Massage Åbyhøj | RaskRask.dk

Åbyhøj Massage
i dit hjem

FÅ EN MASSAGE

SÅDAN FUNGERER RASKRASK

raskrask massør kommer til dit hjem

Bestil online og massøren kører til dig - med massagebriks.

raskrask massør kommer til dit hjem med massage briks

Alle massører er nøje udvalgte, så du er altid i gode hænder.

massage therapist giving a massage

Kom stress og spændinger til livs i hjemmets trygge rammer.

NOGLE AF DINE MASSØRER

Alle dine massører er forsikret af - Læs mere.

VÆRDI

MERE TID

Spar ventetid og rejsetid. Se kalenderen, og bestil tid når det passer dig.

HOS DIG

Din massør kommer til dig! Sports, fysiurgisk og velvære massage i dit hjem eller på dit kontor.

DEN RETTE MASSØRER

Alle dine massører er nøje udvalgte, baggrundstjekket, og eksamineret i fysiologi, anatomi og massage.

Den rette pris

Vi har gode priser, da massøren sparer behovet for en dyr klinik.

VI ER STOLTE AF

RaskRask har fået den gyldne fugl 2016
Mikrolegat
Startup Weekend Aarhus Health 2015
4,9 / 5
stars

af 160+ anmeldelser

ÅBYHØJ MASSAGE

RASKRASK – TILBYDER MASSAGE I ÅBYHØJ

Vi dækker hele Åbyhøj med flere af vores dygtige massører. Det betyder at du kan modtage en massage i dit hjem, på dit arbejde eller hvor det end passer dig, og ofte med få dages varsel. Vi tager selvfølgelig briks med. Her kan du få massage, fysiurgisk massage og sportsmassage, hvor alting foregår i hjemmet eller kendte omgivelser.

Åbyhøj har postnummeret 8230, og er som bekendt en bydel til Aarhus, som huser i omegnen af 11.000 indbyggere.

Vi hos RaskRask arbejder med at tilbyde en fantastisk massage i Aarhus C og omegn, og gør det på en helt ny måde, hvor at du kan undgå transporten, og har alle muligheder for at afstresse i dit eget hjem

LIDT FORTID OM ÅBYHØJ

Åbyhøj har fået sit navn da denne er en nyere bydel til Åby, som ligger 60 meter over den oprindelige bebyggelse i Åby – også kendt som gammel Åby. Det var dog længe før den nye bydel (Åbyhøj) fik sit navn. Længe kaldte man området for Valby – ligesom Valby bakke i København. Det ændrede sig den 25 september da sognerådet besluttede sig for navnet Åbyhøj.

Bydelen med dens mange villaer blev dannet i 1870-80’erne langs Silkeborg landevejen, som var blevet opført 25 år tidligere. Åbyhøj ligger tæt op af Aarhus C, hvor der er mulighed for at bestille massage til din arbejdsplads, hvis den ligger i storbyen.

Bydelen bærer præg af et antal vejnavne efter digtere som blandt andet Ludvig Feilbergs, Chr Winthers, Johannes Ewald, og mange flere. Johannes Ewalds vej kaldes dog i dagligt tale bare for Ewaldsvej, hvilket tidligere har forårsaget at kommunen opsatte et forkert vejskilte-navn.

Åbyhøj tilbyder i øvrigt en lang række muligheder for kulturelle oplevelser som kommer til udtryk de mange aktive beboere. Blandt andet gik en gruppe sammen om at redde Åby Bibliotek, der var lukningstruet i 2004.

Åby biblioteks venner som kulturforening kalder sig eksistere stadigt, står ofte for forskellige kulturarrangementer i løbet af året.

Åbyhøj har ligeledes opfostret flere kendte musikere, her i blandt Anne Linnet, Tina Dickow og Steffen Brandt. Derudover er forfatteren Ole Henrik Laub også fra Åbyhøj.

FREMTID – ÅBYHØJ MASSAGE OG DIT HJEM

Nu er RaskRask altså også at finde i åbyhøj. Du kan nu bestille på vores hjemmeside og se hvilke behandlere du kan bestille hjem til dig. Kyndige massører står til rådighed i, hvortil vi kan tilbyde sportsmassage og fysiurgisk massage til døren. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon, hvis du ønsker at høre mere om hvad vi kan gøre for dig.