Massage på Fyn fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
på Fyn

Professionel massage
på Fyn

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Virksomhed

Sådan fungerer vores massage på Fyn

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage på Fyn

En god omgang massage er med til løsne ens muskelspændinger, lindre hovedpine og mindske stress. Det er endda påvist, at massage booster serotonin med op til 30%, hvilket betyder at ens lykkefølelser vil blive indirekte påvirket til at fokusere på de mere positive ting omkring en. Derfor er det kun oplagt for os, at vores massage kan nydes på hele Fyn, uanset om man døjer med smerter eller ej. Vi har gjort det således, at du kan vælge blandt forskellige massageformer, der passer til dine behov. Efter en lang er det kun rart at slutte dagen af med en dejlig velvære massage fra et RaskRask massør. Eller måske er man mere til noget sportsmassage, hvor der bliver fokuseret på bestemte områder. Uanset hvad grunden er til du vælger massage, så står vores massør til rådighed på Fyn.

Fyn er fin

Den danske Øhav er en oplevelse man ikke kan være foruden. Hele Fyn byder på idylliske naturscener og det er der ikke meget at sige til, nu da den danske land er placeret lige midt i det grønne. Fyn er omgivet af charmerende småøer og rolige farvande. Med andre ord, så er Fyn en perle fyldt med mange oplevelser og seværdigheder for store og små. Derfor er vi, hos RaskRask, ret glade for at kunne være del af Fyn.

Hjemlig massage

Massage skal opleves på den mindst stressfulde måde. Derfor har vi sørget for at fjerne al unødvendige stress og støj, når du skal booke en tid med af vores massører. Først og fremmest, tilbyder vi massage lige til døren. Dette betyder, at du slipper for rejsebesværet og endda sparer penge på rejseomkostninger til og fra massageklinikker. Vi har sørget for at samle de bedste og mest professionelle massører på Fyn. Du skal blot taste din hjemmeadresse ind på vores hjemmeside, vælge en massør og læne dig tilbage. Vores mål er at du har mere overskud og velvære i hverdagen.

 

Briks står klar til at blive brugt af kunden

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massør løsner knuder

Professionelt og stabilt behandlingsteam

Vores massage team, med mange års erfaring, står klar til at hjælpe dig godt mod et sundere liv. De er lyttende, forstående og tilbyder professionel behandling. Vores massører er nøje udvalgte, eksamineret og forsikret. Dette er med til at sikre en god og tryg oplevelse, for både dig og din udkørende massør.

Massage klippekort

En massagebehandling er oftest ikke nok, hvis massøren skal komme til bunds i spændingerne og smerterne. Vi tilbyder derfor et klippekort alt efter behov. Du vil altid få 12% rabat ved køb af 5 klip og 16% rabat ved køb af 10 klip. Du kan nemt og hurtigt bestille et klippekort på vores hjemmeside ved blot at trykke “book” og indtaste din adresse.

Firmamassage på Fyn

Hos RaskRask tilbyder vi nu firmamassage på hele Fyn. Mange firmaer vælger en massageordning for deres medarbejdere, da man gerne vil skabe mere arbejdsglæde og reducere stressen, der kan nu kan forekomme. Med en massageordning vil vi sørge for det meste af det administrative, så I blot skal fokusere at nyde den velfortjente massage.

 

Mød dine massører på Fyn

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massagebehandlinger tilpasset til dig

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massage i de største byer

Start din massage på Fyn her