Massage i Gladsaxe fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Gladsaxe

Professionel massage
i Gladsaxe

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Gladsaxe

Massage terapi går lang tid tilbage

Massage terapi går tusinder af år tilbage. Referencer til massage fremgår af skrifter fra det antikke Kina, Japan, Indien, Arabiske nationer, Egypten og Grækenland. Massage blev meget udbredt i Europa under renæssancen. I 1850’erne introducerede to amerikanske læger, som havde studeret i Sverige, massagebehandling i den vestlige verden, hvor det blev populært og blev fremmet for en række sundhedsmæssige formål.

Forskning i massage

Med videnskabelige og teknologiske fremskridt inden for medicinsk behandling i 1930’erne og 1940’erne faldt Massagen ud af favør i USA. Interessen for massage genoplivet i 1970’erne, især blandt atleter. Folk bruger massage til en række sundhedsrelaterede formål, herunder for at lindre smerte, rehabilitere sportsskader, reducere stress, øge afslapning, angst og depression og hjælpe generel velvære.

Massages påvirkning på anatomien

I menneskets krop er der 640 muskler. Disse muskler har hver deres funktion og reagere på de signaler som hjernen sender. De reaktioner som sker i musklerne, er sammentrækninger. Det kunne for eksempel være en sammentrækning i underarmen, som gør at fingrene trækker sig sammen. Med alle disse forskellige muskler og måder at bruge musklerne på, er der ikke noget at sige til at der eksistere mange massageformer. Der findes på nuværende tidspunkt ikke mindre end 80 forskellige anerkendte massageformer.

Massør har gjort en massagebriks klar til kunden
Kunde får massage af en RaskRask massør i sit hjem

Massage i Gladsaxe

Gladsaxe er placeret nordvest for hovedstaden København. Byen grænser op til Gentofte, Herlev, Furesø og Lyngby-Taarbæk. Kommunen bliver delt i to af den tidligere Frederiksborgvej, der i dag er omdøbt til Søborg- Buddinge og Bagsværd Hovedgade. Buddingevej og Ringvejen løber fra sydvest til nordøst, hvor alle disse centrale veje mødes i en rundkørsel centralt i kommunen. Kommunen består i dag af et antal sammenvoksende byer: Gladsaxe, Buddinge, Bagsværd og Mørkhøj. Det er en kendt misforståelse, at Søborg også udgør en del af den oprindelige landsby, da Buddinge i sin tid fik postnummer 2860 Søborg.

RaskRask er i nærheden af dig i Gladsaxe

Bydelen opstod dog som villaområde, da jordene til Søborg Gård blev udstykket hen mod slutningen af 1800 tallet. Kommunen blev desuden selvstændig under kommunalreformen i 2007. I dag er RaskRask kommet til bydelen og her er vores dygtige massører klar til at komme forbi dig, til massage af den fineste kvalitet. Du kan vælge mellem tre forskellige behandlingsformer. En blød velvære massage eller dybere fysiurgisk– og sportsmassage. Massøren vil dog altid bestræbe sig på at tilpasse behandling til netop dig, så du opnår det ønskede resultat. Der er trods alt forskel på os mennesker.

Gladsaxe på kortet

Byen grænser op til Gentofte, Herlev, Furesø og Lyngby-Taarbæk. Kommunen bliver delt i to af den tidligere Frederiksborgvej, der i dag er omdøbt til Søborg- Buddinge og Bagsværd Hovedgade. Buddingevej og Ringvejen løber fra sydvest til nordøst, hvor alle disse centrale veje mødes i en rundkørsel centralt i kommunen. Kommunen består i dag af et antal sammenvoksende byer. Det er en kendt misforståelse, at Søborg også udgør en del af den oprindelige landsby, da Buddinge i sin tid fik postnummer 2860 Søborg.

Mød dine massører i Gladsaxe

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Gladsaxe her