Massage i Herlev fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Herlev

Professionel massage
i Herlev

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Herlev

Spar vente- og rejsetiden og book en massør i dit eget hjem i Herlev

 • massage i herlev

  Herlev er en bydel, der hører til Storkøbenhavn. Den er hjemsted for godt 28.000 indbyggere og den placeret små 11 kilometer nordvest fra Københavns centrum. Herlev har Rødovre mod syd, Ballerup mod vest og Gladsaxe mod nord. Herlev er måske bedst kendt for Herlev Hospital, som er Danmarks højeste etagebygning med 25 etager og en højde på 120 meter. Herlev har dog eksisteret længe før hospitalet blev bygget. Byen nævnes første gang i år 1268 og har således dybe rødder i den danske historie.

 • nem og billig massage i herlev

  I dag er RaskRask kommet til byen, og vores dygtige massører står klar til at køre området tynd for at hjælpe de lokale af med spændinger og ømme muskler. Vores koncept har kunden for øje og vi bestræber os altid på at finde den bedste og helt rigtige løsning til netop dig.

  Vi lever i en tid, hvor vi stadig får mere og mere travlt. Vi vil nå det hele men tidens synes ikke at strække. Derfor synes vi heller ikke det giver mening at skulle bruge tid på transport og venteværelser, når man har så meget andet man kan give sig til. Desuden er det heller ikke altid lige nemt at komme ud af døren hvis man har ondt. Det er jo sjovt nok ofte manglende mobilitet, som får folk til at kontakte en massør.

 • åben blot døren for os

  Vi har naturligvis det nødvendige udstyr samt smil og godt humør med ud hver gang. Har du spørgsmål til hvordan det hele fungerer eller spørgsmål til, hvad vi kan gøre for dig, så er du velkommen til at give os et ring. Vi bringer både massage ud i privaten, hvad enten det er hjemme i huset, i sommerhuset eller campingvognen.

  På samme måde tilbyder vi også massageforløb for virksomheder, mødregrupper, sportsforeninger og meget mere. Ring til os allerede i dag og hør nærmere.

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • om raskrask

  RaskRask er et revolutionerende koncept for velvære stiftet i Aarhus i 2015. Konceptet skiller sig ud ved at benytte sig af en deleøkononomisk model, der gør det nemt og enkelt for både kunden og massøren at få plads til hvad, der virkelig er vigtigt i hverdagen. Ved at kunden stiller lokale til rådighed, og ved at benytte RaskRask hjemmesiden, sparer massøren udgifter på dyre lokaler, administration og markedsføring. Samtidigt slipper kunden for tid-, penge- og rejsebesvær. Et win-win for begge parter.

  Hos os, får du velvær på dine vilkår, så du får overskud til det, der virkelig betyder noget.

 • stort udvalg af massage ydelser i herlev

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

  Prøv massage på hotel eller en lækker wellness-massage, næste gang du skal have en velvære oplevelse. Find netop den massage som passer til dine behov.

 • fordele ved at få en massør til dit hjem

  Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

  Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Mød dine massører i Herlev

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Herlev her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage