Massage i Valby fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage i Valby

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Valby

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Valby

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Renata
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Johann F
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Peter W
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Emma B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Niels B
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Kenneth
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Steen
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Nicolai A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Mona
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aleksandrina
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Valby massage bragt til kundens hjem

Nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Om RaskRask

Det hele startede i Aarhus og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet. Vi kommer rundt i hele Valby, der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.

Bestil din behandling allerede i dag

Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Valby og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører kørende fra København. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Valby området. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage i Valby

Valby er en historisk, smuk bydel i København. Valby ligger et kilometer vest for hovedstadens centrum og grænser således op til Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse. RaskRask dækker nu Valby, og vores lokale massører er klar til at køre byen tynd for at hjælpe vore lokale medborgere. Hvad enten du har brug for afspænding eller velvære, så har vi en massør, der passer til dig. Vi bestræber os på at give den bedste service hver gang. Vi gør et stort nummer ud af, at det skal være en tryg og behagelig oplevelse hver gang. Vi ved at at kan være grænseoverskridende at inviterer en fremmed massør ind i sit hjem, og gør således alt hvad vi kan for at gøre oplevelse så afslappet som muligt.

Massage i en moderne tid

Hos RaskRask tror vi på at massagebranchen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

Læs mere om vores udbud af massager her!

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Valby, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Professionel massagerbriks hjem til kunden
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Valby

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen