Massage Hørning | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i Hørning

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

Tag massagen med hjem i stuen i Hørning

Hørning har altid güet meget op i sundhed og velvÌre, og det skal vises.
Derfor kommer RaskRasks massører hjem til dig med briks, sü du kan nyde massage i hjemmets rolige omgivelser. Vores professionelle massører i Hørning kan hjÌlpe dig, nür du har brug for det og give dig lige prÌcis den behandling du ønsker.

SĂĽdan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage nĂĽr det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, VelvĂŚre- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Nür du booker hos RaskRask, hjÌlper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vÌlg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Billede af RaskRask Massage

RaskRask – massage i Hørning

RaskRask er et nyt koncept der ønsker at gøre massage lettere tilgÌngeligt for alle og vi tilbyder kun den bedste massage i Hørning, med fokus pü dine behov. Massøren køre til din dør og giver massage i dit hjem. Süledes har du muligheden for afstresse, og skal ikke bøvle med transporten. Der er mulighed for at bestille alle vores forskellige behandlinger alle dage af ugen. Du kan selv vÌlge mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage pü hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

RaskRask er et nyt koncept der ønsker at gøre massage lettere tilgÌngeligt for alle og vi tilbyder kun den bedste massage i Hørning, med fokus pü dine behov. Massøren køre til din dør og giver massage i dit hjem. Süledes har du muligheden for afstresse, og skal ikke bøvle med transporten.

Hørningomrüdet og byen

Hørning ligger i Østjylland sammen med Aarhus. Byen er det man traditionelt kalder for en satellit-by. Hørning har 7441 indbyggere beliggende i Hørning Sogn. Byen høre ligeledes til Skanderborg kommune som ogsü høre til Region Midtjylland. Og befinder sig sydvest for Aarhus og nord for Kommunen (Skanderborg). Mindre bydele i omrüdet tÌller blandt andet Jeksen, Adslev, Edslev og Blegind.

Den største del af Hørning befinder sig pü toppen af bakket terrÌn, mens stationen ligger mere lavtliggende. Byen fungerer som nÌvnt som satellitby til Aarhus med flere pendlere til og fra Aarhus midtby. Sydpü gür jernbanestrÌkningen mod Skanderborg. Hørning var før 2007 hovedby for Hørning Kommune (Aarhus Amt), men efter Kommunalreformen blev byen underlagt Skanderborg Kommune. I 2001 genoprettede man jernbanestationen efter at denne havde vÌret nedlagt siden 1979. Samtidig er der blandt andet bygge bro over skinnerne og ligeledes har man opført cykelskure og lignende til de mange pendlere. Arriva har patent pü strÌkningen.

Stationsbyens historie

I stationsbyen finder man blandt andet også Fregerslev Station, samt Kjærsholm, som er et socialpsykiatrisk boligtilbud. Det er dog ikke kun i nyere tid, at Hørning har været beboet. Faktisk kan man registrerer beboelse i området helt tilbage til vikingetiden – netop på det sted, hvor stationsbyen ligger i dag. Huset og Støbegods, der ligger langs togskinnerne ved jernbanen, plejede at være hjemsted for blandt andet en smed og en købmand. Smeden havde sit værksted her, fordi det var et meget centralt sted i byen. På samme måde var området også hjemsted for Rytterskolen, som blev opført i 1721. Stationsområdet var på daværende tidspunkt landbrugsjord – matrikuleret på Fregerslev Jorde.

Massage og Hørning

Vi fra RaskRask er glade for at kunne tilbyde vores service i Hørning omrüdet, hvor det bliver lettere for alle at vÌre rask, og hvor alle für mulighed for at slippe pü alt hverdagens stress. Pü vores hjemmeside kan du bestille en tid, hvor du kan beslutte dig for forskellige former for massage og vÌlge mellem flere af vores dygtige massører, uanset om du leder efter en sportsmassage, fysiurgisk massage eller andre behandlinger. Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller du har spørgsmül til vores behandling, er du velkommen til at kontakte os. Vi stür altid parat til at besvare dine spørgsmül eller hjÌlpe med det tekniske. Vi glÌder os til at høre fra dig.