Kalundborg massage - Massage i Eget Hjem - RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Kalundborg

Professionel massage
i Kalundborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Kalundborg

Massage hjemme i din egen stue

 • Massage i Kalundborg

  I Kalundborg kan du også booke en professionel massør til at komme hjem til dig og give dig den behandling du kunne have behov for. Du kan blandt andet bestille en wellnessmassage med velvære som udgangspunkt, men du kan også bestille en sportsmassage eller en fysiurgisk massage, hvis du har skader eller trænger til at blive løsnet op efter aktivitet. Behandleren møder op, når det passer ind i din kalender og medbringer det nødvendige udstyr som briks og massageolie.

 • Massage leveret til døren

  Vi danskere benytter os i stigende grad af at bestille forskellige ting på internettet, til levering i hjemmet. Det er en løsning som har bredt sig i mange retninger. Konceptet findes nu også i massagebranchen. RaskRask konceptet går i sin enkelthed ud på at lette dig for besværet. Det besvær du i mange tilfælde ville opleve, ved at skulle ind til en klinik/behandlingssted. Vi letter dig for byrden, for vores massør kommer hjem til dig, i dit hjem i Kalundborg. Massøren kommer på aftalte adresse, til aftalte dag og tidspunkt. Det er nu blot at vente og så kan du ellers nyde din massagebehandling når tiden er inde.

 • stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask er stolte af at kunne tilbyder et stort udvalg af massage ydelser. Vi har både velvære massage til dig, som ønsker at blive forkælet. Parmassage, til når du gerne vil dele oplevelsen med en du holder af. Nakke- og rygmassage, til når du trænger til at stresse af og lade op til næste uge.

  Læs mere om vores udvalg og find din favorit massage på vores hjemmeside.

briks-køkkenrulle-håndklæde
Mand får massage på ryggen
 • wellness massage i kalundborg

  Vi i RaskRask ønsker at det skal blive nemmere for dig at få en wellness massage. Faktisk har vi gjort det så nemt, at du blot skal bruge din mobil nogle sekunder før aftalen ligger på plads og vi bringer wellness massagen til dig inden for ganske få dage. Vi bringer dig de bedste wellness massører, hvor end du er i Kalundborg. Tag et kig i vores online kalender, og afsæt tid til selvforkælelse. Kroppen sætter pris på det.

 • Tag en snak med din massør

  Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

 • Bestil din massage allerede i dag

  Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Kalundborg og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører kørende til byen. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

  Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Kalundborg området. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød dine massører i Kalundborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Kalundborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Kalundborg

Kalundborg blev grundlagt i 1200-tallet af Stormanden Esbern Snare, som var født ind i den magtfulde Hvideslægts familie og blev Valdemar Den Stores nære allierede. Kalundborg blev grundlagt som strategisk samlingssted for havnen, flåden og korstog i Østersøen, som Valdemar Den Store stod i fronten for. 

I dag er mange af datidens bygningsværker velholdte og blevet til offentlige attraktioner. Lindegården, som er en gammel sekslænget gård fra 1500-tallet, rummer i dag Kalundborg Museum og kirken med de fem tårne, Vor Frue Kirke, ligger og præger bybilledet med sine 44 meter høje tårne.

I Kalundborg kan man også besøge Kalundborg Havnepark, som er et samlingssted for forskellige aktiviteter. Her findes blandt andet Havneparkens Maritime Legeplads og den interaktive legevæg, som er til stor glæde for både store og små. Der er også mulighed for forskellige boldspil som beachvolley, fodbold, bordtennis samt bordfodbold. 

I Havneparken kan man også besøge Costa Kalundborg Kaffe, som byder på kaffe og kage, Asgers Bar som byder på cocktails og italienske pastaretter samt Asgers Fisk som er en kombineret fiskehandler og restaurant.