelser, samt ømhed i muskler og led til og med 30%. Der er en god grund til at professionelle sportsudøvere har en privat massør på deres team, massøren kan være en af de vigtigste spiller på holdet.