Massage Brøndby | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i BRØNDBY

(800+ anmeldelser)

JP logo
fyens stifstidende logo
lokal avisen logo
berlingske logo
jyskebank tv logo
ekstra bladet logo
70+ massører
400+ postnumre
300,000+ minutter

Anmeldelser

Faste Lave Priser

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
2 timers parmassage pris

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af . Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

MASSAGE I BRØNDBY

Brøndby er en del af Brøndby Kommune og er forstadskommune til København i region hovedstaden. Kommunen bestür af flere bydele herunder Brøndby Nord, Brøndbyvester og Brøndby Strand. Kommunen er nok bedst kendt for fodboldholdet Brøndby IF, som gennem mange ür har vÌret et af landet bedste klubber. Brøndby kan dog meget mere end at spille fodbold. Vestegnen er hvert ür besøgt af mange turister. Her kan du nemlig büde fü storbyferie med kunst og kultur. Eller du kan fü en aktiv ferie med cykel, kajak, güture eller golf. Brøndby har noget for enhver smag üret rundt. En gütur langs stranden eller en cykeltur pü vestegnen kan virke som ren terapi pü krop og sjÌl. Derfor er vi hos RaskRask glade for at vÌre en del af omrüdet. Vores dygtige lokale massører stür süledes altid klar til at hjÌlpe dig med velvÌre, fysiurgisk eller sportsmassage. Vi kommer rundt i hele byen. Hjem i privaten, til sommerhuset, hotellet eller arbejdspladsen. Vi er der, nür du har brug for os.

Hvordan fungerer massage

Massage bruger tryk for at lede venøs og lymfestrøm tilbage mod hjertet. Det er derfor vigtigt, at bevÌgelsen altid er i denne retning, sü der ikke er noget unødigt pres pü de lukkede ventiler i venerne. Disse ventiler forhindrer tilbagestrømning af blod ved kun at tillade blod at bevÌge sig i en retning (dvs. mod hjertet). Da trykket fra hjertet pumpes ned og blodet bevÌger sig tilbage, lukker ventilerne og forhindrer enhver yderligere tilbagestrømning.

Massage kan ogsü bruges til at strÌkke muskelfibre. I dette tilfÌlde er retningen ikke sü vigtig, da strøg er meget kortere, og derfor er trykket i den forkerte retning ikke signifikant nok til at forürsage skade. Din evne til at administrere en god massage afhÌnger stort set af din egen komfort, og derfor er det godt for dig og din klient at opretholde en god kropsholdning. Følgende er kun grundlÌggende retningslinjer, og det kan vÌre, at det pü grund af det miljø, du er i, kan vÌre nødvendigt at foretage justeringer.