Massage i Gribskov fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Gribskov

Professionel massage
i Gribskov

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Gribskov

Mød dine massører i Gribskov

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Gribskov her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Gribskov

MASSAGE I GRIBSKOV

Gribskov Kommune er en perle i Nordsjælland. Det er Nordsjællands største Kommune og muligvis også den smukkeste. Gribskov Kommune ligger øst for Halsnæs og vest for Helsingør. Den har kystlinje i retning mod Kattegat og er en af de Kommuner med flest sommerhuse målt på antal fastboende indbyggere. Og det forstår man godt. Området er noget helt særligt. Det har dybe rødder i historien og er rig på kultur og naturskønne oplevelser. Gribskov har noget for enhver smag. Her kan man tage på vandretur, løbe eller cykle i naturen, sejle en tur i de glitrende blå vand eller tage på skattejagt i Gribskov. Hovedbyen for Gribskov Kommune er Helsinge. Derudover findes større byer som Gilleleje og Græsted. Den nye kommune minder om den historie Holbo Herred. Kun med undtagelse af Nødebo Sogn, der blev en del af Hillerød Kommune i 1970.

RaskRask og Danmarks fjerdestørste skov

Raskrask tilbyder flere forskellige behandlingsformer som Fysiurgiskmassage, Sportsmassage og Velværemassage. Her er det dig som er i fokus, og dine behov som skal dækkes. Her er det vigtigt for os, at du er i trygge rammer og får en behagelig oplevelse.

Skoven, Gribskov er en skov i Nordsjælland. Det er Danmarks fjerdestørste skov. Den dækker et område fra Nødebo til Esbønderup og har et sammenlagt areal på 5.600 ha, hvilket gør den til en af Danmarks største og ikke mindst smukkeste skove. Den indgår som en del af Nationalpark Kongernes Nordsjælland, som blev indviet den i maj måned 2018. I gamle dage, var Gribskov delt mellem kirken og kronen, men efter reformationen blev hele området tildelt kongen. Han brugte typisk området til jagt og til at opbevare heste fra det berømte stutteri ved Frederiksborg slot. Det har sikkert ikke være et helt tosset sted at befinde sig som konge. Området byder på en storslået natur som på mange måder minder om et idyllisk maleri. En vandretur i skoven kan virke som ren terapi for krop og sind, hvilket gør området yderst attraktivt for naturelskere og friluftsentusiaster. Hos RaskRask er vi også glade for grønne områder. Derfor deltager vi blandt andet i en projekt for CO2-neutrale hjemmesider, der har til formål at begrænse både websitet og brugerne af websitets Co2-udledning.