Massage i Brønshøj fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Brønshøj

Professionel massage
i Brønshøj

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Brønshøj

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i Brønshøj

Brønshøj består som udgangspunkt af villakvarterer beliggende ved torvet, kirken og Rytterskolen. Der bor godt og vel 40.000 borgere i bydelen, hvis ældst kendte benævnelse er “Brunshoga”. Brønshøj byder på mange forskellige oplevelser, cafeer, butikker og udstillinger og er således rig på kultur og historie. Brønshøj er blandt andet hjemsted for forfatteren Martin A Hansen, der boede nær Skolevangen under anden verdenskrig og har samtidig dannet ramme for flere af Bjarne Reuters romaner – blandt andet Busters Verden og Månen over Bella Bio, som i dag er blevet til en supermarked. I dag er det blevet en eftertragtet bydel for mange typer mennesker og familier og dermed også blevet en bydel i rivende og konstant udvikling.

Massage og Brønshøj

Efter RaskRask udviklede sig fra at være et spirende iværksætterprojekt i Aarhus til et landsdækkende koncept i 2017, oplevede RaskRask en enorm efterspørgsel på massage i hjemmet fra det meste af København og herunder særligt fra Brønshøj.

Nem og billig massage

Dermed er Brønshøj også et af de områder, hvor RaskRask i dag har allerflest massører tilknyttet og dermed flest kunder. Med smil, høj service og en passioneret tilgang til faget hjælper massører dagligt indbyggere over hele Brønshøj med skader, skavanker og lignende kropsmæssige og sundhedsrelaterede udfordringer. Om man døjer med stress, spændinger eller en gammel tennisalbue, så står RaskRask altid klar til at køre ud. Og har naturligvis altid det nødvendige udstyr med.

Bestil din massage her allerede i dag!

En lejlighed i Brønshøj med en briks i midten

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massør hjemme ved en kunde

Stort udvalg af massage ydelser

Hos RaskRask tilbyder vi et stort udvalg af massage ydelser til enhver smag. Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Sportsmassage til alle vores motionister og sportsentusiaster. Samt har vi den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Prøv en sportsmassage

Er du træt af at have ømhed i led og muskler efter en hård tur i fitnesscenteret? Ville du også ønske at der var en måde at kunne restituere hurtigt på? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer. Det er som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskilt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed.

Læs mere om vores udbud af massage ydelser her!

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gøre, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, des bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Brønshøj

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Start din massage i Brønshøj her