Massage Glostrup | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i Glostrup

(800+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MASSAGE I GLOSTRUP

Vidste du, at Glostrup blandt andet er venskabsby med Koekelberg i Belgien og Landskrona i Sverige. En vennekreds med flotte områder en lang historie og en kulturrig atmosfære. Glostrup blev første gang omtalt i årene 1186 og 1197 som Glostorp, mens byen formentlig er endnu ældre. Mange gætter på, at den er opført samme tid, som man opførte kirken og gadekæret. I 1682 bestod landsbyen ikke af mere end 8 gårde og 2 huse med tilhørende jord. I 1847 åbnede den første danske jernbane mellem København og Roskilde. Det første blandt andet til en kraftig udvikling i slutningen af 1800 tallet hvilket betød at Glostrup ændrede sig fra en landsby til en stationsby. I dag er Glostrup en by med dele hele. Derfor betyder det meget for RaskRask at være blevet en del af bybilledet. Hvad enten du er på jagt efter velvære, fysiurgisk eller sportsmassage, står vi nemlig altid klar til at hjælpe dig.

Massage gennem tiden

Modern Massage blev udviklet i det 19. århundrede. Per Henril Ling skabte det, vi kender i dag som svensk massage. Metoden blev senere raffineret af Johan Georg Mezger, der introducerede flere teknikker baseret på svensk gymnastik, såsom slagtilfælde til massagemodaliteten.

Mens vores videnskabelige viden har ændret sig gennem århundrederne, har massage som en anvendt helbredende praksis ikke ændret sig dramatisk. På samme måde har menneskekroppen heller ikke ændret sig væsentligt siden de gamle egyptere. Fordi massage behandler de mest almindelige former for smerte med den mest naturlige form for medicin (menneskelig berøring), transcenderer den informationen om menneskelig kultur og historie. Så længe folk er tilbøjelige til ubehag og sygdom, vil massage fortsætte med at eksistere som en helbredende praksis. Og gudskelov for det. I dag kan du vælge mellem et hav af forskellige behandlingsformer, men i sidste ende får man den bedste behandling på baggrund af en god dialog. Snak med din massør, fortæl om dine udfordringer og få således tilpasset massagen efter lige netop din smag.