Massage i Faaborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Faaborg

Professionel massage
i Faaborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Faaborg

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Faaborg

 • LAD ROEN SÆNKE SIG - FÅ EN AFSLAPPENDE MASSAGE I FAABORG

  Det er vigtigt at få stresset af og komme ned i gear engang imellem og det vil vi i RaskRask gerne være med til at hjælpe dig med. Det betyder mere præcist at vi nu tilbyder vores massage koncept i nærheden af dig i Faaborg. Det som vi kan præsentere for dig er selvfølgelig massage, men massage kommer i mange forskellige former. Et par af dem som kan nævnes er parmassage. En parmassage ville være det helt essentielle for jer som måtte holde ferie i et sommerhus på Fyn, i Faaborg. Spæd jeres sommerhustur op, med en afslappende massage – book her.

 • Massage i faaborg

  Faaborg gemmer på mange oplevelser. Den Fynske by har historie og byen kom på det danske landkort i år 1229 og har i alt sin tid været en søfartsby, grundet dens beliggenhed ud til den fynske kyst. Det er ikke kun forhistorien Faaborg er kendt for. Byen bære også præg af de mange besøgende turister, som tiltrækkes af kyst og havnemiljø, naturen og de kulturelle faciliteter, som Arresten og Horne Rundkirke Og Mausoleum. Faaborg har andet og mere end turisme. Byen tilbyder et bredt foreningsliv til dens indbyggere, her i blandt de traditionelle idrætsforeninger som fodbold og håndbold, men også indenfor vandsport.

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • FAABORGS MEST KENDTE skulptur

  Ymerbrønden. Med den helt centrale placering, på det lille torv i centrum af Faaborg. Er du i Faaborg er det bestemt værd at tage på gåtur med Faaborgs vægtere. På vægter-turen vil du opleve at komme rundt til de største historiske skulpturer inde i midtbyen. Vægterne vil heriblandt komme ind på historien om Ymerbrønden. Historien om Ymerbrønden er lang, men startede tilbage i år 1912, hvor billedhugger Kai Nielsen skabte den. Skulpturen forestiller en Ymer, som drikker mælk fra en ko. Ymerbrønden giver den dag i dag stadig anledning til debat og diskussion, da der er mange meninger om dens placering. Den originale skulptur står på Faaborg Museum.

 • faaborgs charme

  I Faaborg har vi i den grad en by med en historie som er værd at tale om, men byen har også formået at følge med udviklingen. De gamle bindingsværksbygninger og brostensbelagte stræder inde i centrum tager turisterne med storm. Det er ikke kun bygningsværkerne som charmere turisterne, også nyere tids liv skaber begejstring. Bygningerne som før turismen blev brugt til industrielt erhverv, bruges nu stadig flittigt. Bygning og lokaler på og omkring Torvet i Faaborg, huser nu erhverv, med øje for turismen. Her finder vi blandt andet cafeer og kræmmermarkeder. Oplev massage i Faaborg og find ud af hvorfor massage gør dig afslappet.

Mød dine massører i Faaborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Faaborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage