Massage Hvidovre | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i Hvidovre

(800+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MASSAGE I HVIDOVRE

Hvidovre er en del af Storkøbenhavn. Bydelen ligger øst for Brøndby og vest for Valby med godt 8 kilometer til København centrum. Tilbage i slutning af 1600 tallet bestod Hvidovre af 18 gürde og 14 huse uden jord. Siden da har bydelen kun vokset sig større og udgør i dag en betydelig del af Københavns kommune. Et af byens varemÌrker er Hvidovre Hospital, som er et landets største. Derudover byder Hvidovre pü alt fra shopping muligheder, arkitektur, kunst, kultur med hurtig adgang til vand, park og skov. Hvidovre er ogsü kendt sine sportshelte. Fodboldklubben HIF har tidligere spillet i superligaen, mens det er Rosenhøj Blodklub, der har opfostret den lokale helt, Daniel Agger. Hvidovre har ogsü en stor tradition for ishockey, som lader til at løbe med titlen som byens førende elitesport. I det hele taget er de meget glade for is i Hvidovre. Byen ligger nemlig ogsü ind med en ud af 3 curling haller, hvor der gennem tiden er blevet opfostret flere talenter. Hos RaskRask er vi glade for at vÌre blevet en del af traditionsrig sportsby. Vores koncept passer ind i den moderne tankegange, hvad enten du er pü jagt efter velvÌre, fysiurgisk eller sportsmassage. Vi har en massør til hvert et behov.

Fordele ved massage

Massage anses generelt for en komplementÌr og alternativ medicin. Det bliver i stigende grad tilbudt sammen med andre behandlinger for eksempel i medicinske forhold og situationer. Undersøgelser af fordelene ved massage viser, at det er en effektiv behandling for at reducere stress, smerte og muskelspÌnding.

Andre ting som massage kan hjĂŚlpe mod er:

  • Angst
  • Fordøjelsesforstyrrelser
  • Fibromyalgi
  • Hovedpine
  • Søvnløshed relateret til stress
  • Myofascial smertesyndrom
  • Blødt vĂŚvsstammer eller skader
  • Sportsskader
  • TemporomandibulĂŚr ledsmerter

Ud over fordelene ved sÌrlige forhold eller sygdomme nyder nogle mennesker massage, fordi det ofte giver følelser af omsorg, komfort og forbindelse.

Pü trods af fordelene kan massage ikke altid fungere som erstatning for almindelig lÌgehjÌlp. Lad din lÌge vide, at du prøver massage og sørg for at følge alle de standardbehandlingsplaner du har. Er du i tvivl om, du har et brud eller lignende er det ligeledes vigtigt at snakke med lÌgen først, da massage naturligvis heller ikke kan klare den slags.