Massage i Hørning fra 395,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Hørning

Professionel massage
i Hørning

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Hørning

Tag massagen med hjem i stuen i Hørning

Hørning har altid gået meget op i sundhed og velvære, og det skal vises.
Derfor kommer RaskRasks massører hjem til dig med briks, så du kan nyde massage i hjemmets rolige omgivelser. Vores professionelle massører i Hørning kan hjælpe dig, når du har brug for det og give dig lige præcis den behandling, du ønsker.

Mød dine massører i Hørning

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hørning her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Hørning

RaskRask – massage i Hørning

RaskRask er et nyt koncept der ønsker at gøre massage lettere tilgængeligt for alle og vi tilbyder kun den bedste massage i Hørning, med fokus på dine behov. Massøren køre til din dør og giver massage i dit hjem. Således har du muligheden for afstresse, og skal ikke bøvle med transporten. Der er mulighed for at bestille alle vores forskellige behandlinger alle dage af ugen. Du kan selv vælge mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

RaskRask er et nyt koncept der ønsker at gøre massage lettere tilgængeligt for alle og vi tilbyder kun den bedste massage i Hørning, med fokus på dine behov. Massøren køre til din dør og giver massage i dit hjem. Således har du muligheden for afstresse, og skal ikke bøvle med transporten.

Hørningområdet og byen

Hørning ligger i Østjylland sammen med Aarhus. Byen er det man traditionelt kalder for en satellit-by. Hørning har 7441 indbyggere beliggende i Hørning Sogn. Byen høre ligeledes til Skanderborg kommune som også høre til Region Midtjylland. Og befinder sig sydvest for Aarhus og nord for Kommunen (Skanderborg). Mindre bydele i området tæller blandt andet Jeksen, Adslev, Edslev og Blegind.

Den største del af Hørning befinder sig på toppen af bakket terræn, mens stationen ligger mere lavtliggende. Byen fungerer som nævnt som satellitby til Aarhus med flere pendlere til og fra Aarhus midtby. Sydpå går jernbanestrækningen mod Skanderborg. Hørning var før 2007 hovedby for Hørning Kommune (Aarhus Amt), men efter Kommunalreformen blev byen underlagt Skanderborg Kommune. I 2001 genoprettede man jernbanestationen efter at denne havde været nedlagt siden 1979. Samtidig er der blandt andet bygge bro over skinnerne og ligeledes har man opført cykelskure og lignende til de mange pendlere. Arriva har patent på strækningen.

Stationsbyens historie

I stationsbyen finder man blandt andet også Fregerslev Station, samt Kjærsholm, som er et socialpsykiatrisk boligtilbud. Det er dog ikke kun i nyere tid, at Hørning har været beboet. Faktisk kan man registrerer beboelse i området helt tilbage til vikingetiden – netop på det sted, hvor stationsbyen ligger i dag. Huset og Støbegods, der ligger langs togskinnerne ved jernbanen, plejede at være hjemsted for blandt andet en smed og en købmand. Smeden havde sit værksted her, fordi det var et meget centralt sted i byen. På samme måde var området også hjemsted for Rytterskolen, som blev opført i 1721. Stationsområdet var på daværende tidspunkt landbrugsjord – matrikuleret på Fregerslev Jorde.

Massage og Hørning

Vi fra RaskRask er glade for at kunne tilbyde vores service i Hørning området, hvor det bliver lettere for alle at være rask, og hvor alle får mulighed for at slippe på alt hverdagens stress. På vores hjemmeside kan du bestille en tid, hvor du kan beslutte dig for forskellige former for massage og vælge mellem flere af vores dygtige massører, uanset om du leder efter en sportsmassage, fysiurgisk massage eller andre behandlinger. Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller du har spørgsmål til vores behandling, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid parat til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe med det tekniske. Vi glæder os til at høre fra dig.