Massage på Østerbro fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig - RaskRask

Professionel massage
på Østerbro

Professionel massage
på Østerbro

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage på Østerbro

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem på Østerbro

Hos RaskRask er billig massage lig med kvalitetsmassage.

Vi er et nyt koncept, der er sat i verden for at give dig den bedste massage til den bedste pris i Østerbro området. Vi arbejder hver dag på at optimere konceptet endnu mere, således at du fortsat vil kunne tilgå velvære og smertelindrende behandling til den bedst pris på markedet.

Massage i eget hjem

Vi er stolte over at kunne tilbyde en lang række af behandlinger, udført af specialiserede massører, der hjælper dig med netop det du har behov for. Prøv f.eks. vores wellness-massage eller sportsmassage efter en hård tur i fitness. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Massage i en moderne tid

Hos RaskRask tror vi på at massagebranchen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig på Østerbro med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

Briks er bragt hjem til kunden, der har bestilt hjemmemassage

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Lokal massør hjemme ved kunde og giver en massage

Om RaskRask

RaskRask startede ud som et iværksætter projekt tilbage i 2015. Konceptet tog hurtigt fart, og vandt bl.a. en række start-up priser, samt deltog i DR programmet “Løvens Hule” i 2020. I dag, er RaskRasks massage-on-demand koncept nået ud til hele landet og har allerede hjulpet flere tusinde kunder landet over. Hos os, gør vi det nemt at springe køen over og fokusere på hvad der virkelig er vigtigt. Dette gør vi ved, at massøren kommer direkte hjem til dig. På den måde, slipper du for trælse bilkøer og lang transporttid, hvor du kunne have slappet af imens. Og det er lige netop det du gør med RaskRask. Læn dig tilbage, og vent på at din massør ankommer med olie og briks. Det kalder vi virkelig velvære.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage på Østerbro og resten af København, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Massage på Østerbro

Østerbro har det hele. Store boulevarder, delikatesser, butikker til en hver smag og ikke mindst en af Danmarks mest berømte statuer. København Ø er således både pæn og eksklusiv, nostalgisk og afslappet på en gang. Østerbro findes nord for Københavns centrum og står som et af byens mere attraktive boligområder, især for børnefamilier. Det er slet ikke så mærkeligt, da området er et af de grønneste i byen. Fælledparken er Danmarks største offentlige park med legepladser, sportsfaciliteter og vores alle sammens nationalstadion, Parken. Bydelen ligger samtidig tæt på vandet med strandpark, Kastellet og Den lille Havfrue som udsmykning. Området og omgivelser har på mange måder en terapeutisk effekt på krop og sjæl og indbyder til velvære og afstressning. Derfor er vi hos RaskRask rigtig glade for at være blevet en del af området. I samarbejde med dygtige lokale massører, er det vores fineste opgave at sikre dig den bedste massage hver gang.

Mød dine massører på Østerbro

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massagebehandlinger tilpasset til dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage på Østerbro her