Massage i Hellerup fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Hellerup

Professionel massage
i Hellerup

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Hellerup

 • Massage i dit eget hjem i Hellerup

  Herlige Hellerup er en bydel i Storkøbenhavn. Den er beliggende i Gentofte Kommune og er hjemsted for godt 75.000 indbyggere. Hellerup grænser op til Øresund i øst og Københavns Kommune og Østerbro mod syd. Den nordlige del har ligesom Hellerup postnummer 2900. Hellerup er en af Danmarks fineste og mest attraktive områder. Det er en by med dybe rødder i historien, en by der er rig kultur og samtidig rummer et hav af muligheder. Den er gammeldags, moderne, smuk, storslået og idyllisk på en og samme tid. Der er brede veje med store træer, som nødvendigvis må være plantet med lineal langs de store flotte palæer, der skyder op i hele bydelen.

 • Kvalitets massage dér hvor du er

  Uanset hvilken tid det er på året, så ligner Hellerup for det meste et smukt fotografi. Det er altid dejligt at være i Hellerup og nu er det hele blevet en lille smule bedre. RaskRask er glade for at være kommet til byen og vores dygtige lokale massører står klar til at køre ud og hjælpe, hvor end du er.

  Find din nærmeste lokale massør her!

 • Stort udvalg af massage ydelser

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

  Vælg bl.a. firmamassage, gravid massage, eller forkæl din veninde eller partner med en lækker parmassage.

RaskRask massagebriks i kundens stue
RaskRask massør sørger for at lytte til kundens behov
 • Massagens påvirkning af kroppen

  Massage er systematiseret manipulation af blødt væv med det formål at normalisere sener og muskler. Massørene bruger en række fysiske metoder, herunder at anvende fast eller bevægeligt tryk, holde eller forårsage bevægelse til kroppen. Terapeuter bruger primært deres hænder, men kan også bruge deres underarme eller albuer hvis der skal lægges pres på en koncentreret område. Det grundlæggende mål med massage terapi er at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv og øge sundhed og velvære. Berøring er kerne ingrediens i massage og kombinerer også videnskab og kunst.

 • Prøv en sportsmassage

  Lider du af ømhed i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt, så du hurtigt kan komme tilbage igen? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere vores massageterapeut på et specifikt problemområde, som du gerne vil have hjulpet, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed, så du kan blive god som ny.

  Læs mere om vores udbud af massager her!

 • Personliggør din massage behandling

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Hellerup

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hellerup her

Massage i Hellerup

MASSAGE I HELLERUP

Herlige Hellerup er en bydel i Storkøbenhavn. Den er beliggende i Gentofte Kommune og er hjemsted for godt 75.000 indbyggere. Hellerup grænser op til Øresund i øst og Københavns Kommune og Østerbro mod syd. Den nordlige del har ligesom Hellerup postnummer 2900. Hellerup er en af Danmarks fineste og mest attraktive områder. Det er en by med dybe rødder i historien, en by der er rig kultur og samtidig rummer et hav af muligheder. Den er gammeldags, moderne, smuk, storslået og idyllisk på en og samme tid. Der er brede veje med store træer, som nødvendigvis må være plantet med lineal langs de store flotte palæer, der skyder op i hele bydelen. Uanset hvilken tid det er på året, så ligner Hellerup for det meste et smukt fotografi. Det er altid dejligt at være i Hellerup og nu er det hele blevet en lille smule bedre. RaskRask er kommet til byen og vores dygtige lokale massører står klar til at køre ud og hjælpe, hvor end du er.

Massage er systematiseret manipulation af blødt væv med det formål at normalisere sener og muskler. Massørene bruger en række fysiske metoder, herunder at anvende fast eller bevægeligt tryk, holde eller forårsage bevægelse til kroppen. Terapeuter bruger primært deres hænder, men kan også bruge deres underarme eller albuer hvis der skal lægges pres på en koncentreret område. Det grundlæggende mål med massage terapi er at hjælpe kroppen med at helbrede sig selv og øge sundhed og velvære. Berøring er kerne ingrediens i massage og kombinerer også videnskab og kunst. Praktiserende læger lærer specifikke teknikker til massage og bruger deres følelsesfølsomhed til at bestemme den rigtige mængde tryk for at anvende på hver person og lokalisere områder af spænding og andre problemer med blødt væv. Berøring giver også en følelse af omsorg, en vigtig komponent i sundt og langt liv.

Talrige undersøgelser har vist, hvordan kontakt vil lette et sundere og længere liv for mennesker, faktisk alle levende organismer. Enkel og intuitiv berøring er nok til at stimulere nervesystemet og frigive endorfiner, for at frigøre spændinger og fremme afslapning. Det behøver ikke at være fuld kropsmassage, det kan være hvad du er komfortabel med, måske en håndskak eller et knus.

Praktiserende læger lærer specifikke teknikker til massage og bruger deres følelsesfølsomhed til at bestemme den rigtige mængde tryk for at anvende på hver person og lokalisere områder af spænding og andre problemer med blødt væv. Berøring giver også en følelse af omsorg, en vigtig komponent i sundt og langt liv.