Massage i Klampenborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Klampenborg

Professionel massage
i Klampenborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Klampenborg

Få massage i hjemmets trygge rammer i Klampenborg

Mød dine massører i Klampenborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Klampenborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Klampenborg

Klampenborg er en del af det nordlige Storkøbenhavn. Det ligger ved Sundet lige mellem Taarbæk og Skovshoved, kort afstand til Dyrehavsbakken, hvorfra du kender Klampenborg porten som ligger tæt på Klampenborg station. Klampenborg er beliggende i Gentofte Kommune med mere end 75.000 indbyggere. I nærheden af ​​Klampenborg finder du Bellevue Strandbar, Teateret, Klampenborg Galopbane og de dejlige lejlighedskomplekser på Bellavista.

Klampenborg har med sin egen station på kystsporet, også forbindelse til S-toget. Klampenborg har en lille afstand på 13 kilometer til centrum af København. Klampenborg er rig på kultur og har dybe rødder i historien. Det var blandt andet her, hvor det første kursted blev bygget tilbage i 1845. Selvom det har været lukket i lang tid, kan man stadig opleve den gamle portiers bopæl – Den gule Cottage, Den røde Cottage, samt et antal af de villaer som gæsterne boede i, da de besøgte spaen. Det populære Strandhotel eksisterede også fra 1896 til 1973.

 

Hos RaskRask stræber vi altid efter at give dig den bedste massage og det bedste resultat. Det er dig, som er i centrum. Derfor har vi skrottet klinikkerne og kommer ud til kunden, hvor end du er. Ved siden af ​​wellness-massage har vi de mere dybdegående behandlinger, der sigter mod at lindre spændinger i kroppen mod de dybere lag af væv. Fysisk kirurgisk massage er en yderst effektiv behandlingsform, som vil være med til at frigive de kroniske stressområder, på grund af forkert justering, gentagne bevægelser og tidligere langtidsskader. Husk at ømhed er almindeligt efter en behandling. Derudover kan du også med lav sandsynlig få lidt kvalme, da kroppen frigiver affaldsstoffer under massagen. Derfor skal du huske at drikke en masse vand efter behandling.