Massage på Nørrebro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask

Professionel massage på Nørrebro

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår på Nørrebro

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere på Nørrebro

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Kenneth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Randi
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Oksana S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Renata
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Johnny W
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marianne L
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Else P
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Carsten A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Keld
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Akheem
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Beth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Emma B
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Kunden for lindret smerter med hjemmemassage

Hvem bruger oftest massage?

Massage er blandt andet udviklet for at hjælpe sportsatleter til at forberede deres præstation, samt at fremskynde restitutionen. Sportsmassage er dog for alle. Du behøver ikke at være en atlet for at drage fordel af sportsmassage. Massageformen lægger vægt på forebyggelse og helbredelse af skader på muskler og sener og kan være til gavn for personer med skader, kronisk smerte eller begrænset bevægelsesområde.

Prøv en sportsmassage

Er du træt af at være øm i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt, så du hurtigt kan komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed, så du kan være klar igen.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage på Nørrebro

I løbet af de seneste år har Nørrebro, som også går under navnet København N, udviklet sig til at være en af hovedstadens mest eftertragtede områder blandt unge og kulturinteresserede. Området har beholdt sin kant fra fortiden, men er med tiden blevet en mangfoldig og farverig bydel med en multikulturel blanding af trends, barer, cafeer og butikker. Er man besøgende såvel som indbygger, er Nørrebro et fantastisk sted at gå på opdagelse. Bydelen kan prale af mange seværdigheder som blandt andet tæller cocktailbarene The Barking Dog og Oak Room – som desuden var byens første rigtig cocktailbarer – samt den eneste thailandske Michelin-restaurant i verden.

Nørrebro er et af Københavns brokvarterer og er med sine godt 80.000 indbyggere ikke bare det mest folkerige område i hovedstaden, det er også det mest befolkningstætte. Nørrebro grænser mod sydøst nær søerne, mod nordvest via Ringbanen til Bispebjerg, mod sydvest af Aaboulevarden via Frederiksberg og mod nordøst af Tagensvej, Lersø og Nørre Allé i retning mod Østerbro. Bydel er desuden en del af Københavns Kommune.

Nem og bekvem

Efter RaskRask på kort tid var blevet et hit i Aarhus, gik der ikke længe før rygtet bredte sig til resten af landet. Konceptet om massage i eget hjem blev således bredt ud til resten af landet – herunder Nørrebro – tilbage i 2017. Siden da, har RaskRask fået 48 massører til området, som hver dag hjælper mange mennesker af med spændinger, stress og ømme muskler. Efterspørgslen stiger for hver dag og det bekræfter os i at vi er på rette vej. Vores dygtige og kompetente massører står således altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning og naturligvis massage af den højeste kvalitet. Vi kommer rundt på hele Nørrebro og har naturligvis altid det nødvendige udstyr med. Vi glæder os til at hilse på jer.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Nørrebro og resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem  fysiurgisk massage, gravid massage, eller del velværen med en du holder af med en lækker parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Briks i kundens hjem i Nørrebro
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære på Nørrebro

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen