Massage i Egå fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Egå

Professionel massage
i Egå

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Egå

RaskRask bringer massage til dit hjem i Egå

Egå har altid budt på en flot palet af muligheder for at slappe af og få det bedre, men nu har du som beboer i Egå muligheden for, at velværen kommer til dig. Vi bringer massage til din dør, og vores professionelle massører har altid briks, olie og god energi, så du ikke behøver opsøge den gode sundhed.
RaskRask er der for dig – massagen kommer til dig.

Mød dine massører i Egå

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Egå her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Egå

Raskrask massør – massage i Egå

RaskRask samarbejder med erfarne massører for at kunne tilbyde dig den ideelle massage i Aarhus C og omegn, med et helt nyt koncept. Massøren kommer nemlig hjem til dig med briks og alting, og du kan slappe helt af i kendte omgivelser. Hvad enten du bor i kælderen eller på 5 sal. Og vi har naturligvis briks med. Vi tilbyder forskellige behandlingsformer, afhængigt af dine udfordring. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Egå omegn, en rejsedestination

Egå er en dejligt kvarter og en bydel ikke langt fra Aarhus. Området er særlig kendt for sine bade og surfing faciliteter. Ved kysten, mere centralt, ligger Egå marina som flittigt bliver brugt om sommeren – både af lokale og turister.

Egå var oprindelig en landsby, som idag hedder Gammel Egå, hvori Egå Kirke og Egå Forsamlingshus ligger, og også er hjemsted for Gl. Egå Jazzklub. Sognet fik sit navn fra Egåen, der løber sydvest for den gamle bydel, på sin vej mod Aarhusbugten.

Egå har flere ting at byde på

Egå har postnummeret 8250 og grænser op til Risskov, Lystrup og Skødstrup. Indbyggertallet er på lige under 10.000. Egå er samlet set det dyreste boligkvarter i Jylland, og i 2005 fik de eget gymnasium med moderne faciliteter. Desuden tilbyder Egå også et højskoleophold for unge mellem 16-19 år. De typiske beboelsesområder i Egå og Risskov følger kysten fra Aarhus Havn til og med Skæring Strand. Området anses for at være meget attraktiv, blandt andet på grund af strand og de grønne områder.

Udover muligheder for uddannelse og smuk natur er der også mulighed for at dyrke sport og motion. Egå har blandt andet sejlklub, basketball, fodbold, håndbold og tennis, med livet i centrum. Derudover kan man dyrke alt fra gymnastik til dans i Hjortshøj Egå Idrætsforening. Når du har udfoldet dine atletiske talenter i Risskovs mange faciliteter, kan du passende kontakte RaskRask for at få løsnet lidt op i de ømme muskler og spændinger. Er spændinger blevet til smerter og måske ligefrem en skade, så kan vi også hjælpe med det.

Vi tilbyder bestilling af sportsmassage for at komme dine behov til undsætning, som virker fantastisk mod ømme eller skadet muskler. De er også en rigtig god måde at undgå at sådanne spændinger danner sig, og du kan undgå fremtidige skader og dermed holde dig i den bedste form.

Kontakt os idag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig i Egå. Du kan kigge nærmere på vores bestillingsside, hvor vi også tilbyder fysiurgisk massage, og du kan få et overblik over de behandlere der kører i dit området. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål samt give råd og vejledning.