Massage i Brabrand fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Brabrand

Professionel massage
i Brabrand

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Brabrand

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Brabrand

 • Massage i Brabrand - RaskRask i Aarhus og omegn

  RaskRask bringer kyndige massører til dig i hele Brabrand. Vi har gjort velvære nemt, og derfor kan du nu bestille vores behandlere hjem med bare få dages varsel i hele Brabrand-området. Vi kalder det Brabrand-massage på dine vilkår. Her kan du bestille en fysiurgisk massage eller en sportsmassage, og se andre muligheder på vores bestillingsside.

  RaskRask arbejder sammen med dygtige massører for at kunne bringe dig en eksemplarisk massage i Aarhus C og Brabrand. Det er gjort på en helt ny måde. Vores massører kommer med briks og olie. Vi fratager dig for besværet og gør massage nemt for dig.

 • Unikt massagekoncept i Brabrand

  Vi hos RaskRask arbejder med at tilbyde en fantastisk massage i Aarhus og omegn, og vi gør det på en helt ny måde, hvor du undgår transporten, og har alle muligheder for at afstresse i dit eget hjem.

  Bestil din massage allerede i dag!

 • glem alt om lange ventetider

  Du kan spare ventetid og rejsetid ved at bestille en dejlig massage gennem RaskRask, og det hele foregår på dine vilkår. Du kan bestille massagen til den lokation, der passer til dig og på det tidspunkt, der passer dig bedst.

briks-køkkenrulle-håndklæde
Mand får massage på ryggen
 • En sporty bydel - tilbud om sportsmassage i Brabrand

  Brabrand byder på mange forskellige sportsfaciliteter. Du tilbydes blandt andet Klatring, ridning, hockey, boksning, svømning og fodbold.

  Så hvorfor ikke bruge muligheden til at bestille en massør fra Aarhus C, til at hjælpe med at holde din krop ved lige med. Det kunne være med en sportsmassage, og derved reducere fremtidige skader. RaskRask tilbyder massage i hele Brabrand, hvor du også kan vælge at få en fysiurgisk massage, til at styrke dit velvære.

 • massage helt til døren

  Det bliver nu nemt med RaskRask at få massage hjemme hos familien, eller hvorend du befinder dig i Brabrand. Uanset om du er i Toveshøj, Gellerup eller et af de andre mange boligkvarterer, kommer vores massører til dig med massagebriks og -olie. Vælg selv hvilken massageform og massør, som du ønsker. Fordi god massage er god velvære – og den bør komme til dig.

  Find din nærmeste lokale massør her!

 • stort udvalg af massage ydelser

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Mød dine massører i Brabrand

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Brabrand her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Læs mere

Brabrand og skønne naturområder

Brabrand grænser op til Åbyhøj og Hasle. I den nordlige del af bydelen findes et større naturområde der blandt andet er kendt for herregården Holmstrup Gård. Kigger man mod vest herfra fortsætter det skønne naturområde i Skjoldhøjkilen og længere nord herfra ligger også skjoldhøjparken som karakteriseres som et villakvarter. Her finder man også Skjoldhøjkollegiet.

Bydelen består desuden af områderne Årslev og Lyngby, som ligger i den sydvestlige del af Brabrand og bliver delt af motorvej E45.

Brabrands historie

En af Aarhus’ ældste bydele, Christiansbjerg, bestod fra 1500- til 1800-tallet primært af landbrug og græsningsarealer, mens den mere traditionelle bydannelse først opstod i 1900-tallet.

Byen Brabrand udgør et større geografisk område, som blandt andet var et stærkt kirkeligt område i 1800 tallet. Området voksede derved af, at tiltrække nærliggende områder.

Længere sydpå ligger “gamle” Brabrand. Brabrand var oprindeligt en landsby. I 1600-tallet havde byen 13 gårde. I 1800-tallet blev der tilknyttet skole og kirke.