Massage i Klampenborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Klampenborg

Professionel massage
i Klampenborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Klampenborg

Få massage i hjemmets trygge rammer i Klampenborg

Massage hjemme i din egen stue

 • massage i klampenborg

  Klampenborg er en del af det nordlige Storkøbenhavn. Det ligger ved Sundet lige mellem Taarbæk og Skovshoved, kort afstand til Dyrehavsbakken, hvorfra du kender Klampenborg porten som ligger tæt på Klampenborg station. Klampenborg er beliggende i Gentofte Kommune med mere end 75.000 indbyggere. I nærheden af ​​Klampenborg finder du Bellevue Strandbar, Teateret, Klampenborg Galopbane og de dejlige lejlighedskomplekser på Bellavista.

  Klampenborg har med sin egen station på kystsporet, også forbindelse til S-toget. Klampenborg har en lille afstand på 13 kilometer til centrum af København. Klampenborg er rig på kultur og har dybe rødder i historien. Det var blandt andet her, hvor det første kursted blev bygget tilbage i 1845. Selvom det har været lukket i lang tid, kan man stadig opleve den gamle portiers bopæl – Den gule Cottage, Den røde Cottage, samt et antal af de villaer som gæsterne boede i, da de besøgte spaen. Det populære Strandhotel eksisterede også fra 1896 til 1973.

 • nem og billig massage

  Hos RaskRask stræber vi altid efter at give dig den bedste massage og det bedste resultat. Det er dig, som er i centrum. Derfor har vi skrottet klinikkerne og kommer ud til kunden, hvor end du er. Ved siden af ​​wellness-massage har vi de mere dybdegående behandlinger, der sigter mod at lindre spændinger i kroppen mod de dybere lag af væv. Fysiurgisk massage er en yderst effektiv behandlingsform, som vil være med til at frigive de kroniske stressområder, på grund af forkert justering, gentagne bevægelser og tidligere langtidsskader. Husk at ømhed er almindeligt efter en behandling. Derudover kan du også med lav sandsynlig få lidt kvalme, da kroppen frigiver affaldsstoffer under massagen. Derfor skal du huske at drikke en masse vand efter behandling.

 • stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Klampenborg, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, firmamassage, gravid massage, eller massage på hotel. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, dér hvor du er.

  Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser på vores hjemmeside.

Opstilling af massagebriks af en professionel massør
Rygmassage i vante omgivelser
 • om raskrask

  RaskRask startede ud i 2015 som et projekt i Aarhus og blev lynhurtigt til en kæmpe succes. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. Nu kan du slippe for både transport, parkering og ventetid, når RaskRasks massører kommer direkte hjem til dig, på dit hotel, dit arbejde – eller dér, hvor du har bestilt dem til. Vores dygtige og professionelle massører kommer selv med briks og det nødvendige udstyr, så du kan slappe af og fokusere på hvad der virkelig er vigtigt. Vi kommer rundt i hele landet og dér hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

 • nyt liv til dine muskler

  Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

 • tag en snak med din massør

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Klampenborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Klampenborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Klampenborg