Massage i Hvidovre fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hvidovre

Professionel massage
i Hvidovre

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Hvidovre

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i Hvidovre

Hvidovre er en del af Storkøbenhavn. Bydelen ligger øst for Brøndby og vest for Valby med godt 8 kilometer til København centrum. Tilbage i slutning af 1600 tallet bestod Hvidovre af 18 gårde og 14 huse uden jord. Siden da har bydelen kun vokset sig større og udgør i dag en betydelig del af Københavns kommune. Et af byens varemærker er Hvidovre Hospital, som er et landets største. Derudover byder Hvidovre på alt fra shopping muligheder, arkitektur, kunst, kultur med hurtig adgang til vand, park og skov. Hvidovre er også kendt sine sportshelte. Fodboldklubben HIF har tidligere spillet i superligaen, mens det er Rosenhøj Boldklub, der har opfostret den lokale helt, Daniel Agger. Hvidovre har også en stor tradition for ishockey, som lader til at løbe med titlen som byens førende elitesport. I det hele taget er de meget glade for is i Hvidovre. Byen ligger nemlig også ind med en ud af 3 curling haller, hvor der gennem tiden er blevet opfostret flere talenter.

Massage alle kan være med på

Hos RaskRask er vi glade for at være blevet en del af traditionsrig sportsby. Vores koncept passer ind i den moderne tankegange, hvad enten du er på jagt efter velvære, fysiurgisk eller sportsmassage. Vi har en massør til hvert et behov.

Nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

Briks i kundens lejlighed i Hvidovre

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

En massør der giver massage efter kundens ønsker

stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Hvidovre og resten af Københavnsområdet, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

fordele ved massage

Massage anses generelt for en komplementær og alternativ medicin. Det bliver i stigende grad tilbudt sammen med andre behandlinger for eksempel i medicinske forhold og situationer. Undersøgelser af fordelene ved massage viser, at det er en effektiv behandling for at reducere stress, smerte og muskelspænding. Ud over fordelene ved særlige forhold eller sygdomme, nyder nogle mennesker massage, fordi det ofte giver følelser af omsorg, komfort og forbindelse.

Vær dog opmærksom på, at på trods af fordelene, kan massage ikke altid fungere som erstatning for almindelig lægehjælp. Lad derfor din læge vide, at du prøver massage og sørg for at følge alle de standard behandlingsplaner du har. Er du i tvivl om, du har et brud eller lignende er det ligeledes vigtigt at snakke med lægen først, da massage naturligvis heller ikke kan klare den slags.

tag en snak med din massør

Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. Hvis affaldsstofferne får lov at hobe sig op i muskler og led, så sætter det sig som smerter og på sigt skader. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Mød dine massører i Hvidovre

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Start din massage i Hvidovre her