Massage Aalborg | RaskRask.dk

Dit Velvære, Dine Vilkår

MASSAGE AALBORG

FÅ EN MASSAGE

SÅDAN FUNGERER DET

massage therapist on a bike

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

massage therapist coming to your home

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE BEHANDLERE

raskrask massør Christine
CHRISTINE
5 stars
raskrask massør Mikkel
MIKKEL
5 stars
raskrask massør Rikke
RIKKE
5 stars
raskrask massør Stine
MARTE
5 stars

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din behandler kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE BEHANDLER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og har en sundhedsfaglig tilgang.

Den rette pris

Vi har gode priser, da behandleren sparer behovet for en dyr klinik.

RASKRASK OG MASSAGE I AALBORG

Vi er et moderne firma med nyt et koncept, hvor vi specialiserer os i at gøre det nemt tilgængeligt for alle at få den bedste massage, på deres vilkår. Sundhed og velvære skal være i top i dagens travle Danmark, og sammen med vores dygtige fysioterapeuter og massører kommer vi med en løsning. Hos os kan du bestille tid til en massage, hvor en massør kommer til din dør, og udfører en kvalitets- og sundhedbevidst behandling, uanset hvor du bor i Aalborg.

HER KOMMER VI RUNDT – NU KAN DU OGSÅ FÅ MASSAGE I AALBORG

RaskRask er glade for at kunne melde at vi nu har udvidet til at levere massage i Aalborg. Det er fortsat planen at vi i løbet af 2017 tager konceptet videre til resten af landet, hvor synet er rettet mod København.

Du kan finde mere information om, hvilke behandlere der dækker dit område på siden behandlere.

Hvis du bor i en af de nærliggende byer til Aalborg, men ikke høre under Aalborg postnummer, kan vi formentlig stadig hjælpe. Du kan altid kontakte os på vores telefonnummer – vi vil arbejde på at finde en løsning, hvis din by grænser op til Aalborg eller Neorresundby.

AALBORG OG MASSØRER

Aalborg er Danmarks tredjestørste by med et beboertal på lige over 210.000, og er også kendt som “Paris of the North”, og med byens rige historie er navnet velfortjent. Byen blomstrer af kulturliv og står hvert år for skandinaviens største karneval, hvor de tiltrækker over 100.000 gæster. Byen huser Aalborgs Kongres & Kultur Center. Færdiggjort i 1952 med tilbygning af Europahallen i 1991, er det Skandinaviens største kultur center med plads op til 2500 tilskuerer.

Den nordlige by Aalborg grænser op af den tyndeste strækning af Limfjorden, som forbinder byen direkte til Kattegat og Nibe havn. Der ligger flere mindre byer syd for Aalborg, som Frejlev, Svenstrup, og Gistrup. Andre nærliggende byer er Neorresundby, som ligger på den anden side af limfjorden. De er forbundet med Limfjordsbroen, og er på vejen imod Aalborg lufthavn. Her køre vores massører også nu, og du kan bestille en tid under bestillinger.

AALBORGS NYLIGE HISTORIE

Aalborg blev i fortiden kaldt “byen med de rygende skorsten”, men blev 1970 mindre relevant inden for industri og mistet som et resultat nogle af sine indbyggere. Beboer tallet begynde at stige igen i 1990 og i 2000 udgjorde ca. 60% af befolkningens arbejdspladser service og uddannelse, med stort bidrag til Aalborg universitet.

Aalborg holder på flere Seværdigheder, og i nyere tid er bygaden Jomfru Ane Gade blevet en af Danmarks mest kendte bygader. Utrolig populær for de mange caffér og restauranter, men endnu mere for nattelivet, med gadens store udvalg af klubber og barer som tit er fyldte. I nærområdet ligger også Nytorv og John F. Kennedys plads som også er central til midtbyen.

MERE END MASSAGE – HISTORIEN BAG MASSAGE

Massageterapi er en af de ældste og mest naturlige former for behandling i menneskets historie. Det er blevet anvendt i flere kulturer og har et primært formål, At lindre smerte og øge blodomløb. Dette gøres ved at bearbejde kroppens bløde væv, såsom muskler, sener, bindevæv, led og ledbånd. Derved skabes der forbedret blodomløb, hvor spændinger og myoser bliver behandlet.

MASSAGE – DET ER HELT NATURLIGT

Det er ikke unaturligt at det første man tænker på når en person kommer til skade er at begynde at massere det beskadiget område i et forsøg på at lindre smerten. Vi kender alle den følelse at efter man er kommet til skade, vil en god massage altid kunne få os ovenpå igen. Det ligger så rodfæstet i os alle sammen, at det har banet vejen for professionelle massage som vi kender det. Massage er det højeste form for afslapning og wellness, og en investering i både krop og sind.

TYPISK ANVENDELSE AF MASSAGE

Massage anvendes til at behandle mange forskellige symptomer, både fysiske og psykiske.


