Massage i Skanderborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Skanderborg

Professionel massage
i Skanderborg

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Skanderborg

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Skanderborg

Skanderborg ligger i Østjylland med sine 19.185 indbyggere. Byen er kendt for en flot natur, og ligger i et bakket landskab ved Skanderborg sø. Hvert år tiltrækker Skanderborg 40.000 gæster, når de slår dørene op for Skanderborg Festival, også kaldet Smukfest. Skanderborg fik i år 2018 prisen for årets ungdomskommune – det udmærker sig ved, at de unge bliver hørt og inddraget i det lokale demokrati. Men efter en uge i Bøgeskoven kan en massage være tiltrængt.

Nem og billig massage

RaskRask har gjort det nemt og muligt for dig at få massagen, hvor du ønsker. Selv hvis du befinder dig på arbejdet eller i hjemmet. Med en omgang massage får du fornyet energi, bedre velvære og den afslapning, du ønsker. Du kan frit vælge den behandlingsform som tilpasser dig bedst. Vælg for eksemplen mellem sportsmassage, fysiurgisk massage eller gravid-massage.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Skanderborg, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem fysiurgisk massage, firmamassage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Opsætning af massagebriks hjemme ved kunden
Mand får en wellness massage af en kvindelig massør

Fordele ved massage

Massage har flere fordele end bare at få løsnet op i de ømme muskler. Faktisk så har det mange sundhedsmæssige fordele, da man får et bedre blodkredsløb, så man reducerer risikoen for blodpropper. Men det kræver, at du gør dig den tjeneste at bestille en tid hos en professionel massør, hvis du vil have fuldt udbytte. Alle vore massører er nøje udvalgt og eksaminerede. Det er vigtigt for helbredet, at kredsløbet agerer godt, så kroppen holder sig varm, og skiller sig af med de unødvendige stoffer.

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Om RaskRask

Hos RaskRask har vi flyttet klinikken hjem til dig, så du kan få massage i dine egne trygge rammer. Så slipper du helt for bøvlet med trafik og transport, men kan slappe af i dit eget hjem, indtil massøren kommer. Det kalder vi velvære-on-demand.

Døjer du med hovedpine eller begyndende migræne, så kender du følelsen for hvor hæmmende det kan være for hverdagen – Migrænen opstår når der ikke føres nok blod til hjernen. Med en massage, så er det ikke kun det indre, som den har en positiv effekt på. Du bliver også skønnere udadtil, når blodcirkulationen forbedres. Det skyldes at blodforsyningen effektiviseres, og det får huden til at se mere frisk, sundere og mere farverig ud.

Book din massage allerede i dag!

Mød dine massører i Skanderborg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Skanderborg her