Massage i Faaborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage i Faaborg

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Faaborg

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Faaborg

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler Anne-Marie
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Johnny W
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Vibeke
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Brian U
Ny hos RaskRask
RaskRask behandler Benedikte
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Adrian A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Anette N
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Allan P
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marie T
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Mand der nyder massage i sit hjem i Faaborg

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Prøv en nakkemassage

Træt af at have ondt i nakken? Prøv en nakkemassage fra RaskRask. Vores massører kommer dér, hvor du er, så du slipper for unødvendige udgifter og transporttid og kan fokusere på hvad der virkelig er vigtigt. En nakkemassage kan hjælpe dig med at løsne op i skulder og led, så der kan komme et afløb for de spændinger, der har ophobet sig i løbet af arbejdsugen. Disse kan have samlet sig ved for meget stillesiddende arbejde, hvor nakkemuskulaturen er blevet overbelastet uden at have mulighed for at kunne restituere. En nakkemassage fra RaskRask går derfor ind og stimulerer til øget blodgennemstrømning i området og forbedrer funktionen af lymfesystemet, således at betingelserne for normaliseringen af musklen forbedres.

Tag en snak med din lokale massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage i Faaborg

I Faaborg har vi i den grad en by med en historie som er værd at tale om, men byen har også formået at følge med udviklingen. De gamle bindingsværksbygninger og brostensbelagte stræder inde i centrum tager turisterne med storm. Det er ikke kun bygningsværkerne som charmere turisterne, også nyere tids liv skaber begejstring. Bygningerne som før turismen blev brugt til industrielt erhverv, bruges nu stadig flittigt. Bygning og lokaler på og omkring Torvet i Faaborg, huser nu erhverv, med øje for turismen. Her finder vi blandt andet cafeer og kræmmermarkeder. Oplev massage i Faaborg og find ud af hvorfor massage gør dig afslappet.

Lad roen sænke sig - få en afslappende massage i Faaborg

Det er vigtigt at få stresset af og komme ned i gear engang imellem og det vil vi i RaskRask gerne være med til at hjælpe dig med. Det betyder mere præcist at vi nu tilbyder vores massage koncept i nærheden af dig i Faaborg. Det som vi kan præsentere for dig er selvfølgelig massage, men massage kommer i mange forskellige former. Et par af dem som kan nævnes er parmassage. En parmassage ville være det helt essentielle for jer som måtte holde ferie i et sommerhus på Fyn, i Faaborg. Spæd jeres sommerhustur op, med en afslappende massage – book her.

Stort udvalg af massage ydelser

Hos RaskRask har vi sørget for at du kan finde netop den massage, som du gerne vil have. Vi har nemlig et stort udvalg af ydelser. F.eks. har vi velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Derudover, har vi sportsmassage til alle vores motionister og sportsentusiaster, og til sidst, har vi den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser.

Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor på Fyn vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Massagebriks der er klargjort til kunden står klar i lejligheden
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Faaborg

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 31eb5425d9807205ea953e6b94dffc17db5d7da3