Massage i Solrød fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Solrød

Professionel massage
i Solrød

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Solrød

Massage i Solrød

Alle beboer i Solrød har nu muligheden for at få bragt velvære lige til hoveddøren.Det kan nemlig være stressende, at skulle gå rundt og lede efter gode massør i området som man ovenikøbet også kan stole på, Og derfor har vi i Raskrask samlet det hele under et tag, for at gøre hele processen nemmere, sikrer og  hurtigere for de travle, de trætte og de tvivlsomme.

Sol over solrød

Selvom Solrød er en af landets mindre kommuner, så er byen rigt på traditioner og kultur. Solrød kommune ligger i det, der kaldes for Heden, og som udgør trekantsområdet mellem Taastrup, Køge og Roskilde. I Solrød kan man opleve alt lige fra en dejlig gåtur i naturen  til oplevelsen af noget godt musik. Solrød er en by med charme og derfor er vi glade for at kunne være en del af den. 

 

Tryghed først

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret. Dette betyder at både du og dit hjem er i trygge hænder.

Briks står klar til at blive brugt af kunden
En behagelig sportsmassage

Tid og overskud

På baggrund af vores massagekoncept, så har du nu muligheden for at booke en massør direkte hjem til stuen. Du skal blot besøge vores hjemmeside, taste din adresse og vores massør vil sørge for at møde dig ved den ønskede lokalitet. Massøren vil bringe det nødvendige udstyr med sig, så du ikke skal tænke på andet end at slappe af i hjemmets trygge rammer. Dette betyder med andre ord, at du både nu får tid og overskud til det og dem der betyder noget.

 

Mere for pengene

Hvis du som så mange andre heller ikke kan få nok af massage, så tilbyder vi et klippekort, så du kan spare penge. Med et RaskRask klippekort har du mulighed for enten at spare 12% eller 16%. Regelmæssig massage vedligeholder både kroppen og sindets balance. Massøren har også mulighed for at gå i dybden med områder, du måske gerne vil have ekstra fokus på. Med regelmæssige massager opnår man også den bedste effekt.

Oplevelseskort

Med et Raskrask gavekort viser du omsorg og taknemlighed til den person, du holder af. Gavekortet kan bruges på både wellness-massage, sportsmassage eller en fysiurgisk massage. Du bestemmer selv indpakningen og designet, så du på den måde er med til personliggøre gaven til den heldige modtager.

Mød dine massører i Solrød

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Solrød her