Massage i Malling fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Malling

Professionel massage
i Malling

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage i Malling

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage hjemme i din egen stue

Massage af høj kvalitet til dig i Malling

RaskRask udbyder nu også massage i hjemmet til dig som bor i Malling. I Malling cirka 13 kilometer syd for Århus, finder man stationsbyen Malling. Fra forhistorisk side af startede Malling ud med at være en meget lille landsby. Her var kun meget få gårde og var dermed et bondesamfund, hvis indtægtskilde og levegrundlag kom fra landbruget.
Siden da er der som med så mange andre bysamfund sket meget i Malling. Byen er vokset mange gange i størrelse siden da og er den dag i dag en attraktiv og populær by – især for børnefamilierne.

Gå ikke ned på velvære, book massage i Malling

Med en god kropsholdning samt fysisk aktivitet øger du dine chancer for at holde kropssmerter, muskel ubehag og skavanker på afstand. Selv ved at have fokus på dette i din hverdag, vil der hos langt de fleste, over tid opstå behov for at tage en lidt anderledes hånd om din krop. Behovet for at tage sig af sin krop, kan blive tilfredsstillet gennem massage i Malling. Der udbydes gennem vores fagpersoner en bred vifte af massageformer i Malling. Dette er derfor en håndsrækning og et opråb ud mod specielt børnefamilierne i Malling om at I skal huske ikke at forsømme jer selv i en travl hverdag, med masser af gøremål.
Pust ud og nyd den massageform, som passer dig bedst i de hjemlige rammer. Del en parmassage med en du har kær eller book en kropsmassage og forkæl og tag hånd om dig selv.

Stort udvalg af massage ydelser

For at åbne op for dine tanker omkring massage, kan vi fortælle dig at vi blandt andet foretager gravid massage, men også massage efter fødsel. RaskRask konceptet åbner også op for at du kan få massage på hotel, eller en parmassage i for eksempel et sommerhus.

Find din nærmeste massør her!

Massagebriks i smukke omgivelser

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Mand fra Ballerup får massage

Invester i dig selv, bestil massage til Malling

Med investeringer har man altid for øje at få et større udbytte, end hvad man har investeret. Det har historisk set, for de fleste som måtte have investeret, vist sig at være en god forretning. Det samme gør sig gældende, når man handler varer eller services. Du skal helst føle at du får mere, end hvad du betaler for.
En massage bestilt hos RaskRask vil være dig en god investering. Her får du en massør, som kommer til dig, med alt i nødvendigt massageudstyr (massagebriks og olie). Det er et tidsbesparende alternativ i forhold til massageklinikken. Med massage i hjemmet har du de perfekte forhold til at slappe af, så du på den måde kan nyde fuld udbytte af din investering og forøge muligheden for at lade den nye tilstand vare længere.

Oplevelse efter en massage behandling

De efterfølgende oplevelser du vil kunne opleve i den nærmeste tid efter massage behandlingen kan være mange og er også afhængige af massagetypen. En massage skal dog til enhver tid være med til at øge blodcirkulationen i din krop og kan opleves som en varm strøm igennem det massage behandlede område, med den effekt at transportere affaldsstoffer ud af musklerne. Hormonudskillelse vil sandsynligvis også være en kropslig oplevelse. Denne udskilning sker på baggrund af selve berøringen fra massøren. Fra en massage i Malling vil du også kunne opleve at dopamin og serotonin udskilles fra din krop og det er disse hormoner som kan give lykkefølelse og modvirker blandt andet angst og frygt.

Tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Malling

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massagebehandlinger tilpasset til dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage i Malling her