Massage i Klampenborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask

Professionel massage i Klampenborg

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Klampenborg

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Klampenborg

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Margit N
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Stine-Maria
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Jakob
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Johann F
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Susanne S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marika
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Thomas D
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Heidi M
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Kenneth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Pierre H
Trustpilot 4-stars
RaskRask behandler Esther
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Suzi
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Rygmassage i vante omgivelser

om raskrask

RaskRask startede ud i 2015 som et projekt i Aarhus og blev lynhurtigt til en kæmpe succes. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. Nu kan du slippe for både transport, parkering og ventetid, når RaskRasks massører kommer direkte hjem til dig, på dit hotel, dit arbejde – eller dér, hvor du har bestilt dem til. Vores dygtige og professionelle massører kommer selv med briks og det nødvendige udstyr, så du kan slappe af og fokusere på hvad der virkelig er vigtigt. Vi kommer rundt i hele landet og dér hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage hjemme i din egen stue

massage i klampenborg

Klampenborg er en del af det nordlige Storkøbenhavn. Det ligger ved Sundet lige mellem Taarbæk og Skovshoved, kort afstand til Dyrehavsbakken, hvorfra du kender Klampenborg porten som ligger tæt på Klampenborg station. Klampenborg er beliggende i Gentofte Kommune med mere end 75.000 indbyggere. I nærheden af ​​Klampenborg finder du Bellevue Strandbar, Teateret, Klampenborg Galopbane og de dejlige lejlighedskomplekser på Bellavista.

Klampenborg har med sin egen station på kystsporet, også forbindelse til S-toget. Klampenborg har en lille afstand på 13 kilometer til centrum af København. Klampenborg er rig på kultur og har dybe rødder i historien. Det var blandt andet her, hvor det første kursted blev bygget tilbage i 1845. Selvom det har været lukket i lang tid, kan man stadig opleve den gamle portiers bopæl – Den gule Cottage, Den røde Cottage, samt et antal af de villaer som gæsterne boede i, da de besøgte spaen. Det populære Strandhotel eksisterede også fra 1896 til 1973.

nem og billig massage

Hos RaskRask stræber vi altid efter at give dig den bedste massage og det bedste resultat. Det er dig, som er i centrum. Derfor har vi skrottet klinikkerne og kommer ud til kunden, hvor end du er. Ved siden af ​​wellness-massage har vi de mere dybdegående behandlinger, der sigter mod at lindre spændinger i kroppen mod de dybere lag af væv. Fysiurgisk massage er en yderst effektiv behandlingsform, som vil være med til at frigive de kroniske stressområder, på grund af forkert justering, gentagne bevægelser og tidligere langtidsskader. Husk at ømhed er almindeligt efter en behandling. Derudover kan du også med lav sandsynlig få lidt kvalme, da kroppen frigiver affaldsstoffer under massagen. Derfor skal du huske at drikke en masse vand efter behandling.

stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Klampenborg, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, firmamassage, gravid massage, eller massage på hotel. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, dér hvor du er.

Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser på vores hjemmeside.

Opstilling af massagebriks af en professionel massør
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Klampenborg

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen