Massage i Ribe fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Ribe

Professionel massage
i Ribe

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Ribe

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Massage i Ribe, Danmarks ældste by

Mange er sikkert ikke klar over det, men Ribe er Danmarks ældste by. Byen har dens grundlæggelse helt tilbage til år 700. Det var vikingerne som grundlagde byen og lavede en stor markedsplads. Byen er den dag i dag helt speciel og emmer stadig af middelalderlig stemning. Det er blandt andet inde i Ribe bys centrum, at gamle bindingsværksbygninger og monumenter fra fortiden stadig pryder bybilledet. Disse gamle bygninger er integreret sammen med nyere bygninger og bruges stadig flittigt. De gamle bindingsværksbygninger i Ribe huser butikker og cafeer. Man kan ikke snakke om gamle bygninger i Ribe uden at nævne Ribe Domkirke. Domkirken i Ribe er en af de første kirker i Danmark og stammer således fra tiden hvor vi i Danmark gik fra tro på nordisk mytologi og hen mod at være kristne.

Hvordan booker jeg en massage til mit hjem i Ribe

Hvad kan man egentlig forvente sig, med et massage i hjemmet?
Det vil vi i RaskRask gerne besvare og sætte lidt flere ord på. Til en start skal du ind på book. Her skriver du din adresse, eller den adresse hvor du ønsker behandlingen foretaget. Herefter vil de massører, som arbejder nær det postnummer du har indtastet dukke op. Det vil nu via kalender systemet fremgå hvilke tidspunkter massørerne har tid, til en behandling til dig. Det er nu op til dig hvornår det passer dig bedst med en massage og det er nu tid til at bestille din hjemmemassage.

Stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Ribe, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Ubrugt massagebriks i Ribe

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Kunden afprøver RaskRask massagekoncept

Massage i en moderne tid

Hos RaskRask tror vi på at massagebrachen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

Hvordan virker massagen?

Massage terapi bruger en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.

Tag en snak med din massør

Vi mennesker er forskellige, og derfor er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Ribe

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Ribe har mere at byde på

Historien om fortiden fortælles på ny

Start din massage i Ribe her