Massage på Sjælland fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
på Sjælland

Professionel massage
på Sjælland

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage på Sjælland

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem på Sjælland

 • God hjemme massage på Sjælland

  På Sjælland kan man finde alt, hvad hjertet begærer. Lige fra en sjov tur med familien til Tivoli i København til kulturelle oplevelser rundt omkring øen. Sjælland byder på mange forskellige attraktive aktiviteter, og derfor er det vigtigt at samle sine kræfter, før man begiver sig ud på Danmarks største ø. Hos Raskrask kan vi netop hjælpe dig med at afstresse på den bedst mulige måde, med en dejlig afslappende massage. Vores dygtige lokale massører står nemlig klar til at hjælpe dig med enten professionel massage, personlig yoga eller personlig træning eller firmamassage, som du kan skræddersy efter dit behov. 

 • Dejlig og beroligende massage på Sjælland

  Du kan nu nemt finde og booke en lokal massør på Sjælland, hvorend du befinder dig på øen, på en nem, sikker og stressfri måde. Om det omhandler wellness-massage, sportsmassage, fysiurgisk massage eller gravid massage, står vi klar til at hjælp. Vores mål er ikke kun at levere den højeste kvalitet af service, men også sikre os, at du er glad og tilfreds.

 • Vaskeægte velvære i vante omgivelser

  Hos RaskRask er det muligt at få leveret massagen lige til din dør. På baggrund af vores massagekoncept har alle en mulighed for at være med. Massage til dit hjem og vante omgivelser betyder, at du ikke længere skal tænke på rejsetiden mellem dit hjem og en klinik. Det betyder, at du efter endt behandling blot kan læne dig tilbage og opleve, hvordan kroppen slapper fuldkommen af. Behandling i trygge omgivelser får dig til at slappe mere af, og dermed er hjemmebehandlinger med til at give dig en stressfri oplevelse med vaskeægte velvære.

Hvid massagebriks i stuen med varme omgivelser
Fuglepersperktiv billede af en RaskRask massør, der giver en kunde massage
 • Mest massage for pengene

  Ved at bringe velvære hjem i vante omgivelser slipper du for at betale transportudgifter og parkering. Vi tilbyder også et klippekort til alle vores fagpersoner, hvor du kan spare penge på dine behandlinger, da én behandling oftest ikke er nok, hvis du døjer med smerter, spændinger eller bare gerne vil have mere af. Her kan du tage en snak med din fagperson og aftale, hvordan behandlingen skal foregå, og hvad, det er, du gerne vil have fokus på. 

   

 • Kvalitetsgaranti

  Vi sørger for alle administrative opgaver, så vores fagpersoner kan fokusere på at give den bedste behandling til vores kunder. Vores fagpersoner er nøje udvalgte og baggrunds tjekkede, så alle kan få en behagelig oplevelse. Vores professionelle team er klar til at vejlede dig og yde en god service lige når det passer dig. Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære. Du kan altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner på grund af vores kvalitetsgaranti. 

   

  Se andre kunders Trustpilot anmeldelser og vælg trygt en fagperson, der passer til dine behov på Sjælland. Om der er tale om en storby som København, en mindre by som Græsted eller alt det imellem. Vores fagpersoner vil sørge for at medbringe de nødvendige udstyr, så du blot skal koncentrere dig om din behandling. Det er, hvad vi kalder velvære på dine vilkår.  

   

 • Hvordan booker jeg en behandling?

  Vi har gjort det nemt at booke en behandling via vores hjemmeside. Du skal blot indtaste din adresse for at se, hvilke af vores fagpersoner, der er i dit lokale område.

   

Mød dine massører på Sjælland

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Sjælland her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage