Massage i Tranbjerg

Professionel
massage
i Tranbjerg

Professionel massage
i Tranbjerg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

alt.-logo

For dig der mangler en massage i dit hjem i Tranbjerg

Uanset om du nyder løbeture i Tranbjerg Skov, rundt om Tranbjerg Sø, eller bare har haft en lang arbejdsdag, er massage noget, vi alle kan have brug for. Hos RaskRask får du massagen hjem i stuen, og vi bringer briks, fagligheden og den gode energi.
RaskRask – Når massage virkelig skal være afslappende.

Sådan fungerer det

Some Text
Some Text

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på to minutter og få tid til det, der betyder noget

Altid i gode hænder

Alle vore massører er nøje udvalgt, eksaminerede og forsikrede af

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Altid gode priser

Vi sparer klinikken - så du får mere velvære for mindre

45 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

395,-

60 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

495,-

75 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

595,-

2 Timer

Parmassage
(én massør i to timer)

945,-
closeup massage

Transportudgifter er med i prisen.

Massøren har selvfølgelig massagebriks og olie med.

Mød dine massører

110+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikret af Tryg logo

Dit helbred og dit hjem er altid forsikret

I samarbejde med RaskRask har Tryg logo sammensat en forsikring ordning, som giver sikkerhed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære!

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang. Hvis du ikke er tilfreds med din massage og fortæller os hvorfor, får du et gratis gavekort til en 45 minutters massage.

Læs mere

Bedst anmeldte

massører i hele Danmark

For at sikre den højeste kvalitet af massører, indhenter vi løbende feedback fra vores kunder.

2559 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din behandling her

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Tranbjerg

MASSAGE I TRANBJERG

Hos RaskRask kan du bestille en massør hjem til dig med bare få dages varsel. Vi bringer dygtige massører til hele Aarhus og Omegn. Heriblandt Tranbjerg. På vores hjemmeside kan du få et overblik over vores behandlere og de områder vi kører i. RaskRasks fokus ligger i at kunne bringe professionelle massører hjem til dig, som vil give dig en fantastisk massage i Aarhus C og Tranbjerg. Vores massører kommer med briks og andet udstyr, så du ikke skal tænke på noget andet end afslapningen. Du kan frit vælge hvilken type massage du vil have. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Tranbjerg by og område

Bydelen Tranbjerg er placeret i den sydlige del af Aarhus og huser omkring 8.588 indbyggere. Indtil 2008 har området fungeret som en selvstændig bebyggelse. Det ændrede sig efter sammen smeltningen med Aarhus, som betyder at Tranbjerg i dag er en del af Aarhus. Forstaden består primært af lavt bebyggelse, typisk rækkehuse og parcelhuse. I bydelen ligger samtidig mindre bydele som Østerby, Havebyen, og Stationsbyen. Tranbjerg deles i nordsydlig retning af Sekundærrute 443 Fra Århus til Solbjerg/Horsens.

Lidt historie om Tranbjerg og massage

Før i tiden var der tilknyttet to skoler til Tranbjerg. Grønløkkeskolen, som blandt andet havde tilknyttet sportshal og var hjemsted for idrætsforeningen AIA Tranbjerg samt de fleste andre idrætsfaciliteter i området. Derudover var der Tranbjerg skole, som havde svømmehal og var hjemsted for enkelte andre idrætsklubber. I dag er de slået sammen under navnet Tranbjergskolen.Den perfekte mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi tilbyder massage i hele Tranbjerg, hvor vores dygtige massører kører fra Aarhus C. Du kan også bestille en fysiurgisk massage, som er bedre til bare afslapning. Du skal slet ikke tænke på lokation, vores massører kommer til dig med briks og udstyr. Under etableringen af det nye Universitetshospital i Skejby nord for Århus, var man nødsaget til at fælde næsten 4 hektar skov. Et område der ellers var fredet, men naturstyrelsen gav dispensation. Aarhus kommune valgte dog, i samarbejde med Region Midtjylland, at kompensere for nedrivningen af det store naturområde. Dermed opførte man et større skovareal i den sydlige del af Tranbjerg i området omkring Tranbjerg sø.