Massage i Vanløse fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Vanløse

Professionel massage
i Vanløse

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke ydelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Vanløse

Massage i Vanløse

Står du nogle gange med al for mange opgaver, at det næsten svært at overskue noget som helst? Glemmer du dig selv nogle gange? Så er det godt, at vi ikke har glemt dig. Hos RaskRask er du netop i centrum, når det kommer til sundhed og velvære. Vores massagekoncept går ud på, at vi sender en massør til det sted I Vanløse du ønsker behandling skal foregå. Om det er hjemme ved dig selv, dit arbejde, dit hotelværelse eller noget helt fjerde, så vil vores massører altid sørge for at møde dig, lige der hvor du er.

Om Vanløse

Vanløse er meget mere end en bydel i Københavns Kommune. Vanløse byder på både historie og kultur. Vanløse har en god blanding af villakvarterer og lejlighedskomplekser, hvilket betyder at man kan finde både unge mennesker, familier og ældre i byen. I Vanløse er der mulighed for at shoppe i shoppingcenteret Kronen, hvor flere forretninger bor. Man kan også tage ned til de rolige og hyggelige gader, hvor der er at finde cafeer og god stemning

Ud med stress, ind med velvære

Massage i vante omgivelser betyder også, at du slipper af med rejsebesværet til og fra massageklinikker. Det betyder, at du ikke skal tænke på ekstra omkostninger eller være afhængig af massageklinikkernes åbningstider. Vi tilpasser os efter dine behov, og derfor vil du kunne finde fleksible tider, der både passer til den travle, den trætte og den person, der trænger til noget akut massage. Uanset hvad din grund er til en hjemmemassage, så er vores mål at gøre hele processen stressfri og give dig en god helhedsoplevelse.

Briks står klar til at blive brugt af kunden
Ung herre får RaskRask massage i Vanløse

Trygt og sikkert

Alle vores massører er nøje udvalgt, hvilket betyder, at de alle har en relevant massøruddannelse fra en certificeret institution. De er endvidere alle forsikret af Tryg, så du og dit hjem altid er i trygge hænder. Vi tager os af al administrativ arbejde for vores massør, så det betyder vores massører har mere tid til at fokusere på dig og dine behov. 

Her kan du læse om andre kunders oplevelser. 

 

Gavekort

Hvis du sidder og mangler ideer til en god gave til en du holder af, så foreslår vi et oplevelsesgavekort fra RaskRask. Du har muligheden for at vælge professionel massage, personlig træning eller personlig yoga. Vi har gavekort til enhver anledning og du kan endvidere gøre oplevelseskortet mere personligt, ved at tilføje en personlig hilsen til den heldige modtager.

Tilpasset efter dine behov

Uanset om man ønsker fysiurgisk massage, velværemassage eller en sportsmassage, så vil vi altid tilpasse os efter dine behov. Du kan til enhver tid lave en forventningsafstemning med din massør angående de rette behandlinger til netop din krop. Vores massør vil altid lytte til dine ønsker og behov. 

Mød dine massører i Vanløse

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Vanløse her