Massage i Tønder fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Tønder

Professionel massage
i Tønder

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Tønder

 • Massage i Tønder, smukke sønderjylland

  Byen Tønder i dejlige Sønderjylland, har et stort udbud af attraktioner, seværdigheder og kultur. Af kulturelle seværdigheder kan blandt andet Tønder Museum og Schackenborg slot nævnes, hvilket er et vidne om byens forhistorie. Naturen er bestemt også værd at nævne, her er blandt andet Tøndermarsken, som er en nationalpark og derfor rummer rigtig mange dyr, som ellers normalt ville have svært ved at klare sig uden for nationalparken. Specielt er der rigtig mange fuglearter, som har en tiltrækkende effekt på ornitologer. Vadehavet omkring Tønder indbyder også til mange andre naturoplevelser, hvilket har gjort at området er kommet på UNESCO verdensarvslisten.

 • Snyd ikke dig selv for en af vores mange behandlinger

  Hos RaskRask har vi fagpersonerne i nærheden af dig med de kompetencer, der skal til for at afhjælpe dig med dine udfordringer, så udbyder vi nu til dig med bopæl i Tønder og nærliggende område en lang række massageformer. Trænger du til en velvære massage for at stresse af fra hverdagens travlhed og strabadser, eller er du mere til en performance massage, i form af en sportsmassage, så har vi de menneskelige ressourcer til at opfylde dit massage behov i Tønder. Vælg vores mobil-massage og få en god start på ugen.

 • Rygmassage i Tønder

  Hvis ryggen har drillet lidt for længe og måske ikke har fået den opmærksomhed som den skulle, så vil vi lade dig vide, at du ikke er ene og alene om dette problem. Rigtig mange Sønderjyder døjer med ryggen, hvilket kan skyldes mange forskellige ting. Blandt de hyppigste årsager er de efterhånden mere stillesiddende kontorjobs. Disse kontorjobs kan ofte have en negativ effekt på vores kropsholdninger. En anden årsag kan ofte være forkerte kropsbevægelser eller vrid i kroppen. Du må ikke give op og lade det stå til, for der er heldigvis hjælp at hente i Tønder. Her kommer massøren hjem til din hoveddør, når det passer ind i din kalender og tager sig af dine rygproblemer.

Massør har bragt sin massagebriks med til kundens lejlighed
Mand får massage hjem i stuen i Tønder
 • Bestil din behandling allerede i dag

  Du har nu mulighed for at bestille en sportsmassage hos RaskRask. Vi dækker hele Tønder og du kan modtage en professionel massage, fra vores dygtige massører. En anden mulighed er at bestille en fysiurgisk massage, der virker bedre mod stress og lignende. Det hele foregår hos dig selv, og en massør tager alt hvad der skal bruges med hjem til dig.

  Kontakt os på telefon, e-mail eller chat, og hør hvad vi kan gøre for dig i Tønder området. Du kan også besøge vores hjemmeside og få et overblik over vores behandlere og behandlinger i bydelen. Vi glæder os til at høre fra dig.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Tønder og resten af Sønderjylland, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

 • Mangler du julegaveideer? Giv en massage i Tønder

  Tønder er også kendt for at være byen hvor julehandlen begynder. Her prydes byens centrum med oplysende og stemningsskabende julelys. Markeder skyder også frem og butikkerne gør noget særligt for at skabe en god stemning op imod julen, til glæde for både unge som gamle. Så mangler du julegave-ideer, så tilbyder vi nu at du kan give en massage til en af dine nære.

Mød dine massører i Tønder

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Tønder her