Massage i Gentofte fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Gentofte

Professionel massage
i Gentofte

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Gentofte

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

RaskRask i Gentofte

RaskRask har i den grad gode relationer til Gentofte. Med stor succes har vi behandlet rigtig mange borgere i Gentofte, i deres hjem. Forholdet til Gentofteborgerne gør også at vi har mange massører i området. Se vores massør kartotek her. De mange fagpersoner i Gentofte området, gør også at vi kan tilbyde en lang række forskellige massageformer. Med de mange forskellige kompetencer, sikre vi at kunne hjælpe dig, i din situation.

Massage i Gentofte

Gentofte er en flot og naturskøn bydel i Storkøbenhavn. Det er en del af Gentofte kommune, men var oprindelig en landsby i Nordsjælland. Navnet Gentofte dukkede for første gang op i 1100 tallet i et brev fra biskop Absalon. Det var blandt andet Gentoftegård, der som tidligere storgård har været afgørende for byens udvikling. Kongen, kirken og en større antal herremænd har ejet denne og andre gårde i sin tid. I dag ser man stadig et tydeligt historisk aftryk i byen.

Massages påvirkning på kroppen

Der er mange teorier om, hvordan massage terapi kan påvirke kroppen. For eksempel antyder “gate control theory” at massage kan give stimulering, der hjælper med at blokere smerte signaler sendt til hjernen. Andre teorier tyder på, at massage kan stimulere frigivelsen af visse kemikalier i kroppen, såsom serotonin eller endorphiner, eller forårsage gavnlige mekaniske forandringer i kroppen. Listen er lang og stadig flere positive resultater kommer frem i dagens lys.

Stor briks, der er klargjort til kunden

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massør giver en ung mand dybtindgående massage med en RaskRask trøje

Pris for massage i Gentofte

I RaskRask bestræber vi os på at tilbyde den bedste pris på massage i Gentofte. Priserne starter helt ned fra 398 kr. Priserne er dog varierende fra behandler til behandler. Fagpersonerne er nemlig ikke ansat af RaskRask og er derfor herre over egne priser. Hver fagperson sætter sine egne priser afhængigt af profil, erfaring og geografi. En massage bør ikke bestilles kun med øje for prisen. Vi råder dig til at læse om massørenes kvalifikationer, for at sikre det gode match.

Kultur, historie og massage i Gentofte

Gentofte er således både kulturel, historisk, idyllisk og moderne på engang. Der er nærmest uendelig mange muligheder for fri luft og velvære med skov, strand og storby indenfor få kilometers afstand. Området kan nærmest have en terapeutisk effekt på kroppen og sindet, hvilket gør Gentofte til et attraktivt sted at være for lokale og turister. I dag er RaskRask også blevet en del af bybilledet. Det betyder at du nu kan bestille en massør hjem til dig selv eller, hvor end du måtte have brug for det. Vi kører i hele Gentofte Kommune.

Udvid din horisont med massage i Gentofte

Start et nyt liv med massage! Mærk de gode forandringer, som massage bringer med sig. Effekterne af massage kan være mange. Det som sker ved en massage er at blodcirkulationen øges, hvilket er med til at transportere de ophobede affaldsstoffer væk, fra de stressede områder. Massage kan faktisk også have en dæmpende effekt på angst, stress og blodtryk. Derfor vil vi lade dig vide, at vi er der for at hjælpe dig.

Mød dine massører i Gentofte

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Massage i Gentofte

Start din massage i Gentofte her