Massage på Bornholm fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Bornholm

Professionel massage
på Bornholm

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage på Bornholm

Massage på Bornholm

Bornholm er en ø beliggende i Østersøen syd fra Sverige med ca. 40.000 indbyggere. Hovedstaden er Rønne, hvor man både kan flyve og sejle til. Bornholm er også kendt som Solskinsøen, da det er af stederne med flest solskinstimer i hele Danmark. Der er mange turistattraktioner på Bornholm, som Rokkestenen, rundkirkerne og smukke strande som Dueodde, der tiltrækker mange turister.

Få massøren bragt til dig

Sammen med professionelle fysioterapeuter og certificerede massører har vi skabt RaskRask konceptet. På den måde får du nem adgang til en professionel massage på Bornholm, lige når det passer dig. Prøv en massage det mest afslappende sted i verden; nemlig hjemme hos dig selv!

stort udvalg af massage ydelser

Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

RaskRask massøren har gjort klar til at kunden kan få massage på Bornholm
Ung mand modtager massage i sin stue på Bornholm

Velvære på dine vilkår

RaskRask stræber efter at give dig velvære på dine vilkår.

Med et nyt massagekoncept har vi gjort det nemt for dig, så du slipper du for rejsetid og ventetid. Vi bringer kort sagt klinikken hjem til dig, for massøren sørger for at medbringe massagebriks og -olie.

Massage på arbejdspladsen

Konceptet er også til virksomhederne på Bornholm, som vil tilbyde deres medarbejdere ekstra god behandling. Det giver velvære og afspændte medarbejdere. Med vores konkurrencedygtige priser og en 5-stjernet kvalitetsmassage er det værd investere i jeres medarbejdere.

RaskRask ordner alt det praktiske og administrative, så massøren kun skal fokusere på dig.

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører på Bornholm

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage på Bornholm her