Massage i Brønshøj fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Brønshøj

Professionel massage
i Brønshøj

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Brønshøj

Massage i Brønshøj

Brønshøj består som udgangspunkt af villakvarterer beliggende ved torvet, kirken og Rytterskolen. Der bor godt og vel 40.000 borgere i bydelen, hvis ældst kendte benævnelse er “Brunshoga”. Brønshøj byder på mange forskellige oplevelser, cafeer, butikker og udstillinger og er således rig på kultur og historie. Brønshøj er blandt andet hjemsted for forfatteren Martin A Hansen, der boede nær Skolevangen under anden verdenskrig og har samtidig dannet ramme for flere af Bjarne Reuters romaner – blandt andet Busters Verden og Månen over Bella Bio, som i dag er blevet til en supermarked. I dag er det blevet en eftertragtet bydel for mange typer mennesker og familier og dermed også blevet en bydel i rivende og konstant udvikling.

Massage og Brønshøj

Efter RaskRask udviklede sig fra at være et spirende iværksætterprojekt i Aarhus til et landsdækkende koncept i 2017, oplevede RaskRask en enorm efterspørgsel på massage i hjemmet fra det meste af København og herunder særligt fra Brønshøj.

Nem og billig massage

Dermed er Brønshøj også et af de områder, hvor RaskRask i dag har allerflest massører tilknyttet og dermed flest kunder. Med smil, høj service og en passioneret tilgang til faget hjælper massører dagligt indbyggere over hele Brønshøj med skader, skavanker og lignende kropsmæssige og sundhedsrelaterede udfordringer. Om man døjer med stress, spændinger eller en gammel tennisalbue, så står RaskRask altid klar til at køre ud. Og har naturligvis altid det nødvendige udstyr med.

Bestil din massage her allerede i dag!

En lejlighed i Brønshøj med en briks i midten
Massør hjemme ved en kunde

Stort udvalg af massage ydelser

Hos RaskRask tilbyder vi et stort udvalg af massage ydelser til enhver smag. Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Sportsmassage til alle vores motionister og sportsentusiaster. Samt har vi den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Prøv en sportsmassage

Er du træt af at have ømhed i led og muskler efter en hård tur i fitnesscenteret? Ville du også ønske at der var en måde at kunne restituere hurtigt på? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer. Det er som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskilt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed.

Læs mere om vores udbud af massage ydelser her!

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gøre, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, des bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Brønshøj

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Brønshøj her