Massage i Holbæk fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Holbæk

Professionel massage
i Holbæk

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Holbæk

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Holbæk

 • Massagens historie

  Massage er en af ​​de ældste former for medicinsk behandling. Det blev optaget i kinesiske medicinske tekster så tidligt som 2000 f.Kr. Gamle græske og romerske læger foreskrev massage som den primære metode til behandling af smerte. Den simple handling at gnide din skinne efter at have revnet den på en trækstang er massagebehandling – berøring som følge af smerte er et grundlæggende instinkt.

 • Hvordan virker massage

  Massage terapi bruger en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.

briks-køkkenrulle-håndklæde
 • Oplevelser i holbæk

  Holbæk er en herlig lille Fjordby placeret midt på Sjælland. Byen grænser op til Isefjord og danner ramme for nogle af Sjællands smukkeste naturoplevelser. Holbæk er hjemsted for godt 28.000 danskere og er således Nordvestsjællands største by. Byen er samtidig hovedby i Holbæk kommune som er en del af region Sjælland. Holbæk kan lidt af det hele. I hovedgaden, Ahlgade blomstre forretningslivet med massere af specialforretninger til enhver smag samt cafeer, delikatesser, kultur, historie og meget mere, som alt sammen er med til at skabe et dejligt og livligt miljø i midtbyen.

 • holbæk tilbyder

  Det er især om sommeren Holbæk blomstre. Campister og alverdens turister slår hvert år turen forbi Holbæk, og det er ikke uden grund. En tur ned på havnen, kan virke som ren terapi for krop og sind. Og er det ikke nok, kan man hurtigt tage færgen videre til Orø, hvor man kan nyde fjorden og se Holbæk fra en helt ny vinkel. RaskRask er kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

Mød dine massører i Holbæk

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Holbæk her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage