Massage på Østerbro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Østerbro

Professionel massage
på Østerbro

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage på Østerbro

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem på Østerbro i København

 • Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem på Østerbro

  Hos RaskRask er billig massage lig med kvalitetsmassage.

  Vi er et nyt koncept, der er sat i verden for at give dig den bedste massage til den bedste pris i Østerbro området. Vi arbejder hver dag på at optimere konceptet endnu mere, således at du fortsat vil kunne tilgå velvære og smertelindrende behandling til den bedst pris på markedet.

 • Massage i eget hjem

  Vi er stolte over at kunne tilbyde en lang række af behandlinger, udført af specialiserede massører, der hjælper dig med netop det du har behov for. Prøv f.eks. vores wellness-massage eller sportsmassage efter en hård tur i fitness. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

 • Massage i en moderne tid

  Hos RaskRask tror vi på at massagebranchen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig på Østerbro med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • Om RaskRask

  RaskRask startede ud som et iværksætter projekt tilbage i 2015. Konceptet tog hurtigt fart, og vandt bl.a. en række start-up priser, samt deltog i DR programmet “Løvens Hule” i 2020. I dag, er RaskRasks massage-on-demand koncept nået ud til hele landet og har allerede hjulpet flere tusinde kunder landet over. Hos os, gør vi det nemt at springe køen over og fokusere på hvad der virkelig er vigtigt. Dette gør vi ved, at massøren kommer direkte hjem til dig. På den måde, slipper du for trælse bilkøer og lang transporttid, hvor du kunne have slappet af imens. Og det er lige netop det du gør med RaskRask. Læn dig tilbage, og vent på at din massør ankommer med olie og briks. Det kalder vi virkelig velvære.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Østerbro og resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

 • Massage på Østerbro

  Østerbro har det hele. Store boulevarder, delikatesser, butikker til en hver smag og ikke mindst en af Danmarks mest berømte statuer. København Ø er således både pæn og eksklusiv, nostalgisk og afslappet på en gang. Østerbro findes nord for Københavns centrum og står som et af byens mere attraktive boligområder, især for børnefamilier. Det er slet ikke så mærkeligt, da området er et af de grønneste i byen. Fælledparken er Danmarks største offentlige park med legepladser, sportsfaciliteter og vores alle sammens nationalstadion, Parken. Bydelen ligger samtidig tæt på vandet med strandpark, Kastellet og Den lille Havfrue som udsmykning. Området og omgivelser har på mange måder en terapeutisk effekt på krop og sjæl og indbyder til velvære og afstressning. Derfor er vi hos RaskRask rigtig glade for at være blevet en del af området. I samarbejde med dygtige lokale massører, er det vores fineste opgave at sikre dig den bedste massage hver gang.

Mød dine massører på Østerbro

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage på Østerbro her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage