Massage Tranbjerg | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i Tranbjerg

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

For dig der mangler en massage i dit hjem i Tranbjerg

Uanset om du nyder løbeture i Tranbjerg Skov, rundt om Tranbjerg Sø, eller bare har haft en lang arbejdsdag, er massage noget vi alle kan have brug for. Hos RaskRask für du massagen hjem i stuen, og vi bringer briks, fagligheden og den gode energi.
RaskRask – NĂĽr massage virkelig skal vĂŚre afslappende.

SĂĽdan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage nĂĽr det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, VelvĂŚre- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Sü du er altid i gode hÌnder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Nür du booker hos RaskRask, hjÌlper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vÌlg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Billede af RaskRask Massage
MASSAGE I TRANBJERG – RASKRASK KOMMER TIL DIG

Hos RaskRask kan du bestille en massør hjem til dig med bare fü dages varsel. Vi bringer dygtige massører til hele Aarhus og Omegn. Heriblandt Tranbjerg. Pü vores hjemmeside kan du fü et overblik over vores behandlere og de omrüder vi kører i. RaskRasks fokus ligger i at kunne bringe professionelle massører hjem til dig, som vil give dig en fantastisk massage i Aarhus C og Tranbjerg. Vores massører kommer med briks og andet udstyr, sü du ikke skal tÌnke pü noget andet end afslapningen. Du kan frit vÌlge hvilken type massage du vil have. VÌlg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage pü hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

TRANBJREG BY OG OMRÅDE

Bydelen Tranbjerg er placeret i den sydlige del af Aarhus og huser omkring 8.588 indbyggere. Indtil 2008 har området fungeret som en selvstændig bebyggelse. Det ændrede sig efter sammen smeltningen med Aarhus, som betyder at Tranbjerg i dag er en del af Aarhus. Forstaden består primært af lavt bebyggelse, typisk rækkehuse og parcelhuse. I bydelen ligger samtidig mindre bydele som Østerby, Havebyen, og Stationsbyen. Tranbjerg deles i nordsyglig retning af Sekundærrute 443 Fra Århus til Solbjerg/Horsens.

LIDT HISTORIE OM TRANBJERG OG MASSAGE

Før i tiden var der tilknyttet to skoler til Tranbjerg. Grønløkkeskolen, som blandt andet havde tilknyttet sportshal og var hjemsted for idrÌtsforeningen AIA Tranbjerg samt de fleste andre idrÌtsfaciliteter i omrüdet. Derudover var der Tranbjerg skole, som havde svømmehal og var hjemsted for enkelte andre idrÌtsklubber. I dag er de slüet sammen under navnet Tranbjergskolen.

Den perfekte mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi tilbyder massage i hele Tranbjerg, hvor vores dygtige massører kører fra Aarhus C. Du kan også bestille en fysiurgisk massage, som er bedre til bare afslapning. Du skal slet ikke tænke på lokation, vores massører kommer til dig med briks og udstyr. Under etableringen af det nye Universitetshospital i Skejby nord for Århus, var man nødsaget til at fælde næsten 4 hektar skov. Et område der ellers var fredet, men naturstyrelsen gav dispensation. Aarhus kommune valgte dog, i samarbejde med Region Midtjylland, at kompensere for nedrivningen af det store naturområde. Dermed opførte man et større skovareal i den sydlige del af Tranbjerg i området omkring Tranbjerg sø.