Massage i Tranbjerg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Tranbjerg

Professionel massage
i Tranbjerg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Tranbjerg

Få massage i eget hjem i Tranbjerg

Når du booker en massage gennem RaskRask, kommer massøren dit til hjem i Tranbjerg med briks og olie. Vi kan alle have brug for en massage – uanset om du nyder løbeture i Tranbjerg Skov, rundt om Tranbjerg Sø, eller bare har haft en lang arbejdsdag. Massøren tilpasser behandlingen efter dine behov, så du kan få afslapning og velvære på dine vilkår.

Mød dine massører i Tranbjerg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Tranbjerg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Tranbjerg

MASSAGE I TRANBJERG

Hos RaskRask kan du bestille en massør hjem til dig med bare få dages varsel. Vi bringer dygtige massører til hele Aarhus og Omegn. Heriblandt Tranbjerg. På vores hjemmeside kan du få et overblik over vores behandlere og de områder vi kører i. RaskRasks fokus ligger i at kunne bringe professionelle massører hjem til dig, som vil give dig en fantastisk massage i Aarhus C og Tranbjerg. Vores massører kommer med briks og andet udstyr, så du ikke skal tænke på noget andet end afslapningen. Du kan frit vælge, hvilken type massage du vil have. Vælg fx mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassagegravid massage, massage for mødregrupper eller parmassage.

Tranbjerg by og område

Bydelen Tranbjerg er placeret i den sydlige del af Aarhus og huser omkring 8.588 indbyggere. Indtil 2008 har området fungeret som en selvstændig bebyggelse. Det ændrede sig efter sammensmeltningen med Aarhus, som betyder at Tranbjerg i dag er en del af Aarhus by. Forstaden består primært af lav bebyggelse, typisk rækkehuse og parcelhuse. I bydelen ligger samtidig mindre bydele som Østerby, Havebyen, og Stationsbyen. Tranbjerg deles i nordsydlig retning af Sekundærrute 443 Fra Århus til Solbjerg/Horsens.

Lidt historie om Tranbjerg og massage

Før i tiden var der tilknyttet to skoler til Tranbjerg. Grønløkkeskolen havde blandt andet tilknyttet sportshal og var hjemsted for idrætsforeningen AIA Tranbjerg samt de fleste andre idrætsfaciliteter i området. Derudover var der Tranbjerg Skole, som havde svømmehal og var hjemsted for enkelte andre idrætsklubber. I dag er de slået sammen under navnet Tranbjergskolen.

Under etableringen af det nye Universitetshospital i Skejby nord for Århus, var man nødsaget til at fælde næsten 4 hektar skov. Et område der ellers var fredet, men naturstyrelsen gav dispensation. Aarhus kommune valgte dog, i samarbejde med Region Midtjylland, at kompensere for nedrivningen af det store naturområde. Dermed opførte man et større skovareal i den sydlige del af Tranbjerg i området omkring Tranbjerg sø.

RaskRask tilbyder massage i hele Tranbjerg, hvor vores dygtige massører kører fra Aarhus C og omegn.