Massage i Tranbjerg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Tranbjerg

Professionel massage
i Tranbjerg

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Tranbjerg

Massage i Tranberg

Når du booker en massage gennem RaskRask, kommer massøren dit til hjem i Tranbjerg med briks og olie. Vi kan alle have brug for en massage – uanset om du nyder løbeture i Tranbjerg Skov, rundt om Tranbjerg Sø, eller bare har haft en lang arbejdsdag. Massøren tilpasser behandlingen efter dine behov, så du kan få afslapning og velvære på dine vilkår.

Nem og bekvem massage til dig

Hos RaskRask kan du bestille en massør hjem til dig med bare få dages varsel. Vi bringer dygtige massører til hele Aarhus og Omegn. Heriblandt Tranbjerg. På vores hjemmeside kan du få et overblik over vores behandlere og de områder vi kører i.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRasks fokus ligger i at kunne bringe professionelle massører hjem til dig, som vil give dig en fantastisk massage i Aarhus C og Tranbjerg. Vores massører kommer med briks og andet udstyr, så du ikke skal tænke på noget andet end afslapningen. Du kan frit vælge, hvilken type massage du vil have. Vælg fx mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassagegravid massage, massage for mødregrupper eller parmassage.

Briks bragt op til kundens lejlighed i Tranbjerg
Kunde får sportsmassage i sin stue

Velvære i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde – også for dig i Tranbjerg. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Tranbjerg by og område

Bydelen Tranbjerg er placeret i den sydlige del af Aarhus og huser omkring 8.588 indbyggere. Indtil 2008 har området fungeret som en selvstændig bebyggelse. Det ændrede sig efter sammensmeltningen med Aarhus, som betyder at Tranbjerg i dag er en del af Aarhus by. Forstaden består primært af lav bebyggelse, typisk rækkehuse og parcelhuse. I bydelen ligger samtidig mindre bydele som Østerby, Havebyen, og Stationsbyen. Tranbjerg deles i nordsydlig retning af Sekundærrute 443 Fra Århus til Solbjerg/Horsens.

Tranbjerg og massage

Før i tiden var der tilknyttet to skoler til Tranbjerg. Grønløkkeskolen havde blandt andet tilknyttet sportshal og var hjemsted for idrætsforeningen AIA Tranbjerg samt de fleste andre idrætsfaciliteter i området. Derudover var der Tranbjerg Skole, som havde svømmehal og var hjemsted for enkelte andre idrætsklubber. I dag er de slået sammen under navnet Tranbjergskolen.

Under etableringen af det nye Universitetshospital i Skejby nord for Århus, var man nødsaget til at fælde næsten 4 hektar skov. Et område der ellers var fredet, men naturstyrelsen gav dispensation. Aarhus kommune valgte dog, i samarbejde med Region Midtjylland, at kompensere for nedrivningen af det store naturområde. Dermed opførte man et større skovareal i den sydlige del af Tranbjerg i området omkring Tranbjerg sø.

RaskRask tilbyder massage i hele Tranbjerg, hvor vores dygtige massører kører fra Aarhus C og omegn.

Mød dine massører i Tranbjerg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Tranbjerg her