Massage i Højbjerg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Højbjerg

Professionel massage
i Højbjerg

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Højbjerg

Massage i Højbjerg - gjort nemt

I dag findes der en række klinikker som tilbyder massage i Højbjerg området, men ligesom i resten af Aarhus, så mangler der et alternativ for de, som ikke har mulighed for at komme ud af døren, enten på grund af en skade, eller blot fordi den travle og hektiske hverdag ikke tillader det. Derfor er RaskRask glade for at kunne tilbyde vores service i Højbjerg, så det bliver lettere for alle at være sund, rask og holde kroppen i balance.

I Højbjerg kan du nu modtage massage fra flere af vores dygtige massører. Dermed vil bydelen snart prydes af vores karakteristiske cykelvogne, som suser rundt og afhjælper bydelens befolkning med alt fra spændinger og smerter, til stress og hovedpine.

Massage for pengene

På vores hjemmeside kan du lave en bestilling, hvor du har mulighed for at vælge mellem vores kyndige massører og beslutte dig for forskellige former for massage, uanset om du ønsker sportsmassage eller fysiurgisk massage.

Hvis du gerne vil høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller har du spørgsmål til vores behandling så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål og hjælpe dig med det tekniske, hvis det skulle fremstå problemer.

Stort udvalg af massage ydelser

Vi tilbyder mange forskellige typer massage, og du kan helt selv vælge hvilken massagetype der passer bedst til dig. Vælg bl.a. mellem massage for mødregrupper, massage efter fødsel, eller forkæl dig og din partner med en lækker parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Briks i kundens lejlighed
Behagelige hænder, der giver massage til en kunde

Nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger. Prøv en kropsmassage allerede i dag.

Fordele ved at få en massør med hjem

Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Tag en snak med din massør

Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. Hvis affaldsstofferne får lov at hobe sig op i muskler og led, så sætter det sig som smerter og på sigt skader. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer i Højbjerg. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.

Mød dine massører i Højbjerg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Højbjerg

Start din massage i Højbjerg her