Massage i Hvidovre fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hvidovre

Professionel massage
i Hvidovre

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Hvidovre

Mød dine massører i Hvidovre

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hvidovre her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Hvidovre

MASSAGE I HVIDOVRE

Hvidovre er en del af Storkøbenhavn. Bydelen ligger øst for Brøndby og vest for Valby med godt 8 kilometer til København centrum. Tilbage i slutning af 1600 tallet bestod Hvidovre af 18 gårde og 14 huse uden jord. Siden da har bydelen kun vokset sig større og udgør i dag en betydelig del af Københavns kommune. Et af byens varemærker er Hvidovre Hospital, som er et landets største. Derudover byder Hvidovre på alt fra shopping muligheder, arkitektur, kunst, kultur med hurtig adgang til vand, park og skov. Hvidovre er også kendt sine sportshelte. Fodboldklubben HIF har tidligere spillet i superligaen, mens det er Rosenhøj Blodklub, der har opfostret den lokale helt, Daniel Agger. Hvidovre har også en stor tradition for ishockey, som lader til at løbe med titlen som byens førende elitesport. I det hele taget er de meget glade for is i Hvidovre. Byen ligger nemlig også ind med en ud af 3 curling haller, hvor der gennem tiden er blevet opfostret flere talenter. Hos RaskRask er vi glade for at være blevet en del af traditionsrig sportsby. Vores koncept passer ind i den moderne tankegange, hvad enten du er på jagt efter velvære, fysiurgisk eller sportsmassage. Vi har en massør til hvert et behov.

Fordele ved massage

Massage anses generelt for en komplementær og alternativ medicin. Det bliver i stigende grad tilbudt sammen med andre behandlinger for eksempel i medicinske forhold og situationer. Undersøgelser af fordelene ved massage viser, at det er en effektiv behandling for at reducere stress, smerte og muskelspænding.

Andre ting som massage kan hjælpe mod er:

Ud over fordelene ved særlige forhold eller sygdomme nyder nogle mennesker massage, fordi det ofte giver følelser af omsorg, komfort og forbindelse.

På trods af fordelene kan massage ikke altid fungere som erstatning for almindelig lægehjælp. Lad din læge vide, at du prøver massage og sørg for at følge alle de standardbehandlingsplaner du har. Er du i tvivl om, du har et brud eller lignende er det ligeledes vigtigt at snakke med lægen først, da massage naturligvis heller ikke kan klare den slags.