Massage i Holbæk fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Holbæk

Professionel massage
i Holbæk

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Holbæk

Massage hjemme i din egen stue

 • Massage i Holbæk

  Holbæk er en herlig lille Fjordby placeret midt på Sjælland. Byen grænser op til Isefjord og danner ramme for nogle af Sjællands smukkeste naturoplevelser. Holbæk er hjemsted for godt 28.000 danskere og er således Nordvestsjællands største by. Byen er samtidig hovedby i Holbæk kommune som er en del af region Sjælland. Holbæk kan lidt af det hele. I hovedgaden, Ahlgade blomstrer forretningslivet med massere af specialforretninger til enhver smag samt caféer, delikatesser, kultur, historie og meget mere, som alt sammen er med til at skabe et dejligt og livligt miljø i midtbyen.

 • Bekvem massage

  Det er især om sommeren Holbæk viser sig fra sin bedste side. Campister og alverdens turister slår hvert år turen forbi Holbæk, og det er ikke uden grund. En tur ned på havnen, kan virke som ren terapi for krop og sind. Og er det ikke nok, kan man hurtigt tage færgen videre til Orø, hvor man kan nyde fjorden og se Holbæk fra en helt ny vinkel. RaskRask er kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask tilbyder et stort udvalg af massage ydelser til din massage oplevelse. Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser.

  Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Briks med lagen og håndklæde er klar til at blive brugt
Klient med rygsmerter får en dybtindgående massage i sit hjem
 • massagens historie

  Massage terapi bruger i dag en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.

 • forskellige behov for massage

  Da vi er forskellige som mennesker, er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre sætter højere pris på mere mild massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig.

 • fordele ved at få en massør til dit hjem

  Der er mange gode grunde til at få en massør hjem i vante omgivelser. Efter én massage i dit daglige miljø, er det muligt at forstå de specifikke behov eller udfordringer du måtte have. Du kan også formidle dine udfordringer i en klinik, men det kan være svært for massøren at forstå dine behov fuldt ud, når de ikke kan se dig i dine daglige omgivelser.

  Massøren har massagebriks, så du ligger bedst muligt. Du skal altså blot have dit eget lagen klar til massagen. Fordi massagen foregår i hjemmet, vil de fleste kunne slappe meget mere af under massagen, end de kan på en klinik.

Mød dine massører i Holbæk

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Holbæk her

Massage i Holbæk

MASSAGE I HOLBÆK

Holbæk er en herlig lille Fjordby placeret midt på Sjælland. Byen grænser op til Isefjord og danner ramme for nogle af Sjællands smukkeste naturoplevelser. Holbæk er hjemsted for godt 28.000 danskere og er således Nordvestsjællands største by. Byen er samtidig hovedby i Holbæk kommune som er en del af region Sjælland. Holbæk kan lidt af det hele. I hovedgaden, Ahlgade blomstre forretningslivet med massere af specialforretninger til enhver smag samt cafeer, delikatesser, kultur, historie og meget mere, som alt sammen er med til at skabe et dejligt og livligt miljø i midtbyen. Det er især om sommeren Holbæk blomstre. Campister og alverdens turister slår hvert år turen forbi Holbæk, og det er ikke uden grund. En tur ned på havnen, kan virke som ren terapi for krop og sind. Og er det ikke nok, kan man hurtigt tage færgen videre til Orø, hvor man kan nyde fjorden og se Holbæk fra en helt ny vinkel. RaskRask er kommet til byen, og vores lokale massører står altid klar til at hjælpe, hvad enten det drejer sig om lidt opfriskende velvære massage eller en dybdegående sportsmassage.

Historie

Massage er en af ​​de ældste former for medicinsk behandling. Det blev optaget i kinesiske medicinske tekster så tidligt som 2000 f.Kr. Gamle græske og romerske læger foreskrev massage som den primære metode til behandling af smerte. Den simple handling at gnide din skinne efter at have revnet den på en trækstang er massagebehandling – berøring som følge af smerte er et grundlæggende instinkt. Massage terapi bruger en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.