Disse er nogle af anvendelserne:

TIL MUSKLER EFTER TRÆNING

En af de største problem efter træning for mange, især nybegyndere, kan være slem inflammation som forekommer når kroppen reagere på lokalt vævsskade. Dette kan massage være en fantastisk måde at reducere på, da det øger musklernes evne til at reparerer skaden og dermed sænker ømhed bagefter markant.

SMERTER OG LINDRING

Massage bliver mest almindeligt anvendt for at reducere og forebygge mod smerte, og kan anvendes mod stort set alle tænkelige former for smerte. I flere tilfælde kan gentagende behandlinger have en lindrende effekt på samme niveauer som smertestillende medicin. I en undersøgelse fra år 2003 fandt man at massageterapi sigtet mod rygsmerter mindsker brugen af medicinal behandling med 36%. Ved at massere de ømme og stive muskelområder, skabes der forbedret blodomløb, som kan reducere smerte fra en arbejdsskade eller lignende. Massage kan også anvendes mod kronisk hovedpine eller smerte i forbindelse af gigt.

SKADER – UNDERSØGT AF EN LÆGE

Det vigtigste at gøre hvis man kommer til skade er først og fremmest at blive undersøgt af en læge, og finde ud af hvad skaden består af. Massage kan desværre ikke kan hjælpe mod forstuvninger, direkte brud, eller lignende. Har lægen dog diagnosticeret en skade, kan massage som oftest hjælpe med helingen og være med til at reducere de smerte der forekommer under processen. Gentagne behandlinger kan have en katalyserende effekt på helings fremgang.

MASSAGE KAN FORHINDRE STRESS, DEPRESSION OG ANGST

Det er blevet bevist flere gange at massage kan have en yderst positivt effekt mod stress og andre relaterede lidelser. Dette er fordi massage påvirker kroppens biokemi, og er med til at øge niveauerne af serotonin og dopamin i kroppen, to hormoner der er med til at reducerer stress. Samtidig sænker det mængden af kortisol med op til 53%, et hormon forbundet med øget stress hos mennesker. Derved kan massage også forebygge mod stress og lignende.

IMMUNFORSVARET

I forbindelse med at massage kan reducere mængden af stresshormoner, øge det også kroppens immunforsvar. Dette er fordi stress kan være en negativ faktor på immunforsvaret, som set i en undersøgelse gjort på studerende. De elever der havde modtaget en massage op til en stressende eksamen, havde bedre immunforsvar og mindre angst end modparten.

DIT BLODTRYK

Massage kan have en utrolig positiv indvirkning på blodtrykket, især hos folk som får regelmæssige massager. Dette skyldes blandt andet det reduceret niveau af stresshormoner i kroppen, og manipuleringen af de bløde væv som giver øget blodcirkulation.

MASSAGE I AALBORG – EFTER DINE BEHOV

Vi hos RaskRask går meget op i at du får en massage der passer bedst til dig. Derfor anvender vores massører forskellige massageteknikker og behandlinger for at komme netop dit problem til livs. Hvis du har fået en arbejdsskade eller en forstrækning, kan en grundig sportsmassage som har fokus på det dybe væv, øge kroppens naturlige helingsprocess. Ellers kan en massage med fokus på helbred og velvære, med et blødere greb og lange strøg, have bedre effekt på metale påtrænginger, såsom stress, ansgt eller depression.

ØMHED EFTER MASSAGE

Vi forestår at blive liggende et stykke tid endnu, efter at massagen er over. Kroppen skal have et øjeblik til at falde til ro, især hvis det er din første massage.

Nogle oplever at blive en smule øm efter en massage, som en hård dag på arbejdet eller dagen intense efter træning, men bare rolig, det vil gå over efter et par dage. Det er meget normalt for de første gange, og er et tegn på at ens muskler adskiller sig med affaldsstoffer.

SKAL DU DRIKKE VAND EFTER EN MASSAGE?

Det er ikke en absolut nødvendighed, men er klart at foretrække, da massage kan skabe et behov for væske kort tid efter. Det skyldes at massage øge kroppens evne til at udskille affaldsstoffer fra musklerne, som kommer ud i blodet til nedbrydning og senere kommer ud af kroppen med urinen.

Hvis du føler tørsten sætte ind i løbet eller efter en massage opfordres der at tage et koldt glass vand efter, og ellers være klar på at det kunne blive et behov efter massagen.

AALBORG AKUT TID

RaskRask tilbyder som noget nyt akut tider. Hvis uheldet er ude og du har brug for en behandling hurtigst muligt, sender vi en S.O.S besked til vores behandlere, og forsøger at finde dig en tid samme dag. Hvis det ikke kan lade sig gøre, får du en besked indenfor den næste time, så vil vi forsøge at dig finde en tid en af de følgende dage. Det koster 50% ekstra.