Massage i Brøndby fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Brøndby

Professionel massage
i Brøndby

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Brøndby

Massage i Brøndby

Brøndby kommunen består af flere bydele herunder Brøndby Nord, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Kommunen er nok bedst kendt for fodboldholdet Brøndby IF, som gennem mange år har været et af landet bedste klubber. Brøndby kan dog meget mere end at spille fodbold. Vestegnen er hvert år besøgt af mange turister. Her kan du nemlig både få storbyferie med kunst og kultur. Eller du kan få en aktiv ferie med cykel, kajak, gåture eller golf. Brøndby har noget for enhver smag året rundt. En gåtur langs stranden eller en cykeltur på vestegnen kan virke som ren terapi på krop og sjæl. Derfor er vi hos RaskRask glade for at være en del af området.

Vi er dér, hvor der er brug for os

Vores dygtige lokale massører i Brøndby står altid klar til at hjælpe dig med en fysiurgisk, velvære- eller sportsmassage. Vi kommer rundt i hele byen – også hjem i privaten, til sommerhuset, hotellet eller på arbejdspladsen. Vi er dér, hvor du har brug for os, og vi er der altid, når du har brug for os.

Stor udvalg af massage ydelser

Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stresse af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og til sidst har vi den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende muskelspændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.
Vælg bl.a. mellem massage for mødregrupper, nakke massage og parmassage.

Briks står klar til at blive brugt af kunden
Kunde får en behagelig massage fra en RaskRask massør i Brøndby

Sådan fungerer massage

Massage bruger tryk for at lede venøs og lymfestrøm tilbage mod hjertet. Det er derfor vigtigt, at bevægelsen altid er i denne retning, så der ikke er noget unødigt pres på de lukkede ventiler i venerne. Disse ventiler forhindrer tilbagestrømning af blod ved kun at tillade blod at bevæge sig i en retning (dvs. mod hjertet). Da trykket fra hjertet pumpes ned og blodet bevæger sig tilbage, lukker ventilerne og forhindrer enhver yderligere tilbagestrømning.

 

Prøv en sportsmassage

Har du ondt i musklerne efter en hård omgang i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt for at kunne komme videre? Med en sportsmassage fra RaskRask, kommer massageterapeuten og dykker ned i et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed.
Læs mere om vores udbud af massager her!

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

 

Mød dine massører i Brøndby

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Brøndby her