Massage på Islands Brygge fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig |

Professionel massage
i Islands Brygge

Professionel massage
i Islands Brygge

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Islands Brygge

Massage på Bryggen

Du kan finde forskellige udbydere af massage både på Bryggen og rundt i hele København. De fleste steder kræver dog, at du kommer ud af dit trygge hjem og transporterer dig selv til en massageklinik. Det kan være du er i smerter og har svært ved at komme ud af døren. Det kan være at åbningstiderne ikke passer ind med dit skema.

Vi er derfor meget glade for, at kunne tilbyde en løsning, hvor du er i centrum. Hos RaskRask har vi nemlig udkørende massører, hvilket betyder, at du ikke behøver at forlade dit hjem for at få en professionel massage.

 

Bryggen

Gå en tur i Havneparken, tag en smut forbi Bryggebroen, Kulturhuset Islands Brygge eller tag på en shoppetur i Fisketorvet. Der sker en del på Bryggen, og det kan nogle gange blive for overvældende. Derfor synes vi, at det er vigtigt at man kan trække sig tilbage, finde ro og lade sin energi op med en dejlig omgang RaskRask massage. 

Nemt og bekvemt

Vi tilbyder fleksible tider i Bryggen, når det end passer dig. Du kan til enhver tid booke en massagetid på vores hjemmeside. Du skal blot taste din adresse, vælge en ydelse og book en tid med din lokale massør. Booking har aldrig været nemmere og hurtigere.

Briks står klar til at blive brugt af kunden
Hurtig og bekvem hjemmemassage hos en ung fyr

Spar penge og tid med et klippekort

Med et RaskRask klippekort kan du spare op til 16% på dine massagebehandlinger. Ud over at du sparer penge, så slipper du yderligere for at tænke på betalingen, hver gang du booker en tid hos os. En tredje god grund til at få sig et klippekort er, at det sjældent er nok med en behandling, for at komme spændinger til livs, da det oftest sidder dybt i kroppen. 

Kvalitet i fokus

Det vigtigt for os, at både massør og kunde har det godt. RaskRask teamet tager sig af al det administrative, så vores massører kan fokusere på at give den bedste behandling. Desuden er alle vores massører nøje udvalgte, eksamineret og forsikret. Det betyder, at både dit hjem og dig er i sikre hænder.

Andre ydelser

Hos Raskrask kan du udover massage booke en tid til  personlig yoga eller personlig træning med en af vores fagpersoner. Herefter vil din fagperson kommer hjem til dig, hvor I kan lave øvelser sammen. Alle programmerne er tilpasset efter ens behov og kunne. Det er hvad vi kalder velvære på dine vilkår. 

Mød dine massører i Islands Brygge

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Islands Brygge her