Massage i Åbyhøj fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Åbyhøj

Professionel massage
i Åbyhøj

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Åbyhøj

God massage skal komme til dig - til en god pris

Det er slut med at jagte massage i Åbyhøj, for med vores nye koncept RaskRask, kommer massøren til dig med briks og olie. Du kan bestille massage, når det passer dig uanset på hvilken side af Grenaavej, du befinder dig på. En god massage har det rette niveau mellem pris og kvalitet. Vi stiller et minimums uddannelseskrav til vores fagpersoner, hvilket er med til at sikre den gode massagebehandling.

RASKRASK TILBYDER MASSAGE I ÅBYHØJ

Vi dækker hele Åbyhøj med flere af vores dygtige massører. Det betyder at du kan modtage en massage i dit hjem, på dit arbejde eller hvor det end passer dig, og ofte med få dages varsel. Vi tager selvfølgelig briks med. Her kan du få massage, fysiurgisk massage og sportsmassage, hvor alting foregår i hjemmet eller kendte omgivelser.

Historien om bydelen Åbyhøj, i Århus

Bydelen med dens mange villaer blev dannet i 1870-80’erne langs Silkeborg landevejen, som var blevet opført 25 år tidligere. Åbyhøj ligger tæt op af Aarhus C, hvor der er mulighed for at bestille massage til din arbejdsplads, hvis den ligger i storbyen. Bydelen bærer præg af et antal vejnavne efter digtere som blandt andet Ludvig Feilbergs, Chr. Winthers, Johannes Ewald, og mange flere. Johannes Ewalds vej kaldes dog i dagligt tale bare for Ewaldsvej.

briks-køkkenrulle-håndklæde
Mand fra Ballerup får massage

Massage på dine vilkår

Vi hos RaskRask arbejder med at tilbyde en fantastisk massage i Aarhus og omegn, og vi gør det på en helt ny måde, hvor du undgår transporten, og har alle muligheder for at afstresse i dit eget hjem. Du kan spare ventetid og rejsetid ved at bestille en dejlig massage gennem RaskRask og det hele foregår på dine vilkår. Du kan bestille massagen til den lokation, som passer til dig og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

Du tilbydes mange massageformer i Åbyhøj

Vi mennesker har forskellige behov. Heldigvis har vi hos RaskRask mulighed for at sætte dig i kontakt med den rette behandler. Vi er kontaktskaber mellem kunde og behandler. Er du gravid og oplever smerter, hjælper vi dig i retning af at få en gravid massage. Oplever du dybe smerter i ryg og nakke, som følge af stillesiddende, eller monotont arbejde hjælper vi med fysiurgisk massage. Det kunne også være at i som par, havde brugt for at tilføje ekstra velvære til et hotelophold.

Muligheder for dig med bopæl i Åbyhøj

Åbyhøj tilbyder i øvrigt en lang række muligheder for kulturelle oplevelser som kommer til udtryk for de mange aktive beboere. Blandt andet gik en gruppe sammen om at redde Åby Bibliotek, der var lukningstruet i 2004. Åby biblioteks venner som kulturforening kalder sig eksistere stadigt, står ofte for forskellige kulturarrangementer i løbet af året. Åbyhøj har ligeledes opfostret flere kendte musikere, her i blandt Anne Linnet, Tina Dickow og Steffen Brandt. Derudover er forfatteren Ole Henrik Laub også fra Åbyhøj.

Mød dine massører i Åbyhøj

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Åbyhøj

Start din massage i Åbyhøj her