Massage i Brabrand

Professionel
massage
i Brabrand

Professionel massage
i Brabrand

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

alt.-logo

I Brabrand kan du få massage hjemme hos dig selv

Det bliver nu nemt med RaskRask at få massage hjemme hos familien, eller hvorend du befinder dig i Brabrand. Uanset om du er i Toveshøj, Gellerup eller et af de andre mange boligkvarterer, kommer vores massører til dig med briks og olie. Vælg selv, hvilken massageform du ønsker, og hvilken massør du ønsker. Fordi god massage er god velvære,
og den bør komme til dig.

Sådan fungerer det

Some Text
Some Text

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage på to minutter og få tid til det, der betyder noget

Altid i gode hænder

Alle vore massører er nøje udvalgt, eksaminerede og forsikrede af

I hjemmets trygge rammer

Få din massage det mest afslappende sted i verden - dit eget hjem

Altid gode priser

Vi sparer klinikken - så du får mere velvære for mindre

45 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

395,-

60 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

495,-

75 Minutter

Fysiurgisk, wellness & sportsmassage

595,-

2 Timer

Parmassage
(én massør i to timer)

945,-
closeup massage

Transportudgifter er med i prisen.

Massøren har selvfølgelig massagebriks og olie med.

Mød dine massører

110+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Forsikret af Tryg logo

Dit helbred og dit hjem er altid forsikret

I samarbejde med RaskRask har Tryg logo sammensat en forsikring ordning, som giver sikkerhed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære!

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang. Hvis du ikke er tilfreds med din massage og fortæller os hvorfor, får du et gratis gavekort til en 45 minutters massage.

Læs mere

Bedst anmeldte

massører i hele Danmark

For at sikre den højeste kvalitet af massører, indhenter vi løbende feedback fra vores kunder.

2559 anmeldelser

Se alle anmeldelser

Læs om andre kunders erfaringer

Start din behandling her

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

110

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Brabrand

Massage i Brabrand – RaskRask i Aarhus og omegn

RaskRask bringer kyndige massører til dig i hele Brabrand. Vi har gjort velvære nemt, og derfor kan du nu bestille vores behandlere hjem med bare få dages varsel i hele Brabrand-området. Vi kalder det Brabrand-massage på dine vilkår. Her kan du bestille en fysiurgisk massage eller en sportsmassage, og se andre muligheder på vores bestillingsside.

RaskRask arbejder sammen med dygtige massører for at kunne bringe dig en eksemplarisk massage i Aarhus C og Brabrand, gjort på en helt ny måde. Vores massører kommer med briks og alting, og du skal slet ikke tænke på transport.

Brabrand og skønne naturområder

Brabrand grænser op til Åbyhøj og Hasle. I den nordlige del af bydelen findes et større naturområde der blandt andet er kendt for herregården Holmstrup Gård. Kigger man mod vest herfra fortsætter det skønne naturområde i Skjoldhøjkilen og længere nord herfra ligger også skjoldhøjparken som karakteriseres som et villakvarter. Her finder man også Skjoldhøjkollegiet.

Bydelen består desuden af områderne Årslev og Lyngby, som ligger i den sydvestlige del af Brabrand og bliver delt af motorvej E45.

En sporty bydel – tilbud om sportsmassage i Brabrand

Brabrand byder på mange forskellige sportsfaciliteter. I Nordgårdens IF er der mulighed for at deltage på forskellige svømmehold.

Og lige ved siden af finder man Aarhus Klatreklub, som tilbyder undervisning i klatring med reb til nye såvel som rutinerede. Er man mere til Ridning, Hockey eller måske Boksning, så er der også rig mulighed for det. Sidst men ikke mindst har bydelen også sit eget fodboldhold i 2. Division – Brabrand IF. Klubben ligger til oprykning efter sæsonen 2016 og der kan derfor snart bryste sig af, at spille i landets næstbedste række.

Hvorfor ikke bruge muligheden til at bestille en massører køre fra Aarhus C, og holde din krop i topform ved at få en god sportsmassage, og derved reducere fremtidige skader. RaskRask tilbyder massage i hele Brabrand, hvor du også kan vælge at få en fysiurgisk massage, og styrke dit velvære.

Brabrands historie

En af Aarhus’ ældste bydele, Christiansbjerg, bestod fra 1500- til 1800-tallet primært af landbrug og græsningsarealer, mens den mere traditionelle bydannelse først opstod i 1900-tallet.

Byen Brabrand udgør et større geografisk område, som blandt andet var et stærkt kirkeligt område i 1800 tallet. Området voksede derved af, at tiltrække nærliggende områder.

Længere sydpå ligger “gamle” Brabrand. Brabrand var oprindeligt en landsby. I 1600 tallet havde byen 13 gårde. I 1800 tallet blev der tilknyttet skole og kirke.