Massage i Sønderborg fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Sønderborg

Professionel massage
i Sønderborg

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

DR logo
Børsen_logo
jyskebank tv
Jyllands-posten
berlingske
TV 2 logo

Covid-19 retningslinjer - læs mere

Sådan fungerer massage i Sønderborg

Mød dine massører i Sønderborg

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Sønderborg her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Massage i Sønderborg

MASSAGE I SØNDERBORG

Sønderborg blev i sin tid anlagt på øen Als. Det skete tilbage i sidste halvdel af 1100 tallet, da man opførte Sønderborg Slot. Byen består både af nye og gamle bygninger, som tilsammen giver det bedste fra fortiden og nutiden. En af byens kendte varemærker, Dybbøl Mølle løfter sig på Dybbøl Banke som et stykke dansk historie. Sønderborg har lidt af det hele. Man kan gå på shopping eller tage på cafetur i byens centrum, man kan gå tur ved Gråsten Slot eller man kan for fortalt et stykke dansk historie hos Historiecenter Dybbøl Banke eller på et af byens museer. Sønderborg har noget for enhver smag. Det afspejler vores koncept og derfor er vi meget glade for at være blevet en del af området. Hvad enten du søger velvære, afspænding eller måske en parmassage, så kan vi hjælpe dig. Vi kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr, så du blot skal sætte rammerne. Og med Sønderborg i baggrunden, så kan man vist ikke bede om mere.

Med en omgang massage fra RaskRask får du balance i kroppen igen. Ved at massere vævet bliver der løsnet op i muskler og led, så kroppen får et pusterum. Tag kontakt og lad os tag en snak om dine udfordringer og forventninger. Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. Hvis affaldsstofferne får lov at hobe sig op i muskler og led, så sætter det sig som smerter og på sigt skader. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.