Massage Egå | RaskRask.dk

Massage i dit hjem
i Egå

Bestil en professionel massør hjem i stuen

FÅ EN MASSAGE

RaskRask bringer massage til dig i Egå

Egå har altid budt på en flot palet af muligheder for at slappe af og få det bedre, men nu har du som beboer i Egå muligheden for at velværen kommer til dig. Vi bringer massage til din dør, og vores professionelle massører har altid briks, olie og god energi, så du ikke behøver opsøge den gode sundhed.
RaskRask er der for dig – massagen kommer til dig.

Sådan fungerer RaskRask

kalender icon, bestil en massør online

Book en professionel massage når det passer dig

massøren kører til dig

Din massør kører til dig med massagebriks

massage i dit hjem

Nyd en afslappende behandling i hjemmets trygge rammer

Anmeldelser og omtale

Alt for damerne logo
jp finans logo
Børsen logo
berlingske logo
jyske bank tv logo
ekstra bladet logo

Massage Priser

Sports-, Velvære- eller Fysiurgisk Massage

45min massage pris
60min massage pris
75min massage pris
Parmassage pris

Med i prisen: transportudgifter, massagebriks, massageolie

NOGLE AF DINE MASSØRER

Dine massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret af tryg logo. Så du er altid i gode hænder.

raskrask massør Ulla

KØBENHAVN

ULLA

raskrask massør Johannes

KØBENHAVN

JOHANNES

raskrask massør Rikke

AARHUS

RIKKE

raskrask massør Adriana

FYN

ADRIANA

VI STØTTER

Når du booker hos RaskRask, hjælper du os med at støtte

massanga hospital
WWF logo

Vi Er Stolte Af

Priser, legater og anerkendelser

den gyldne fugl 2016
mikrolegat logo
startup weekend aarhus health 2015

Book Din Massage Nu

Skriv dit postnummer, vælg din massør, og find en ledig tid der passer dig

Bestil massage


Billede af RaskRask Massage

Raskrask massør – massage i egå

RaskRask samarbejder med erfarne massører for at kunne tilbyde dig den ideelle massage i Aarhus C og omegn, med et helt nyt koncept. Massøren kommer nemlig hjem til dig med briks og alting, og du kan slappe helt af i kendte omgivelser. Hvad enten du bor i kælderen eller på 5 sal. Og vi har naturligvis briks med. Vi tilbyder forskellige behandlingsformer, afhængigt af dine udfordring. Vælg mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage, parmassage og eventmassage.

Egå omegn, en rejsedestination

Egå er en dejligt kvarter og en bydel ikke langt fra Aarhus. Området er særlig kendt for sine bade og surfing faciliteter. Ved kysten, mere centralt, ligger Egå marina som flittigt bliver brugt om sommeren – både af lokale og turister.

Egå var oprindelig en landsby, som idag hedder Gammel Egå, hvori Egå Kirke og Egå Forsamlingshus ligger, og også er hjemsted for Gl. Egå Jazzklub. Sognet fik sit navn fra Egåen, der løber sydvest for den gamle bydel, på sin vej mod Aarhusbugten.

Egå har flere ting at byde på

Egå har postnummeret 8250 og grænser op til Risskov, Lystrup og Skødstrup. Indbyggertallet er på lige under 10.000. Egå er samlet set det dyreste boligkvarter i Jylland, og i 2005 fik de eget gymnasium med moderne faciliteter. Desuden tilbyder Egå også et højskoleophold for unge mellem 16-19 år. De typiske beboelsesområder i Egå og Risskov følger kysten fra Aarhus Havn til og med Skæring Strand. Området anses for at være meget attraktiv, blandt andet på grund af strand og de grønne områder.

Udover muligheder for uddannelse og smuk natur er der også mulighed for at dyrke sport og motion. Egå har blandt andet sejlklub, basketball, fodbold, håndbold og tennis, med livet i centrum. Derudover kan man dyrke alt fra gymnastik til dans i Hjortshøj Egå Idrætsforening. Når du har udfoldet dine atletiske talenter i Risskovs mange faciliteter, kan du passende kontakte RaskRask for at få løsnet lidt op i de ømme muskler og spændinger. Er spændinger blevet til smerter og måske ligefrem en skade, så kan vi også hjælpe med det.

Vi tilbyder bestilling af sportsmassage for at komme dine behov til undsætning, som virker fantastisk mod ømme eller skadet muskler. De er også en rigtig god måde at undgå at sådanne spændinger danner sig, og du kan undgå fremtidige skader og dermed holde dig i den bedste form.

Kontakt os idag og hør mere om hvad vi kan gøre for dig i Egå. Du kan kigge nærmere på vores bestillingsside, hvor vi også tilbyder fysiurgisk massage, og du kan få et overblik over de behandlere der kører i dit området. Vi står altid klar til at besvare spørgsmål samt give råd og vejledning.