Massage Højbjerg | RaskRask.dk

Højbjerg Massage
i dit hjem

FÅ EN MASSAGE

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - Læs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fået den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

HØJBJERG MASSAGE

RASKRASK MASSAGE – MASSØRER I HØJBJERG

I Højbjerg kan du nu modtage massage fra flere af vores dygtige behandlere. Vi tilbyder alt fra velvære til fysiurgisk– og sportsmassage. Dermed vil bydelen snart prydes af vores karakteristiske cykelvogne, som suser rundt og afhjælper bydelens befolkning med alt fra spændinger og smerter, til stress og hovedpine.

RaskRask arbejder på et nyt koncept og tilbyder eferen massører i Aarhus C, for at give dig en vidunderlig oplevelse af massage i Aarhus C og nærliggende byer. De kommer til din dør og giver massage i dit eget hjem. Så har du alt mulighed for afslapning, og ingen problemer med at finde transport.

HØJBJERG BY OG PARK

Bydelen Højbjerg ligger placeret i den sydlige del af Aarhus og har postnummeret 8270. Det ligger omkring fem kilometer fra Aarhus C nær skov og strand. Området er et af de mere eksklusive områder i Aarhus. Blandt andet på grund af den korte afstand til midtbyen, vandet og skoven.

Højbjerg ligger i øvrigt tæt på Tivoli Friheden, Moesgård og NRGi Park, som er hjemmebane for byens superligahold, AGF. Området bærer derudover præg af en række fritidsaktiviteter og uddannelsesområder.

HØJBJERG MASSAGE GJORT NEMT – MASSAGE FRA AARHUS C

I dag findes der en række klinikker som tilbyder massage i Højbjerg området, men ligesom i resten af Aarhus, så mangler der et alternativ for de, som ikke har mulighed for at komme ud af døren, enten på grund af en skade, eller blot fordi den travle og hektiske hverdag ikke tillader det. Derfor er vi glade for at kunne tilbyde vores service i Højbjerg, så det bliver lettere for alle at være sund, rask og holde kroppen i balance.

På vores hjemmeside kan du lave en bestilling, hvor du har mulighed for at vælge mellem vores kyndige massører og beslutte dig for forskellige former for massage, uanset om du ønsker sportsmassage eller fysiurgisk massage. Hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du spørgsmål til vores behandling så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med det tekniske, hvis det skulle fremstå problemer.