Massage i Slagelse fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage i Slagelse

i dit hjem eller på arbejdspladsen

house-iconI dit hjem
office-iconFirmamassage

Massage i hjemmets trygge rammer, når det passer dig. Til øget velvære og lindring af stress og spændinger.

200+ behandlere

Forsikret af Tryg logo

Skjold

Du og dit hjem er forsikrede under behandlingen.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Badge

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

TV2 logo Børsen logo ALT. logo Femina logo Jyllands Posten logo Berlingske logo

Velvære på dine vilkår i Slagelse

Forkæl dig selv med en professionel og kvalitetsbevidst massage i hjemmets trygge rammer. Eller få en massageordning på arbejdspladsen, der øger medarbejdernes trivsel og velvære.

Kunde der indtaster adresse

Indtast din adresse

Vælg mellem massage til privat og erhverv og find den løsning, der passer til dig.

Kunde og behandler mødes

Vi kører hjem til dig

Behandleren medbringer det nødvendige udstyr og tilpasser behandlingen til dig.

Behandler der giver massage til kunde

Altid i gode hænder

Alle vores behandlere er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikrede af Tryg logo

Massage til alle behov

Vores behandlere kører hjem til dig eller til din arbejdsplads med det nødvendige udstyr, så du kan nyde en tryg og professionel behandling, når det passer dig. Til priser hvor alle kan være med.

Mød dine behandlere i Slagelse

200+ professionelle behandlere, står klar til at hjælpe dig i hele landet.

RaskRask behandler George
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Steen
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Karina A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Aviaja
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Keld
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Suzi
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Nicolai A
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marika
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Marta S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Mona
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Martina S
Trustpilot 5-stars
RaskRask behandler Heidi M
Trustpilot 5-stars

Alle behandlere er sundhedsfagligt uddannede, nøje udvalgte og forsikrede af Tryg logo Indtast din adresse for at se alle vores behandlere i dit område.

Rygmassage i Slagelse

Massage i en moderne tid

Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde – også for dig i Slagelse. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

Hvordan virker massage?

Velvære er en overfladisk behandling, der har til formål at skabe fornyet flow i kroppen, give afløb for stress og generelt give fornyet energi til hele kroppen. Det bruges ofte af kursteder som et afslappende tilbud eller af virksomheder for at afstresse medarbejderne. De mere dybdegående behandlingformer som fysiurgisk og sportsmassage indebærer faste tryk og langsomme strøg for at nå dybere lag af muskel og fascia (bindevæv omkringliggende muskler). Det bruges til kronisk aches og smerter og koncentreret områder som en stiv nakke og øvre ryg, lændesmerter, benmuskulatur og ømme skuldre. RaskRask er et tilbud til alle, som har brug for afspænding eller afstressning i løbet af en travl og tidskrævende hverdag. Vi bestræber os på at passe ind i din kalender, så du altid kan få velvære, hvor du er, når du har brug for det.

Om RaskRask

RaskRask startede ud tilbage i 2015 som et bachelorprojekt på Aarhus Universitet. Siden da, har konceptet vundet adskillige start-up priser, bl.a. Årets Iværksætter, samt deltaget i DR programmet “Løvens Hule” i 2020. I dag, har RaskRasks velvære-on-demand koncept nået ud til hele landet, med over 200 massører tilknyttet, hvor vi allerede har hjulpet flere tusinde kunder landet over. Uden dyre fysiske klinikker, sparer du både for transport og ventetid, når massøren kommer direkte til dit hjem, eller dér hvor du er. Læn dig bare tilbage, og nyd en anderledes velvære oplevelse i trygge rammer. Det kalder vi velvære, der vil noget.

Er du i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag.

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Massage hjemme i din egen stue

Massage i Slagelse

Slagelse er en herlig lille by på det sydvestlige Sjælland. Byen ligger lige godt 90 km fra København og er hjemsted for godt 34.000 indbyggere. Slagelse er samtidig en af landets ældste byer og Sjællands ottendestørste. Slagelse er en del af Slagelse Kommune og hører under Region Sjælland. Byen er rig på historie, kultur, naturskønne områder og en fredfyldt atmosfære. Lige i midten af byen ligger en af de ældste teglstenskirker i Danmark – Sankt Mikkels Kirke – som stammer helt tilbage fra 1300 tallet. Siden har Slagelse udviklet sig meget og rummer i dag et hav af muligheder. Som handelsby har Slagelse et stor opland. Det er et naturligt centrum for gågader og indkøbscentre, som blandt andet tæller Vestsjællandscentret som et af de foretrukne indkøbscentre. Slagelse har således lidt af det hele og nu har de også RaskRask. Vores lokale massører kommer rundt i hele byen og er altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Nem og bekvem massage

Derfor glæder det RaskRask rigtig meget at være blevet en del af bybilledet. Vores dygtige massører kører således rundt i hele byen og bringer den højeste kvalitet af velvære-, fysiurgisk- og sportsmassage hjem til Slagelse. Vores ambitioner er, at leverer en behandling, som afspejler de smukke og beroligende omgivelser og som sikre dig det bedste resultat hver gang.

Stort udvalg af massage ydelser

Hos RaskRask tilbyder vi flere forskellige behandlingsformer. Vælg bl.a. mellem klassisk wellness-massage, eller prøv en anderledes massage oplevelse med massage på hotel. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Læs mere om vores store udvalg af massage ydelser og find din favorit på vores hjemmeside.

Behagelig briks i Slagelse
Raskrask team

Vi passer godt på behandlerne så de kan passe godt på dig

Kom med bag kulissen og mød holdet bag RaskRask, som hverdag arbejder på at give dig og behandlerne de bedste forhold.

Læs mere

Det siger kunderne

Det er afgørende for os, at du får en god oplevelse hver eneste gang. Læs her hvad vores kunder siger om os.

Hvorfor vælge RaskRask?

Find tid til velvære i Slagelse

Indtast din adresse og find en behandler i dit område.

Til toppen
<<<<<<< HEAD ======= >>>>>>> 31eb5425d9807205ea953e6b94dffc17db5d7da3