Massage på Vesterbro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask

Professionel massage
på Vesterbro

Professionel massage
på Vesterbro

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage på Vesterbro

Massage på Vesterbro

Vesterbro har lidt af det hele, og har altid noget man skal nå. Mange Vesterbrogensere døjer med smerter, stress eller spændinger, og det er ikke altid til at finde ud af, hvor man skal finde en massør. Hos RaskRask får du en professionel massør ud til dig med egen briks og giver dig den massage, du har brug for. Vi hjælper dig til bedre velvære gennem massage til gode priser og på dine vilkår.

Nem og bekvem massage

På Vesterbro kan du også opleve en velfortjent massage, udført af en professionel massør, hvor og hvornår det passer din kalender. Du kan eksempelvis bestille en wellnessmassage, en sportsmassage, en gravidmassage eller en rygmassage, alt efter dit behov.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Vesterbro og i resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Prøv f.eks. en anderledes massage oplevelse med massage på hotel, eller del velværen med din veninde eller kæreste med en parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er. Find din nærmeste massør her!

Massagebriks til en hjemmemassage står klar i kundens lejlighed
Ung mand nyder sin hjemmemassage i fred og ro

Hvad er massageterapi?

I løbet af tiden har massage været anvendt til at forbedre genoptræning, genoprette energi, håndtere stress og lette smerter i kroppen. De første registreringer af massage dateres tilbage over 3.000 år til det antikke Kina, og i dag anses massagebehandlinger for at være en af ​​de længste former for “helbredende kunst”.

Fordele ved massage

Massagebehandling er ikke kun en effektiv måde at hjælpe med at lindre ømme muskler og forbedre blodgennemstrømningen. Massagen fungerer også som en kraftfuld, naturlig stressaflastning for mange mennesker. I dag er der en bred vifte af massageteknikker, der anvendes af terapeuter til at hjælpe folk med at overvinde skadessituationer/smertetilstande. Blandt andet fibromyalgi, angst og leddegigt. Massage teknikker som svensk massage, sportsmassage og zoneterapi tilbydes af mange. Her iblandt kurbade, yoga studier, hoteller og kiropraktorer.

Populært middel mod smertelindring

Hvert år udføres omkring 20 procent flere massager end i det foregående år. Der er i øjeblikket mere end 250 forskellige typer massagebehandlinger, der tilbydes rundt om i verden. Kropsmassage giver forskellige fordele afhængigt af hvad patientens mål er, men de fleste har de samme underliggende principper. De mest populære steder til massagebehandlinger, der skal udføres, omfatter klientens hjem eller kontor, spa eller salon, eller en sundhedsplejer.

Mød dine massører på Vesterbro

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage på Vesterbro

Massagekultur rundt om i verden

Start din massage på Vesterbro her