Massage i Korsør fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Korsør

Professionel massage
i Korsør

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Korsør

Massage hjemme i din egen stue

Til dig som ønsker massage i hjemmet

RaskRask tilbyder nu massage i dit hjem i Korsør. Massøren kommer hjem til din dør, til den aftalte tid. Du skal blot foretage booking af massagen til den adresse du ønsker behandlingen på. Massage Behandlingen behøver nødvendigvis ikke at foregå i dit hjem men kan også bestilles til for eksempel et sommerhus eller en feriebolig. Massage kan også bestilles som firmamassage, fra store til små virksomheder.

Nem og bekvem behandling i Korsør, hos dig.

Om du er korsoraner eller halskovit så tilbyder vi dig nu massage til konkurrencedygtige priser, af høj kvalitet. Massagen vi tilbyder, udføres af en af vores veluddannede fagpersoner. Massagen vil være alsidig, men kan bestemt også målrettes dine behov. Det betyder for dig, at vi tilbyder massage til dig som måtte have brug for en behandling af fysiologiske årsager – med andre ord specifikke smerter eller ømhed. Behandlingen egner sig også rigtig fint til dig som blot ønsker at tilføre velvære og med en wellness-massage. RaskRask står klar med fagpersonerne som kan hjælpe med at få dine massage behov opfyldt.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Korsør, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Massagebriks i hjemmets trygge rammer
Ung mand får professionel massage i sit hjem i Korsør

I KORSØR KOMMER MASSØREN TIL DIG

RaskRask har nu samarbejdspartnere i dit område omkring Korsør. Korsør er den vestligste by på Sydvestsjælland og er her Storebæltsbroen starter fra Sjælland siden af. Området omkring Korsør er selvfølgelig præget af Storebælt, natur og fuglevildt. Mange trækfugle søger hen mod netop dette område, hvilket også medfører et stort antal besøgende ornitologer. Byen er også kendt for dens tidlige betydning for søtransporten mellem Sjælland og Fyn, som i forhistorien har betydet, at byen har høstet store indtægter, som følge af transport af både mennesker, dyr og handelsvarer.

Find din nærmeste massør her!

LIVET ER FOR KORT TIL AT GÅ RUNDT MED SMERTER

Livet og tiden er for kort til at gå rundt med smerter. Du er i stor grad selv ansvarlig for dit helbred og velvære, det er sjældent at andre tager hånd om dine småskavanker, uden at du selv har rakt ud efter hjælpen. RaskRask giver en håndsrækning, nu er det op til dig at tage imod hjælpen og massagen, før din situation måske forværres. RaskRask står klar med samarbejdspartnere i form af dygtige massører, hvis lidenskab er at hjælpe folk som dig med at behandle og hjælpe dig af med spændinger, muskelømhed og sene irritation/sene betændelse.

tag en snak med din massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Korsør

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Korsør her