Massage i Ribe fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Ribe

Professionel massage
i Ribe

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Ribe

 • Massage i Ribe, Danmarks ældste by

  Mange er sikkert ikke klar over det, men Ribe er Danmarks ældste by. Byen har dens grundlæggelse helt tilbage til år 700. Det var vikingerne som grundlagde byen og lavede en stor markedsplads. Byen er den dag i dag helt speciel og emmer stadig af middelalderlig stemning. Det er blandt andet inde i Ribe bys centrum, at gamle bindingsværksbygninger og monumenter fra fortiden stadig pryder bybilledet. Disse gamle bygninger er integreret sammen med nyere bygninger og bruges stadig flittigt. De gamle bindingsværksbygninger i Ribe huser butikker og cafeer. Man kan ikke snakke om gamle bygninger i Ribe uden at nævne Ribe Domkirke. Domkirken i Ribe er en af de første kirker i Danmark og stammer således fra tiden hvor vi i Danmark gik fra tro på nordisk mytologi og hen mod at være kristne.

 • Hvordan booker jeg en massage til mit hjem i Ribe

  Hvad kan man egentlig forvente sig, med et massage i hjemmet?
  Det vil vi i RaskRask gerne besvare og sætte lidt flere ord på. Til en start skal du ind på book. Her skriver du din adresse, eller den adresse hvor du ønsker behandlingen foretaget. Herefter vil de massører, som arbejder nær det postnummer du har indtastet dukke op. Det vil nu via kalender systemet fremgå hvilke tidspunkter massørerne har tid, til en behandling til dig. Det er nu op til dig hvornår det passer dig bedst med en massage og det er nu tid til at bestille din hjemmemassage.

 • Stort udvalg af massage ydelser

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Ribe, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem sportsmassage, fysiurgisk massage, firmamassage, gravid massage, massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, rygmassage, nakke massage og parmassage.

  Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

Ubrugt massagebriks i Ribe
Kunden afprøver RaskRask massagekoncept
 • Massage i en moderne tid

  Hos RaskRask tror vi på at massagebrachen trænger til en opdatering. Vi mener, at den traditionelle fremgangsmåde er forældet i forhold til det moderne samfund og de øgede . I dag er det vigtigt at man kan tilgå behandling til en fornuftig pris, når behovet opstår. Samtidig synes vi ikke det er rimeligt, at du skal ud af døren med spændinger og smerter i kroppen. Ved at kombinere de to ting har vi formået at lave en forretningsmodel, hvor massøren kommer til dig med briks og det nødvendige udstyr. Og samtidig til en pris, der er lavere end normalt. Det mener vi, giver mest mening i nutidens samfund.

 • Hvordan virker massagen?

  Massage terapi bruger en række teknikker til at manipulere den muskulære struktur. Disse teknikker omfatter anvendelse af fast eller bevægeligt tryk, hold, vibrationer, gynger, friktion, æltning og kompression ved først og fremmest at bruge hænderne – massøren kan i visse tilfælde bruge andre områder af kroppen, såsom underarmene eller albuerne. Alle teknikker bruges til gavn for muskler, kredsløbs og andre systemer i din krop. Formålet er at slappe af i blødt væv, øge blod og ilt til de masserede områder, varme dem og mindske smerten. Massageterapi har en positiv indflydelse sundhed og velvære.

 • Tag en snak med din massør

  Vi mennesker er forskellige, og derfor er der tit forskel på, hvordan vi ønsker vores massage – både hvad angår velvære og fysiurgisk massage. Nogen vil gerne have hårdt fat i det dybere bindevæv, mens andre nyder bedre af en mere overfladisk massage. Derfor er det bedste du kan gør, at snakke med massøren. Jo bedre massøren kender dig og din smertegrænse, jo bedre kan han eller hun tilpasse massage behandlingen. Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om den type behandling vi tilbyder og de massører vi samarbejder med. Vi lytter altid til vores kunder.

Mød dine massører i Ribe

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Ribe her

Ribe har mere at byde på

Ribe er også kendt for at have gode ishuse og særligt isvaflerne skulle være specielt gode. Byen ligger også tæt ud mod vadehavet, hvilket medfører de store kræfter fra tidevandet. Dette har betydet at Ribe har fået lavet et stort dige med tilhørende sluseanlæg, i et forsøg på at styre de store vandmængder og holde dem væk fra byen.
Det at have den vilde natur tæt på Ribe, byder selvfølgelig også på gode muligheder. Blandt andet byder marsken på at du kan opleve sort sol. Sort sol er et naturfænomen og opleves her i Danmark, blandt andet omkring Ribe, både forår og efterår. Stærene samles i store flokke og fra det meste af Norden.

Historien om fortiden fortælles på ny

På museet, Ribes Vikinger, er der sørget for at fortællingen fra fortiden ikke går tabt. I år 1996 slog Ribe dørene op til Ribe Vikinger museet. Museet er i stort og i flere etager. Med sine omkring 2000 m2, er her skabt rammer for at udbrede megen viden fra vikingetiden, på en visuel og børnevenlig måde. Museet har sit hoved fokus på fortidens vikinger, men trækker også elementer ind fra nyere tid, samt nutiden ind.
Her er det især værd at nævne at Dannebrog i år 2019, fyldte 800 år. Ribes Vikinger valgte at bringe en særudstilling og historie, for at cementere betydningen af Dannebrog, for den danske historie.