Massage hos dig | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Massage hos dig
I dit hjem

Velvære på dine vilkår

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage

Behandling i trygge rammer

RaskRask giver dig muligheden for at få massage hos dig, så du kan få mere velvære i hjemlige rammer. Vores professionelle massører tilbyder en række forskellige massagebehandlinger, lige fra klassisk sportsmassage til afslappende wellnessmassage. Vores massører sørger for at skræddersy behandlingen efter dine specifikke behov og ønsker, så du kan blive forkælet eller få lindret et specifikt problem. Massage kan hjælpe mod mange forskellige fysiske eller psykiske problemer og lidelser og er også gavnligt til at slappe af.

Fordele ved udekørende massage

Massage gennem RaskRask er en nem og bekvem løsning for dig, der ønsker at få massage i hjemmet, og vi sørger for at gøre oplevelsen behagelig for alle vores kunder. Vi tilbyder en fleksibel bookingservice, så du kan bestille en behandling, når det passer ind i din dagligdag. Udekørende massage sparer dig for tiden og besværet med at skulle transportere dig selv til et behandlingssted. Dette gælder især, hvis du har en travl hverdag og ikke har mulighed for at tage fri fra arbejde eller andre forpligtelser. Vi vil gøre det nemt for alle at prioritere velvære i deres hverdag.

Professionelle behandlinger

Derudover kan du vælge mellem en lang række forskellige massagebehandlinger hos vores professionelle massører. Det giver dig mulighed for at vælge den type massage, der bedst opfylder dine specifikke behov og ønsker. Vores massører har forskellige uddannelser og kompetencer. Uanset om du ønsker en afslappende wellnessmassage eller en dybdegående sportsmassage, så har vi noget for dig. Fælles for alle vores fagpersoner er, at de har en solid viden og altid er parate til at hjælpe dig med det, som du har behov for. 

Massøren medbringer massagebriks og -olie. Det eneste, som du skal sørge for, er et håndklæde og at have fokus på din afslapning. Vi klarer alt det administrative for massøren, så vedkommende også kan have 100 procent fokus på din afslapning.

Se frem til mere velvære

RaskRask et godt valg for dig, der trænger til en massage og ønsker en professionel massagebehandling i hjemmet. Vores massører ser frem til at hjælpe dig med at opnå den ultimative velværefølelse og gøre din dagligdag lidt mere afslappende og behagelig. Så hvis du ønsker at få en professionel behandling hos dig selv, så tøv ikke med at booke en massør fra RaskRask.

Andre ydelser

Vi tilbyder også personlig træning og yoga i hjemmet, så du kan opnå bedre velvære på dine vilkår. Alle vores tjenester er til for at hjælpe dig, så du kan få mere overskud til det, der betyder noget for dig.

Mød dine massører

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage her