Massage i Gentofte fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Gentofte

Professionel massage
i Gentofte

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Gentofte

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Gentofte

 • RaskRask i Gentofte

  RaskRask har i den grad gode relationer til Gentofte. Med stor succes har vi behandlet rigtig mange borgere i Gentofte, i deres hjem. Forholdet til Gentofteborgerne gør også at vi har mange massører i området. Se vores massør kartotek her. De mange fagpersoner i Gentofte området, gør også at vi kan tilbyde en lang række forskellige massageformer. Med de mange forskellige kompetencer, sikre vi at kunne hjælpe dig, i din situation.

 • Massage i Gentofte

  Gentofte er en flot og naturskøn bydel i Storkøbenhavn. Det er en del af Gentofte kommune, men var oprindelig en landsby i Nordsjælland. Navnet Gentofte dukkede for første gang op i 1100 tallet i et brev fra biskop Absalon. Det var blandt andet Gentoftegård, der som tidligere storgård har været afgørende for byens udvikling. Kongen, kirken og en større antal herremænd har ejet denne og andre gårde i sin tid. I dag ser man stadig et tydeligt historisk aftryk i byen.

 • Massages påvirkning på kroppen

  Der er mange teorier om, hvordan massage terapi kan påvirke kroppen. For eksempel antyder “gate control theory” at massage kan give stimulering, der hjælper med at blokere smerte signaler sendt til hjernen. Andre teorier tyder på, at massage kan stimulere frigivelsen af visse kemikalier i kroppen, såsom serotonin eller endorphiner, eller forårsage gavnlige mekaniske forandringer i kroppen. Listen er lang og stadig flere positive resultater kommer frem i dagens lys.

Stor briks, der er klargjort til kunden
Massør giver en ung mand dybtindgående massage med en RaskRask trøje
 • Pris for massage i Gentofte

  I RaskRask bestræber vi os på at tilbyde den bedste pris på massage i Gentofte. Priserne starter helt ned fra 398 kr. Priserne er dog varierende fra behandler til behandler. Fagpersonerne er nemlig ikke ansat af RaskRask og er derfor herre over egne priser. Hver fagperson sætter sine egne priser afhængigt af profil, erfaring og geografi. En massage bør ikke bestilles kun med øje for prisen. Vi råder dig til at læse om massørenes kvalifikationer, for at sikre det gode match.

 • Kultur, historie og massage i Gentofte

  Gentofte er således både kulturel, historisk, idyllisk og moderne på engang. Der er nærmest uendelig mange muligheder for fri luft og velvære med skov, strand og storby indenfor få kilometers afstand. Området kan nærmest have en terapeutisk effekt på kroppen og sindet, hvilket gør Gentofte til et attraktivt sted at være for lokale og turister. I dag er RaskRask også blevet en del af bybilledet. Det betyder at du nu kan bestille en massør hjem til dig selv eller, hvor end du måtte have brug for det. Vi kører i hele Gentofte Kommune.

 • Udvid din horisont med massage i Gentofte

  Start et nyt liv med massage! Mærk de gode forandringer, som massage bringer med sig. Effekterne af massage kan være mange. Det som sker ved en massage er at blodcirkulationen øges, hvilket er med til at transportere de ophobede affaldsstoffer væk, fra de stressede områder. Massage kan faktisk også have en dæmpende effekt på angst, stress og blodtryk. Derfor vil vi lade dig vide, at vi er der for at hjælpe dig.

Mød dine massører i Gentofte

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Gentofte her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage