Kalundborg massage - Massage i Eget Hjem - RaskRask

Professionel massage
i Kalundborg

Professionel massage
i Kalundborg

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Kalundborg

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Kalundborg

I Kalundborg kan du også booke en professionel massør til at komme hjem til dig og give dig den behandling du kunne have behov for. Du kan blandt andet bestille en wellnessmassage med velvære som udgangspunkt, men du kan også bestille en sportsmassage eller en fysiurgisk massage, hvis du har skader eller trænger til at blive løsnet op efter aktivitet. Behandleren møder op, når det passer ind i din kalender og medbringer det nødvendige udstyr som briks og massageolie.

Massage leveret til døren

Vi danskere benytter os i stigende grad af at bestille forskellige ting på internettet, til levering i hjemmet. Det er en løsning som har bredt sig i mange retninger. Konceptet findes nu også i massagebranchen. RaskRask konceptet går i sin enkelthed ud på at lette dig for besværet. Det besvær du i mange tilfælde ville opleve, ved at skulle ind til en klinik/behandlingssted. Vi letter dig for byrden, for vores massør kommer hjem til dig, i dit hjem i Kalundborg. Massøren kommer på aftalte adresse, til aftalte dag og tidspunkt. Det er nu blot at vente og så kan du ellers nyde din massagebehandling når tiden er inde.

stort udvalg af massage ydelser

RaskRask er stolte af at kunne tilbyder et stort udvalg af massage ydelser. Vi har både velvære massage til dig, som ønsker at blive forkælet. Parmassage, til når du gerne vil dele oplevelsen med en du holder af. Nakke- og rygmassage, til når du trænger til at stresse af og lade op til næste uge.

Læs mere om vores udvalg og find din favorit massage på vores hjemmeside.

Top klasse briks står midt i kundens stue
Kunde i Kalundborg får løsnet muskler

wellness massage i kalundborg

Vi i RaskRask ønsker at det skal blive nemmere for dig at få en wellness massage. Faktisk har vi gjort det så nemt, at du blot skal bruge din mobil nogle sekunder før aftalen ligger på plads og vi bringer wellness massagen til dig inden for ganske få dage. Vi bringer dig de bedste wellness massører, hvor end du er i Kalundborg. Tag et kig i vores online kalender, og afsæt tid til selvforkælelse. Kroppen sætter pris på det.

Tag en snak med din massør

Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Bestil din massage allerede i dag

Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Kalundborg og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører kørende til byen. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Kalundborg området. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

Mød dine massører i Kalundborg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Kalundborg

Start din massage i Kalundborg her