Massage i Korsør fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Korsør

Professionel massage
i Korsør

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Korsør

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Korsør

Massage hjemme i din egen stue

 • TIL DIG SOM ØNSKER MASSAGE I HJEMMET

  RaskRask tilbyder nu massage i dit hjem i Korsør. Massøren kommer hjem til din dør, til den aftalte tid. Du skal blot foretage booking af massagen til den adresse du ønsker behandlingen på. Massage Behandlingen behøver nødvendigvis ikke at foregå i dit hjem men kan også bestilles til for eksempel et sommerhus eller en feriebolig. Massage kan også bestilles som firmamassage, fra store til små virksomheder.

 • NEM OG BILLIG MASSAGE BEHANDLING I KORSØR, HOS DIG

  Om du er korsoraner eller halskovit så tilbyder vi dig nu massage til konkurrencedygtige priser, af høj kvalitet. Massagen vi tilbyder, udføres af en af vores veluddannede fagpersoner. Massagen vil være alsidig, men kan bestemt også målrettes dine behov. Det betyder for dig, at vi tilbyder massage til dig som måtte have brug for en behandling af fysiologiske årsager – med andre ord specifikke smerter eller ømhed. Behandlingen egner sig også rigtig fint til dig som blot ønsker at tilføre velvære og med en wellness-massage. RaskRask står klar med fagpersonerne som kan hjælpe med at få dine massage behov opfyldt.

 • stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Korsør, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • I KORSØR KOMMER MASSØREN TIL DIG

  RaskRask har nu samarbejdspartnere i dit område omkring Korsør. Korsør er den vestligste by på Sydvestsjælland og er her Storebæltsbroen starter fra Sjælland siden af. Området omkring Korsør er selvfølgelig præget af Storebælt, natur og fuglevildt. Mange trækfugle søger hen mod netop dette område, hvilket også medfører et stort antal besøgende ornitologer. Byen er også kendt for dens tidlige betydning for søtransporten mellem Sjælland og Fyn, som i forhistorien har betydet, at byen har høstet store indtægter, som følge af transport af både mennesker, dyr og handelsvarer.

  Find din nærmeste massør her!

 • LIVET ER FOR KORT TIL AT GÅ RUNDT MED SMERTER

  Livet og tiden er for kort til at gå rundt med smerter. Du er i stor grad selv ansvarlig for dit helbred og velvære, det er sjældent at andre tager hånd om dine småskavanker, uden at du selv har rakt ud efter hjælpen. RaskRask giver en håndsrækning, nu er det op til dig at tage imod hjælpen og massagen, før din situation måske forværres. RaskRask står klar med samarbejdspartnere i form af dygtige massører, hvis lidenskab er at hjælpe folk som dig med at behandle og hjælpe dig af med spændinger, muskelømhed og sene irritation/sene betændelse.

 • tag en snak med din massør

  Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Korsør

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Korsør her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage