Massage i Ishøj fra 395,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Ishøj

Professionel massage
i Ishøj

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Ishøj

Mød dine massører i Ishøj

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Ishøj her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Ishøj

MASSAGE I ISHØJ

Ishøj er en hyggelig lille bydel i Storkøbenhavn. Med sine godt 20.000 indbyggere er det hverken den største eller mindste, men til gengæld en af de smukkere. Bydelen grænser op til Taastrup, Hundige, Vallensbæk og Greve Strand. Ishøj kan således lidt af det hele. Den har byliv, natur og strand inden for få kilometers afstand. Samtidig er der blot 18 kilometer til Københavns Centrum. Ishøj har lidt for enhver smag: Man kan tage på Arken – et moderne museum for kunst, vandre i Strandparken, bade ved Ishøj Strand eller spise en is på havnen, mens man ser på de mange flotte skibe. Netop havnen, med de mange lystbåde og den storslået natur omkring sig, er næsten som naturlig terapi for krop og sjæl. Og for et udekørende massage koncept som RaskRask, så er det svært at ønske sig bedre omgivelser. Vores dygtige og lokale massører er bekendt med området og de lokale. De er nøje udvalgt og bestræber sig altid på, at give den bedste massage samt en behagelig og rolig oplevelse. Vi ved at det kan være grænseoverskridende at invitere en fremmede massør ind i sin stue, men vi garantere, at det vil blive den bedste beslutning, du har taget. Vi kommer rundt i hele Ishøj, der hvor du er, når du har brug for det. Har du spørgsmål til, hvordan det hele virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil herefter forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

Vi kommer rundt i hele Ishøj, der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os.