Massage i Viby fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Viby

Professionel massage
i Viby

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Viby

 • Massage i Viby

  Viby tilbyder en række muligheder for massage. Dog er det typisk klinikker, hvor der er ventetid og rejse besvær inkluderet. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi nu dækker hele området med flere af vores massører. Det er nu muligt at modtage en massage i sit eget hjem, uden at skulle ud af døren og ned på en klink. For nogle kan det være problematisk at komme ned på en klinik, hvis man har pådraget sig en skade, har ondt på anden vis, eller blot har for travlt med børn, arbejde og interesser.

 • Nem og billig massage

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Viby og resten af Aarhus området, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask har et stort udvalg af massage ydelser at vælge i mellem i Viby. Vælg bl.a. mellem gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

Kunde har bestilt en massage til sit hjem
Kunde får en massage i Viby af en RaskRask massør
 • Massage i trygge omgivelser

  Viby er bydelen med postnummeret 8260, og er del af Aarhus. I gamle dage var Viby en landsby, men med tiden bredte Aarhus sig ud over sine grænser og blev dermed en forstad til Aarhus. Med kommunalreformen i 1970 blev Viby og andre forstæder lagt sammen i et med Aarhus købstad til Aarhus kommune. Derved blev Viby en bydel til Aarhus.

  Der findes en lang række skoler og uddannelsesinstitutioner i Viby. Herudover Viby gymnasium i Rosenhøj samt Købmandsskolen, Handelsgymnasium og Erhvervs-akademiet på Viemosevej.

  Erhvervslivet pryder bydelen med store virksomheder som Morgenavisen Jyllands-Posten og Arla Foods. Med andre ord, er det en velkendt og attraktiv bydel som huser mange mennesker, der ligesom alle os andre, kan have brug for lidt velvære og afspænding ind i mellem – hvad enten man er privat person eller ansat – vores massører kan hjælpe med det hele, også på arbejdspladsen.

 • Viby og idræt - sport og massage

  Der findes et hav af muligheder for at dyrke sine fritidsinteresser, blandt andet igennem Viby idrætsforening og Viby gymnastik. Her bliver der tilbudt alt fra fodbold til floorball, og for personer i alle aldre. Har du fx lyst til at prøve kræfter med Gym mix + 50, Zumba med stepbænke eller måske bare spille lidt badminton, så er Viby idrætsforening stedet det kan lade sig gøre. Herefter står vi naturligvis klar til at hjælpe med ømme muskler, spændinger og i værste fald skader.

 • Bestil din massage allerede i dag

  Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Viby og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører kørende fra Aarhus C. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

  Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Viby området. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød dine massører i Viby

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Viby her

Massagen kommer til dig, som bor i Viby

Viby er et stort område med mange muligheder, og har du brug for en massage, er det ikke nemt at overskue hvem og hvor. Men nu kan du bestille en professionel massør hjem til dig selv til en fornuftig pris, uanset om du befinder dig tæt på Viby Torv eller Rosenvang. Velvære skal være let tilgængeligt, og med RaskRask kan du trygt slappe af – vi har din ryg.