Massage i Brønshøj fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Brønshøj

Professionel massage
i Brønshøj

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Brønshøj

Spar rejse- og ventetid med en massage i dit hjem i Brønshøj

  • Massage og Brønshøj

    Efter RaskRask udviklede sig fra at være et spirende iværksætterprojekt i Aarhus til et landsdækkende koncept i 2017, oplevede RaskRask en enorm efterspørgsel på massage i hjemmet fra det meste af København og herunder særligt fra Brønshøj. Dermed er Brønshøj også et af de områder, hvor RaskRask i dag har allerflest massører tilknyttet og dermed flest kunder. Med smil, høj service og en passioneret tilgang til faget hjælper massører dagligt indbyggere over hele Brønshøj med skader, skavanker og lignende kropsmæssige og sundhedsrelaterede udfordringer. Om man døjer med stress, spændinger eller en gammel tennisalbue, så står RaskRask altid klar til at køre ud. Og har naturligvis altid det nødvendige udstyr med.

briks-køkkenrulle-håndklæde
  • MASSAGE I BRØNSHØJ

    Brønshøj er en hyggelig og familiær bydel til Brønshøj Husum i hovedstaden, København. Bydelen har postnummer 2700 og er i dag en del af Københavns Kommune. Brønshøj består som udgangspunkt af villakvarterer beliggende ved torvet, kirken og Rytterskolen. Der bor godt og vel 40.000 borgere i bydelen, hvis ældst kendte benævnelse er “Brunshoga”. Brønshøj byder på mange forskellige oplevelser, cafeer, butikker og udstillinger og er således rig på kultur og historie. Brønshøj er blandt andet hjemsted for forfatteren Martin A Hansen, der boede nær Skolevangen under anden verdenskrig og har samtidig dannet ramme for flere af Bjarne Reuters romaner – blandt andet Busters Verden og Månen over Bella Bio, som i dag er blevet til en supermarked. Brønshøj har således en lang historie med flere glimt af dansk litteratur og kulturhistorie. I dag er det blevet en eftertragtet bydel for mange typer mennesker og familier og dermed også blevet en bydel i rivende og konstant udvikling.

Mød dine massører i Brønshøj

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Brønshøj her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage