Massage i Åbyhøj fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Åbyhøj

Professionel massage
i Åbyhøj

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Åbyhøj

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Aabyhøj

 • God massage skal komme til dig - til en god pris

  Det er slut med at jagte massage i Åbyhøj, for med vores nye koncept RaskRask, kommer massøren til dig med briks og olie. Du kan bestille massage, når det passer dig uanset på hvilken side af Grenaavej, du befinder dig på. En god massage har det rette niveau mellem pris og kvalitet. Vi stiller et minimums uddannelseskrav til vores fagpersoner, hvilket er med til at sikre den gode massagebehandling.

 • RASKRASK TILBYDER MASSAGE I ÅBYHØJ

  Vi dækker hele Åbyhøj med flere af vores dygtige massører. Det betyder at du kan modtage en massage i dit hjem, på dit arbejde eller hvor det end passer dig, og ofte med få dages varsel. Vi tager selvfølgelig briks med. Her kan du få massage, fysiurgisk massage og sportsmassage, hvor alting foregår i hjemmet eller kendte omgivelser.

 • Historien om bydelen Åbyhøj, i Århus

  Bydelen med dens mange villaer blev dannet i 1870-80’erne langs Silkeborg landevejen, som var blevet opført 25 år tidligere. Åbyhøj ligger tæt op af Aarhus C, hvor der er mulighed for at bestille massage til din arbejdsplads, hvis den ligger i storbyen. Bydelen bærer præg af et antal vejnavne efter digtere som blandt andet Ludvig Feilbergs, Chr. Winthers, Johannes Ewald, og mange flere. Johannes Ewalds vej kaldes dog i dagligt tale bare for Ewaldsvej.

briks-køkkenrulle-håndklæde
Mand får massage på ryggen
 • Massage på dine vilkår

  Vi hos RaskRask arbejder med at tilbyde en fantastisk massage i Aarhus og omegn, og vi gør det på en helt ny måde, hvor du undgår transporten, og har alle muligheder for at afstresse i dit eget hjem. Du kan spare ventetid og rejsetid ved at bestille en dejlig massage gennem RaskRask og det hele foregår på dine vilkår. Du kan bestille massagen til den lokation, som passer til dig og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

 • Du tilbydes mange massageformer i Åbyhøj

  Vi mennesker har forskellige behov. Heldigvis har vi hos RaskRask mulighed for at sætte dig i kontakt med den rette behandler. Vi er kontaktskaber mellem kunde og behandler. Er du gravid og oplever smerter, hjælper vi dig i retning af at få en gravid massage. Oplever du dybe smerter i ryg og nakke, som følge af stillesiddende, eller monotont arbejde hjælper vi med fysiurgisk massage. Det kunne også være at i som par, havde brugt for at tilføje ekstra velvære til et hotelophold.

 • Muligheder for dig med bopæl i Åbyhøj

  Åbyhøj tilbyder i øvrigt en lang række muligheder for kulturelle oplevelser som kommer til udtryk for de mange aktive beboere. Blandt andet gik en gruppe sammen om at redde Åby Bibliotek, der var lukningstruet i 2004. Åby biblioteks venner som kulturforening kalder sig eksistere stadigt, står ofte for forskellige kulturarrangementer i løbet af året. Åbyhøj har ligeledes opfostret flere kendte musikere, her i blandt Anne Linnet, Tina Dickow og Steffen Brandt. Derudover er forfatteren Ole Henrik Laub også fra Åbyhøj.

Mød dine massører i Åbyhøj

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Åbyhøj her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage