Massage i Skødstrup fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Skødstrup

Professionel massage
i Skødstrup

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage i Skødstrup

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i Skødstrup

Skødstrup – eller som det også kaldes Løgten-Skødstrup – er en stationsby beliggende i Østjylland cirka 18 kilometer nordøst for Århus. Skødstrup er desuden også kendt for at være en satellitby. På den østlige side skære Djurslandmotorvejen og lidt længere østpå, kommer kysten og vandet Kalø Vig. Skødstrup er også nært beliggende Studstrup og studstrupværket. Studstrupværket er et energi kraftværk, som forsyner den danske befolkning, samt virksomheder med strøm.

Nem og bekvem massage

Massage i Skødstrup og nærområde. RaskRask har nu fagpersoner i dit lokalområde, det vil vi lade dig vide besked om. Vores dygtige massører er nu i nærheden af dig for at hjælpe med at sikre dit helbred. Vi kan nu tilbyde dig massage hjælp og hos en af vores fagpersoner er du i sikre hænder, og så er det ovenikøbet billig massage. Det er vores fornemmeste opgave at opfylde dit ønske og forventning til en behandling fra en af vores fagpersoner.

Stort udvalg af massage

Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Massagebriks står i god belysning hos kunden

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Kunde i Skødestrup får en god omgang massage

Massage tæt på dig i Skødstrup

Med en dejlig beliggenhed i det smukke Østjylland, har vi byen Skødstrup. Hvis du vil have det fulde udbytte af byen og dens mange faciliteter, kræver det, at du er veltilpas. Denne veltilpashed kommer i en kombination mellem krop og sind. Massage har stor effekt på både krop og sind, og kan få løsnet op i nogle af de spændinger, som i nogle tilfælde kan være roden til bekymringer og uro i hovedet. Det skal du ikke bekymre dig om, for med vores hjælp og massage koncept, som netop nu er aktuelt i Skødstrup. Slip bekymringerne og bestil massage.

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Akut massage i Skødstrup

Man bliver altid urolig og bekymret ved akutte skader eller smerter. Det er en helt normal reaktion fra din hjerne, som får signaler fra nervesystemet om, at noget ikke er som det plejer (smerter), og at du skal gøre noget for at bringe det i orden igen.

Har du fået en akut skade, eller har noget sat sig i klemme og skaber smerter, eller hæmmer din normale bevægelighed, så har vi fagpersonerne klar til at hjælpe med at redde dig ud af den uheldige situation. En akut massage skal gerne have en effekt af at kickstarte din restitution, få dig tilbage til før smerterne opstod. Med vores hjælp kan vi igen få dig tilbage mod fuld bevægelighed, uden smerter og vigtigst af alt øge din glæde og livskvalitet.

Mød dine massører i Skødstrup

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massagebehandlinger tilpasset til dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage i Skødstrup her