Massage i Valby fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Valby

Professionel massage
i Valby

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Valby

Mød dine massører i Valby

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Valby her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Valby

MASSAGE I VALBY

Valby er en historisk, smuk bydel i København. Valby ligger et kilometer vest for hovedstadens centrum og grænser således op til Vesterbro, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse. Valby udgør den sydvestlige del af Københavns Kommune og er hjemsted for omkring ni procent af kommunens godt 600.000 indbyggere. I gamle dage var Valby en del af Hvidovre Kommune, men blev underlagt Københavns Kommune i begyndelsen af 1900 tallet. Valby er måske bedst kendt for Carlsberg, Nordisk Film og Valby Bakke, Hvor Zoo Tårnet har hjemme. Valby er dog meget mere end det. Det er en bydel rig på historie og kultur og en hav af muligheder og oplevelser. Du kan tage på shopping i over 50 butikker i Spinderiet, tage en tur på Naturlegepladsen i Valbyparken i udkanten af København, få dig en kold dukkert i Valby Vandkulturhus eller opleve over 170 forskellige rosenarter i Rosenhavne. Der er mange muligheder i Valby, og nu er der kommet endnu flere. RaskRask dækker nu Valby, og vores lokale massører er klar til at køre byen tynd for at hjælpe vore lokale medborgere. Hvad enten du har brug for afspænding eller velvære, så har vi en massør, der passer til dig. Vi bestræber os på at give den bedste service hver gang. Vi gør et stort nummer ud af, at det skal være en tryg og behagelig oplevelse hver gang. Vi ved at at kan være grænseoverskridende at inviterer en fremmed massør ind i sit hjem, og gør således alt hvad vi kan for at gøre oplevelse så afslappet som muligt.

Det hele startede i Aarhus og blev lynhurtigt en kæmpe succes. Konceptet har allerede nået de første 2500 behandlinger bare i Aarhus, mens efterspørgslen fra behandlere og kunder bliver større og større. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Tilmed til en pris som ligger under klinikkerne. Og uden at gå på kompromis med kvalitet.Vi kommer rundt i hele Valby, der hvor du er, når du har brug for os. Har du spørgsmål til, hvordan koncepter virker eller hvad vi kan gøre for dig, så er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi forsøge at besvare dine spørgsmål efter bedste evne.