Kalundborg massage | Massage i Eget Hjem | RaskRask

Professionel massage
i Kalundborg

Professionel massage
i Kalundborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Kalundborg

Mød dine massører i Kalundborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Kalundborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Kalundborg

Kalundborg blev grundlagt i 1200-tallet af Stormanden Esbern Snare, som var født ind i den magtfulde Hvideslægts familie og blev Valdemar Den Stores nære allierede. Kalundborg blev grundlagt som strategisk samlingssted for havnen, flåden og korstog i Østersøen, som Valdemar Den Store stod i fronten for. 

I dag er mange af datidens bygningsværker velholdte og blevet til offentlige attraktioner. Lindegården, som er en gammel sekslænget gård fra 1500-tallet, rummer i dag Kalundborg Museum og kirken med de fem tårne, Vor Frue Kirke, ligger og præger bybilledet med sine 44 meter høje tårne.

I Kalundborg kan man også besøge Kalundborg Havnepark, som er et samlingssted for forskellige aktiviteter. Her findes blandt andet Havneparkens Maritime Legeplads og den interaktive legevæg, som er til stor glæde for både store og små. Der er også mulighed for forskellige boldspil som beachvolley, fodbold, bordtennis samt bordfodbold. 

I Havneparken kan man også besøge Costa Kalundborg Kaffe, som byder på kaffe og kage, Asgers Bar som byder på cocktails og italienske pastaretter samt Asgers Fisk som er en kombineret fiskehandler og restaurant. 

I Kalundborg kan du også booke en professionel massør til at komme hjem til dig og give dig den behandling du kunne have behov for. Du kan blandt andet bestille en wellnessmassage med velvære som udgangspunkt, men du kan også bestille en sportsmassage eller en fysiurgisk massage, hvis du har skader eller trænger til at blive løsnet op efter aktivitet. Behandleren møder op, når det passer ind i din kalender og medbringer det nødvendige udstyr som briks og massageolie.