Massage i Brøndby fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Brøndby

Professionel massage
i Brøndby

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Brøndby

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Brøndby

  • Vi er dér, hvor der er brug for os

    Vores dygtige lokale massører i Brøndby står altid klar til at hjælpe dig med en fysiurgisk, velvære- eller sportsmassage. Vi kommer rundt i hele byen – også hjem i privaten, til sommerhuset, hotellet eller på arbejdspladsen. Vi er dér, hvor du har brug for os, og vi er der altid, når du har brug for os.

  • Sådan fungerer massage

    Massage bruger tryk for at lede venøs og lymfestrøm tilbage mod hjertet. Det er derfor vigtigt, at bevægelsen altid er i denne retning, så der ikke er noget unødigt pres på de lukkede ventiler i venerne. Disse ventiler forhindrer tilbagestrømning af blod ved kun at tillade blod at bevæge sig i en retning (dvs. mod hjertet). Da trykket fra hjertet pumpes ned og blodet bevæger sig tilbage, lukker ventilerne og forhindrer enhver yderligere tilbagestrømning

  • Husk at opretholde en god kropsholdning

    Massage kan også bruges til at strække muskelfibre. I dette tilfælde er retningen ikke så vigtig, da strøg er meget kortere, og derfor er trykket i den forkerte retning ikke signifikant nok til at forårsage skade. Din evne til at administrere en god massage afhænger stort set af din egen komfort, og derfor er det godt for dig og din klient at opretholde en god kropsholdning. Følgende er kun grundlæggende retningslinjer, og det kan være, at det på grund af det miljø, du er i, kan være nødvendigt at foretage justeringer.

Mød dine massører i Brøndby

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Brøndby her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Brøndby

MASSAGE I BRØNDBY

Brøndby er en del af Brøndby Kommune og er forstadskommune til København i region hovedstaden. Kommunen består af flere bydele herunder Brøndby Nord, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Kommunen er nok bedst kendt for fodboldholdet Brøndby IF, som gennem mange år har været et af landet bedste klubber. Brøndby kan dog meget mere end at spille fodbold. Vestegnen er hvert år besøgt af mange turister. Her kan du nemlig både få storbyferie med kunst og kultur. Eller du kan få en aktiv ferie med cykel, kajak, gåture eller golf. Brøndby har noget for enhver smag året rundt. En gåtur langs stranden eller en cykeltur på vestegnen kan virke som ren terapi på krop og sjæl. Derfor er vi hos RaskRask glade for at være en del af området.