Massage på Vesterbro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
på Vesterbro

Professionel massage
på Vesterbro

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage på Vesterbro

 • Massage på Vesterbro

  Vesterbro har lidt af det hele, og har altid noget man skal nå. Mange Vesterbrogensere døjer med smerter, stress eller spændinger, og det er ikke altid til at finde ud af, hvor man skal finde en massør. Hos RaskRask får du en professionel massør ud til dig med egen briks og giver dig den massage, du har brug for. Vi hjælper dig til bedre velvære gennem massage til gode priser og på dine vilkår.

 • Nem og bekvem massage

  På Vesterbro kan du også opleve en velfortjent massage, udført af en professionel massør, hvor og hvornår det passer din kalender. Du kan eksempelvis bestille en wellnessmassage, en sportsmassage, en gravidmassage eller en rygmassage, alt efter dit behov.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Vesterbro og i resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Prøv f.eks. en anderledes massage oplevelse med massage på hotel, eller del velværen med din veninde eller kæreste med en parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er. Find din nærmeste massør her!

Massagebriks til en hjemmemassage står klar i kundens lejlighed
Ung mand nyder sin hjemmemassage i fred og ro
 • Hvad er massageterapi?

  I løbet af tiden har massage været anvendt til at forbedre genoptræning, genoprette energi, håndtere stress og lette smerter i kroppen. De første registreringer af massage dateres tilbage over 3.000 år til det antikke Kina, og i dag anses massagebehandlinger for at være en af ​​de længste former for “helbredende kunst”.

 • Fordele ved massage

  Massagebehandling er ikke kun en effektiv måde at hjælpe med at lindre ømme muskler og forbedre blodgennemstrømningen. Massagen fungerer også som en kraftfuld, naturlig stressaflastning for mange mennesker. I dag er der en bred vifte af massageteknikker, der anvendes af terapeuter til at hjælpe folk med at overvinde skadessituationer/smertetilstande. Blandt andet fibromyalgi, angst og leddegigt. Massage teknikker som svensk massage, sportsmassage og zoneterapi tilbydes af mange. Her iblandt kurbade, yoga studier, hoteller og kiropraktorer.

 • Populært middel mod smertelindring

  Hvert år udføres omkring 20 procent flere massager end i det foregående år. Der er i øjeblikket mere end 250 forskellige typer massagebehandlinger, der tilbydes rundt om i verden. Kropsmassage giver forskellige fordele afhængigt af hvad patientens mål er, men de fleste har de samme underliggende principper. De mest populære steder til massagebehandlinger, der skal udføres, omfatter klientens hjem eller kontor, spa eller salon, eller en sundhedsplejer.

Mød dine massører på Vesterbro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Vesterbro her

Massage på Vesterbro

MASSAGE PÅ VESTERBRO

Navnet Vesterbro stammer oprindeligt fra den brolagte landevej, der førte til byens Vesterport i det gamle middelalderen. Dengang var det de færreste veje som var brolagte i Danmark, men den enorme trafik fra hovedstadsområdet gjorde det nødvendigt i sin tid. I dag er Vesterbro en funktionel del af hovedstaden med godt 35.000 indbyggere. Området er særligt blomstret om gennem de seneste årtier, hvor byfornyelse i form af boligbyggerier, cafeer, kultur og delikatesser har gjort sit indtog. Vesterbro byder således på noget for alle i dag. Man kan gå få en kultur indsprøjtning ved Carlsberg og i Tivoli, eller man kan gå på gastronomisk opdagelse i Kødbyen og blandt de mange forskellige restauranter og cafeer i området. Vesterbro har en omfattende historie og var i mange år berygtet på godt og ondt, men med tiden har den opnået status som en hyggelig, charmerende og berigende bydel, som er blevet mere og mere eftertragtet at bo i, hvilket mærkes på den rivende udvikling.

Massage og Vesterbro

RaskRask blev dannet i Aarhus af en gruppe studerende, som satte sig for at revolutionere branchen for sundhed og massage. Det blev lynhurtigt en succes og rygtet spredte sig til resten af landet. Efter et par år, hvor man havde brugt meget tid på at etablere det teknologiske og organisatoriske i Aarhus, var man klar til at brede konceptet ud til resten af landet. Siden da er Vesterbro blevet et af de mest efterspurgte områder i landet og RaskRask har i dag mere end 10 massører i området som hjælper med alt fra spændinger, myoser, skader, skavanker og ikke mindst stress og mental velvære. Massørerne besidder en høj faglighed, så lige meget om du døjer med et stresset sind, ømme muskler eller en gammel skade, så står vores servicemindede personale altid klar til at yde den højeste kvalitet af massage.

Massagekultur rundt om i verden

Mange af verdens mest indflydelsesrige kulturer har haft deres egne specifikke terapier og teknikker i forbindelse med kropsmassage, der er blevet videregivet fra generation til generation. Dette omfatter de antikke grækere, hinduerne, perserne, egypterne franske, svenske, thailandske, indiske, japanske og kinesiske. I dag fortsætter deres undervisning med at gennemføre massagebehandling frem for konventionel medicinpraksis.

“Massage” kan betyde mange forskellige ting afhængigt af hvem du spørger. Det antages, at franskmændene først brugte ordet “massage” til at beskrive en helbredende praksis med at ælte kroppen. De troede på, at friktion og tryk på visse områder på kroppen kunne give fordele ved at bryde op væv, selvom massagen faktisk ikke føltes så behagelig. Hvilket i princippet er det samme som den måde en skumrulle bruges.