Nyborg massage - Få Massøren Hjem til Dig - RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Nyborg

Professionel massage
i Nyborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Nyborg

 • Massage i Nyborg

  Nyborg er en gammel fæstningsby, hvor der både har boet konger og dronninger. Danmarks første grundlov blev underskrevet i Riddersalen på Nyborg Slot, og Nyborg har sågar været Danmarks hovedstad. Nyborg byder også på andre attraktioner såsom Nyborg Marina, der er en af Fyns største lystbådehavne med 600 bådpladser og kan rumme alle typer af både. På Marinaen kan du også spise et dejlige måltid, med udsigt til vandet, på af er Marinaens caféer. Nyborg Marina ligger i kort afstand fra byens centrum hvor du kan besøge Nyborg Destilleri som producerer egen økologiske whisky, gin og akvavit, rom og kaffelikør. Nyborg Destilleri indeholder også Restaurant Remisen, som er kendetegnet ved høj kvalitet og økologi. Tæt på Nyborg ligger naturskønne Sprogø kort før Storebæltbroen. Nyd en guidet tur på Sprogø eller tag et kig på Knudshoved Færgehavn før du slutter dagen af med en velfortjent massage.

 • Nem og billig massage

  Nyborg byder nemlig nu også på muligheden for at booke en professionel massør i dit hjem. Du kan eksempelvis nyde en parmassage, sammen med en du holder af, eller forkæle dine medarbejdere med en firmamassage. Du kan også forkæle dig selv med en wellness massage eller en graviditets-massage, hvis du venter dig.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Nyborg, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

Briksen er placeret i hjemlige rammer
En kunde oplever hvordan massøren kan trygge
 • Om RaskRask

  RaskRask er et aarhusiansk iværksætterprojekt fra 2015. Efter at have vundet flere start-up priser, såsom Årets Iværksætter, tog projektet pludselig fart. I dag, dækker RaskRasks massage-on-demand koncept hele landet, og vi er langt fra ved at stoppe. Vores mål er nemlig at alle kan få glæde af massage – uanset hvor du bor – vi kommer ud til dig. Vi har gjort det nemmere end nogensinde for dig at få professionel massage. Og med den fordel, at du kan få den hjemme i din egen stue. På den måde, sparer du ikke kun tid på transport og ressourcer, du kan også læne dig tilbage, vente på at massøren kommer til dig, og fokusere på de ting, der virkelig gælder. Læs mere her om vores mobile massage koncept.

 • Nyt liv til dine muskler

  Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

 • Tag en snak med din massør

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Nyborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Nyborg her

Massage i Nyborg

Nyborg er en gammel fæstningsby, hvor der både har boet konger og dronninger. Danmarks første grundlov blev underskrevet i Riddersalen på Nyborg Slot, og Nyborg har sågar været Danmarks hovedstad.

Nyborg byder også på andre attraktioner såsom Nyborg Marina, der er en af Fyns største lystbådehavne med 600 bådpladser og kan rumme alle typer af både. På Marinaen kan du også spise et dejlige måltid, med udsigt til vandet, på af er Marinaens caféer. Nyborg Marina ligger i kort afstand fra byens centrum hvor du kan besøge Nyborg Destilleri som producerer egen økologiske whisky, gin og akvavit, rom og kaffelikør. Nyborg Destilleri indeholder også Restaurant Remisen, som er kendetegnet ved høj kvalitet og økologi.

Tæt på Nyborg ligger naturskønne Sprogø kort før Storebæltbroen. Nyd en guidet tur på Sprogø eller tag et kig på Knudshoved Færgehavn før du slutter dagen af med en velfortjent massage. Nyborg byder nemlig nu også på muligheden for at booke en professionel massør i dit hjem. Du kan eksempelvis nyde en parmassage, sammen med en du holder af, eller forkæle dine medarbejdere med en firmamassage. Du kan også forkæle dig selv med en wellness massage eller en graviditets-massage, hvis du venter dig.