Massage i Slagelse fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Slagelse

Professionel massage
i Slagelse

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Slagelse

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Slagelse

Massage hjemme i din egen stue

 • Massage i Slagelse

  Slagelse er en herlig lille by på det sydvestlige Sjælland. Byen ligger lige godt 90 km fra København og er hjemsted for godt 34.000 indbyggere. Slagelse er samtidig en af landets ældste byer og Sjællands ottendestørste. Slagelse er en del af Slagelse Kommune og hører under Region Sjælland. Byen er rig på historie, kultur, naturskønne områder og en fredfyldt atmosfære. Lige i midten af byen ligger en af de ældste teglstenskirker i Danmark – Sankt Mikkels Kirke – som stammer helt tilbage fra 1300 tallet. Siden har Slagelse udviklet sig meget og rummer i dag et hav af muligheder. Som handelsby har Slagelse et stor opland. Det er et naturligt centrum for gågader og indkøbscentre, som blandt andet tæller Vestsjællandscentret som et af de foretrukne indkøbscentre. Slagelse har således lidt af det hele og nu har de også RaskRask. Vores lokale massører kommer rundt i hele byen og er altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

 • Nem og billig massage

  Derfor glæder det RaskRask rigtig meget at være blevet en del af bybilledet. Vores dygtige massører kører således rundt i hele byen og bringer den højeste kvalitet af velvære-, fysiurgisk- og sportsmassage hjem til Slagelse. Vores ambitioner er, at leverer en behandling, som afspejler de smukke og beroligende omgivelser og som sikre dig det bedste resultat hver gang.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  Hos RaskRask tilbyder vi flere forskellige behandlingsformer. Vælg bl.a. mellem klassisk wellness-massage, eller prøv en anderledes massage oplevelse med massage på hotel. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser og find din favorit på vores hjemmeside.

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • Massage i en moderne tid

  Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde – også for dig i Slagelse. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

 • Hvordan virker massage?

  Velvære er en overfladisk behandling, der har til formål at skabe fornyet flow i kroppen, give afløb for stress og generelt give fornyet energi til hele kroppen. Det bruges ofte af kursteder som et afslappende tilbud eller af virksomheder for at afstresse medarbejderne. De mere dybdegående behandlingformer som fysiurgisk og sportsmassage indebærer faste tryk og langsomme strøg for at nå dybere lag af muskel og fascia (bindevæv omkringliggende muskler). Det bruges til kronisk aches og smerter og koncentreret områder som en stiv nakke og øvre ryg, lændesmerter, benmuskulatur og ømme skuldre. RaskRask er et tilbud til alle, som har brug for afspænding eller afstressning i løbet af en travl og tidskrævende hverdag. Vi bestræber os på at passe ind i din kalender, så du altid kan få velvære, hvor du er, når du har brug for det.

 • Om RaskRask

  RaskRask startede ud tilbage i 2015 som et bachelorprojekt på Aarhus Universitet. Siden da, har konceptet vundet adskillige start-up priser, bl.a. Årets Iværksætter, samt deltaget i DR programmet “Løvens Hule” i 2020. I dag, har RaskRasks velvære-on-demand koncept nået ud til hele landet, med over 200 massører tilknyttet, hvor vi allerede har hjulpet flere tusinde kunder landet over. Uden dyre fysiske klinikker, sparer du både for transport og ventetid, når massøren kommer direkte til dit hjem, eller dér hvor du er. Læn dig bare tilbage, og nyd en anderledes velvære oplevelse i trygge rammer. Det kalder vi velvære, der vil noget.

  Er du i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag.

Mød dine massører i Slagelse

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Slagelse her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage