Massage i Valby

Professionel
massage
i Valby

Professionel massage
i Valby

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

alt.-logo

Sådan fungerer det

Some Text
Some Text

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på to minutter og få tid til det, der betyder noget

Altid i gode hænder

Alle vore massører er nøje udvalgt, eksaminerede og forsikrede af

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Altid gode priser

Vi sparer klinikken - så du får mere velvære for mindre

45 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

395,-

60 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

495,-

75 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

595,-

2 Timer

Parmassage
(én massør i to timer)

945,-
closeup massage

Transportudgifter er med i prisen.

Massøren har selvfølgelig massagebriks og olie med.

Mød dine massører

110+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikret af Tryg logo

Dit helbred og dit hjem er altid forsikret

I samarbejde med RaskRask har Tryg logo sammensat en forsikring ordning, som giver sikkerhed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære!

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang. Hvis du ikke er tilfreds med din massage og fortæller os hvorfor, får du et gratis gavekort til en 45 minutters massage.

Læs mere

Bedst anmeldte

massører i hele Danmark

For at sikre den højeste kvalitet af massører, indhenter vi løbende feedback fra vores kunder.

2559 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din behandling her

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Valby

MASSAGE I VALBY

Valby er en historisk, smuk bydel i København. Valby ligger et kilometer vest for hovedstadens centrum og grænser således op til Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse. Valby udgør den sydvestlige del af Københavns Kommune og er hjemsted for omkring ni procent af kommunens godt 600.000 indbyggere. I gamle dage var Valby en del af Hvidovre Kommune, men blev underlagt Københavns Kommune i begyndelsen af 1900 tallet. Valby er måske bedst kendt for Carlsberg, Nordisk Film og Valby Bakke, Hvor Zoo Tårnet har hjemme. Valby er dog meget mere end det. Det er en bydel rig på historie og kultur og en hav af muligheder og oplevelser. Du kan tage på shopping i over 50 butikker i Spinderiet, tage en tur på Naturlegepladsen i Valbyparken i udkanten af København, få dig en kold dukkert i Valby Vandkulturhus eller opleve over 170 forskellige rosenarter i Rosenhavne. Der er mange muligheder i Valby, og nu er der kommet endnu flere. RaskRask dækker nu Valby, og vores lokale massører er klar til at køre byen tynd for at hjælpe vore lokale medborgere. Hvad enten du har brug for afspænding eller velvære, så har vi en massør, der passer til dig. Vi bestræber os på at give den bedste service hver gang. Vi gør et stort nummer ud af, at det skal være en tryg og behagelig oplevelse hver gang. Vi ved at at kan være grænseoverskridende at inviterer en fremmed massør ind i sit hjem, og gør således alt hvad vi kan for at gøre oplevelse så afslappet som muligt.

Det hele startede i Aarhus og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet.Vi kommer rundt i hele Valby, der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.