Massage i Hørning

Professionel
massage
i Hørning

Professionel massage
i Hørning

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

alt.-logo

Tag massagen med hjem i stuen i Hørning

Hørning har altid gået meget op i sundhed og velvære, og det skal vises.
Derfor kommer RaskRasks massører hjem til dig med briks, så du kan nyde massage i hjemmets rolige omgivelser. Vores professionelle massører i Hørning kan hjælpe dig, når du har brug for det og give dig lige præcis den behandling, du ønsker.

Sådan fungerer det

Some Text
Some Text

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på to minutter og få tid til det, der betyder noget

Altid i gode hænder

Alle vore massører er nøje udvalgt, eksaminerede og forsikrede af

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Altid gode priser

Vi sparer klinikken - så du får mere velvære for mindre

45 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

395,-

60 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

495,-

75 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

595,-

2 Timer

Parmassage
(én massør i to timer)

945,-
closeup massage

Transportudgifter er med i prisen.

Massøren har selvfølgelig massagebriks og olie med.

Mød dine massører

110+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikret af Tryg logo

Dit helbred og dit hjem er altid forsikret

I samarbejde med RaskRask har Tryg logo sammensat en forsikring ordning, som giver sikkerhed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære!

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang. Hvis du ikke er tilfreds med din massage og fortæller os hvorfor, får du et gratis gavekort til en 45 minutters massage.

Læs mere

Bedst anmeldte

massører i hele Danmark

For at sikre den højeste kvalitet af massører, indhenter vi løbende feedback fra vores kunder.

2559 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din behandling her

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Hørning

RaskRask – massage i Hørning

RaskRask er et nyt koncept der ønsker at gøre massage lettere tilgængeligt for alle og vi tilbyder kun den bedste massage i Hørning, med fokus på dine behov. Massøren køre til din dør og giver massage i dit hjem. Således har du muligheden for afstresse, og skal ikke bøvle med transporten. Der er mulighed for at bestille alle vores forskellige behandlinger alle dage af ugen. Du kan selv vælge mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

RaskRask er et nyt koncept der ønsker at gøre massage lettere tilgængeligt for alle og vi tilbyder kun den bedste massage i Hørning, med fokus på dine behov. Massøren køre til din dør og giver massage i dit hjem. Således har du muligheden for afstresse, og skal ikke bøvle med transporten.

Hørningområdet og byen

Hørning ligger i Østjylland sammen med Aarhus. Byen er det man traditionelt kalder for en satellit-by. Hørning har 7441 indbyggere beliggende i Hørning Sogn. Byen høre ligeledes til Skanderborg kommune som også høre til Region Midtjylland. Og befinder sig sydvest for Aarhus og nord for Kommunen (Skanderborg). Mindre bydele i området tæller blandt andet Jeksen, Adslev, Edslev og Blegind.

Den største del af Hørning befinder sig på toppen af bakket terræn, mens stationen ligger mere lavtliggende. Byen fungerer som nævnt som satellitby til Aarhus med flere pendlere til og fra Aarhus midtby. Sydpå går jernbanestrækningen mod Skanderborg. Hørning var før 2007 hovedby for Hørning Kommune (Aarhus Amt), men efter Kommunalreformen blev byen underlagt Skanderborg Kommune. I 2001 genoprettede man jernbanestationen efter at denne havde været nedlagt siden 1979. Samtidig er der blandt andet bygge bro over skinnerne og ligeledes har man opført cykelskure og lignende til de mange pendlere. Arriva har patent på strækningen.

Stationsbyens historie

I stationsbyen finder man blandt andet også Fregerslev Station, samt Kjærsholm, som er et socialpsykiatrisk boligtilbud. Det er dog ikke kun i nyere tid, at Hørning har været beboet. Faktisk kan man registrerer beboelse i området helt tilbage til vikingetiden – netop på det sted, hvor stationsbyen ligger i dag. Huset og Støbegods, der ligger langs togskinnerne ved jernbanen, plejede at være hjemsted for blandt andet en smed og en købmand. Smeden havde sit værksted her, fordi det var et meget centralt sted i byen. På samme måde var området også hjemsted for Rytterskolen, som blev opført i 1721. Stationsområdet var på daværende tidspunkt landbrugsjord – matrikuleret på Fregerslev Jorde.

Massage og Hørning

Vi fra RaskRask er glade for at kunne tilbyde vores service i Hørning området, hvor det bliver lettere for alle at være rask, og hvor alle får mulighed for at slippe på alt hverdagens stress. På vores hjemmeside kan du bestille en tid, hvor du kan beslutte dig for forskellige former for massage og vælge mellem flere af vores dygtige massører, uanset om du leder efter en sportsmassage, fysiurgisk massage eller andre behandlinger. Hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller du har spørgsmål til vores behandling, er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid parat til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe med det tekniske. Vi glæder os til at høre fra dig.