Massage på Nørrebro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Nørrebro

Professionel massage
på Nørrebro

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage på Nørrebro

Mød dine massører på Nørrebro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Nørrebro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage på Nørrebro

MASSAGE PÅ NØRREBRO

I løbet af de seneste år har Nørrebro, som også går under navnet København N, udviklet sig til at være en af hovedstadens mest eftertragtede områder blandt unge og kulturinteresserede. Området har beholdt sin kant fra fortiden, men er med tiden blevet en mangfoldig og farverig bydel med en multikulturel blanding af trends, barer, cafeer og butikker. Er man besøgende såvel som indbygger, er Nørrebro et fantastisk sted at gå på opdagelse. Bydelen kan prale af mange seværdigheder som blandt andet tæller cocktailbarene The Barking Dog og Oak Room – som desuden var byens første rigtig cocktailbarer – samt den eneste thailandske Michelin-restaurant i verden.

Nørrebro er et af Københavns brokvarterer og er med sine godt 80.000 indbyggere ikke bare det mest folkerige område i hovedstaden, det er også det mest befolkningstætte. Nørrebro grænser mod sydøst nær søerne, mod nordvest via Ringbanen til Bispebjerg, mod sydvest af Aaboulevarden via Frederiksberg og mod nordøst af Tagensvej, Lersø og Nørre Allé i retning mod Østerbro. Bydel er desuden en del af Københavns Kommune.

Massage og Nørrebro

Efter RaskRask på kort tid var blevet et hit i Aarhus, gik der ikke længe før rygtet bredte sig til resten af landet. Konceptet om massage i eget hjem blev således bredt ud til resten af landet – herunder Nørrebro – tilbage i 2017. Siden da har RaskRask fået 14 massører til området, som hver dag hjælper mange mennesker af med spændinger, stress og ømme muskler. Efterspørgelsen stiger for hver dag og det bekræfter os i at vi er på rette vej. Vores dygtige og kompetente massører står således altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning og naturligvis massage af den højeste kvalitet. Vi kommer rundt på hele Nørrebro og har naturligvis altid det nødvendige udstyr med. Vi glæder os til at hilse på jer.