Massage på Nørrebro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask

Professionel massage
på Nørrebro

Professionel massage
på Nørrebro

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage på Nørrebro

Massage på Nørrebro

I løbet af de seneste år har Nørrebro, som også går under navnet København N, udviklet sig til at være en af hovedstadens mest eftertragtede områder blandt unge og kulturinteresserede. Området har beholdt sin kant fra fortiden, men er med tiden blevet en mangfoldig og farverig bydel med en multikulturel blanding af trends, barer, cafeer og butikker. Er man besøgende såvel som indbygger, er Nørrebro et fantastisk sted at gå på opdagelse. Bydelen kan prale af mange seværdigheder som blandt andet tæller cocktailbarene The Barking Dog og Oak Room – som desuden var byens første rigtig cocktailbarer – samt den eneste thailandske Michelin-restaurant i verden.

Nørrebro er et af Københavns brokvarterer og er med sine godt 80.000 indbyggere ikke bare det mest folkerige område i hovedstaden, det er også det mest befolkningstætte. Nørrebro grænser mod sydøst nær søerne, mod nordvest via Ringbanen til Bispebjerg, mod sydvest af Aaboulevarden via Frederiksberg og mod nordøst af Tagensvej, Lersø og Nørre Allé i retning mod Østerbro. Bydel er desuden en del af Københavns Kommune.

Nem og bekvem

Efter RaskRask på kort tid var blevet et hit i Aarhus, gik der ikke længe før rygtet bredte sig til resten af landet. Konceptet om massage i eget hjem blev således bredt ud til resten af landet – herunder Nørrebro – tilbage i 2017. Siden da, har RaskRask fået 48 massører til området, som hver dag hjælper mange mennesker af med spændinger, stress og ømme muskler. Efterspørgslen stiger for hver dag og det bekræfter os i at vi er på rette vej. Vores dygtige og kompetente massører står således altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning og naturligvis massage af den højeste kvalitet. Vi kommer rundt på hele Nørrebro og har naturligvis altid det nødvendige udstyr med. Vi glæder os til at hilse på jer.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Nørrebro og resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem  fysiurgisk massage, gravid massage, eller del velværen med en du holder af med en lækker parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Briks i kundens hjem i Nørrebro
Kunden for lindret smerter med hjemmemassage

Hvem bruger oftest massage?

Massage er blandt andet udviklet for at hjælpe sportsatleter til at forberede deres præstation, samt at fremskynde restitutionen. Sportsmassage er dog for alle. Du behøver ikke at være en atlet for at drage fordel af sportsmassage. Massageformen lægger vægt på forebyggelse og helbredelse af skader på muskler og sener og kan være til gavn for personer med skader, kronisk smerte eller begrænset bevægelsesområde.

Prøv en sportsmassage

Er du træt af at være øm i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt, så du hurtigt kan komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed, så du kan være klar igen.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører på Nørrebro

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage på Nørrebro

Start din massage på Nørrebro her