Massage i Faaborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Faaborg

Professionel massage
i Faaborg

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Faaborg

Massage i Faaborg

I Faaborg har vi i den grad en by med en historie som er værd at tale om, men byen har også formået at følge med udviklingen. De gamle bindingsværksbygninger og brostensbelagte stræder inde i centrum tager turisterne med storm. Det er ikke kun bygningsværkerne som charmere turisterne, også nyere tids liv skaber begejstring. Bygningerne som før turismen blev brugt til industrielt erhverv, bruges nu stadig flittigt. Bygning og lokaler på og omkring Torvet i Faaborg, huser nu erhverv, med øje for turismen. Her finder vi blandt andet cafeer og kræmmermarkeder. Oplev massage i Faaborg og find ud af hvorfor massage gør dig afslappet.

Lad roen sænke sig - få en afslappende massage i Faaborg

Det er vigtigt at få stresset af og komme ned i gear engang imellem og det vil vi i RaskRask gerne være med til at hjælpe dig med. Det betyder mere præcist at vi nu tilbyder vores massage koncept i nærheden af dig i Faaborg. Det som vi kan præsentere for dig er selvfølgelig massage, men massage kommer i mange forskellige former. Et par af dem som kan nævnes er parmassage. En parmassage ville være det helt essentielle for jer som måtte holde ferie i et sommerhus på Fyn, i Faaborg. Spæd jeres sommerhustur op, med en afslappende massage – book her.

Stort udvalg af massage ydelser

Hos RaskRask har vi sørget for at du kan finde netop den massage, som du gerne vil have. Vi har nemlig et stort udvalg af ydelser. F.eks. har vi velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Derudover, har vi sportsmassage til alle vores motionister og sportsentusiaster, og til sidst, har vi den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser.

Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor på Fyn vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Massagebriks der er klargjort til kunden står klar i lejligheden
Mand der nyder massage i sit hjem i Faaborg

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Prøv en nakkemassage

Træt af at have ondt i nakken? Prøv en nakkemassage fra RaskRask. Vores massører kommer dér, hvor du er, så du slipper for unødvendige udgifter og transporttid og kan fokusere på hvad der virkelig er vigtigt. En nakkemassage kan hjælpe dig med at løsne op i skulder og led, så der kan komme et afløb for de spændinger, der har ophobet sig i løbet af arbejdsugen. Disse kan have samlet sig ved for meget stillesiddende arbejde, hvor nakkemuskulaturen er blevet overbelastet uden at have mulighed for at kunne restituere. En nakkemassage fra RaskRask går derfor ind og stimulerer til øget blodgennemstrømning i området og forbedrer funktionen af lymfesystemet, således at betingelserne for normaliseringen af musklen forbedres.

Tag en snak med din lokale massør

Da vi alle er forskellige, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Faaborg

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Læs mere

Start din massage i Faaborg her