Massage på Vesterbro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Vesterbro

Professionel massage
på Vesterbro

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage på Vesterbro

Mød dine massører på Vesterbro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Vesterbro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage på Vesterbro

MASSAGE PÅ VESTERBRO

Navnet Vesterbro stammer oprindeligt fra den brolagte landevej, der førte til byens Vesterport i det gamle middelalderen. Dengang var det de færreste veje som var brolagte i Danmark, men den enorme trafik fra hovedstadsområdet gjorde det nødvendigt i sin tid. I dag er Vesterbro en funktionel del af hovedstaden med godt 35.000 indbyggere. Området er særligt blomstret om gennem de seneste årtier, hvor byfornyelse i form af boligbyggerier, cafeer, kultur og delikatesser har gjort sit indtog. Vesterbro byder således på noget for alle i dag. Man kan gå få en kultur indsprøjtning ved Carlsberg og i Tivoli, eller man kan gå på gastronomisk opdagelse i Kødbyen og blandt de mange forskellige restauranter og cafeer i området. Vesterbro har en omfattende historie og var i mange år berygtet på godt og ondt, men med tiden har den opnået status som en hyggelig, charmerende og berigende bydel, som er blevet mere og mere eftertragtet at bo i, hvilket mærkes på den rivende udvikling.

Massage og Vesterbro

RaskRask blev dannet i Aarhus af en gruppe studerende, som satte sig for at revolutionere branchen for sundhed og massage. Det blev lynhurtigt en succes og rygtet spredte sig til resten af landet. Efter et par år, hvor man havde brugt meget tid på at etablere det teknologiske og organisatoriske i Aarhus, var man klar til at brede konceptet ud til resten af landet. Siden da er Vesterbro blevet et af de mest efterspurgte områder i landet og RaskRask har i dag mere end 10 massører i området som hjælper med alt fra spændinger, myoser, skader, skavanker og ikke mindst stress og mental velvære. Massørerne besidder en høj faglighed, så lige meget om du døjer med et stresset sind, ømme muskler eller en gammel skade, så står vores servicemindede personale altid klar til at yde den højeste kvalitet af massage.