Massage i Haderslev fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Haderslev

Professionel massage
i Haderslev

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Haderslev

Massage i haderslev

Haderslev er kendt for at holde rigtig meget af sport. Byen er kendt for deres fodboldhold SønderjyskE. Fodboldklubben er ikke særlig gammel, den er stiftet i år 2004, dog har den formået at være med i de bedste rækker og været med siden. Sportsklubben dækker også over sportsgrenene ishockey, herrehåndbold og damehåndbold. Det er en klub som landet over har respekt fra konkurrerende hold i ligaerne. Specielt også ishockey fylder meget i den Sønderjyske kultur. Sønderjyske ishockey har vundet danmarksmesterskabet en række gange.

RaskRask - nem og bekvem massage nær dig

I dag er vi nået ud til hele landet og har allerede hjulpet flere tusinde kunder landet over. Vi lægger meget energi i, at det er kunden som er i centrum. Derfor har vi droppet klinikkerne og kommer i stedet ud til folk, der hvor de er. Det synes er det smarteste, når man har ondt og svært ved at komme ud af døren. I dag har vi mere end 200 massører fordelt over hele landet. Fælles for dem alle tilbyder de velvære massage, fysiurgisk massage og sportsmassage. Behandlingen vil dog altid tage udgangspunkt i dine ønsker og forventninger, da vi alle er forskellige og har forskellige præferencer i forhold til tryk og fremgangsmåde. Er du i tvivl om, hvad vi kan gøre for dig, så tag kontakt i dag.

Spar planlægningen med en massage i hjemmet

Med RaskRasks koncept som nu er at finde i Haderslev og området omkring. Konceptet er til dig som har en tidspresset kalender, ønsker sikkerhed for kvalitet og udførsel sikkerhed for kvalitet og udførsel. Måden hvorpå konceptet sparer dig tid, er ved at massøren kommer hjem til dig og foretager behandlingen.

Massør har gjort klar til en hyggelig omgang massage
Kunden får en afslappende massage fra en RaskRask massør

I haderslev får du gang i kroppen

Haderslev byder på en masse spændende aktiviteter, som sætter gang i kroppen; blandt andet Acturepark med Danmarks højeste klatrevæg og Danmarks længste udendørs gokartbane. Disse aktiviteter indebærer en masse bevægelse og aktivitet for kroppen, så man kommer hjem med ømme muskler.

Nu har du mulighed for at afslutte en aktiv dag med en god massage som fokuserer på områder på kroppen, som har brug for ekstra omsorg; bestil blandt andet en fysiurgisk massage, en sportsmassage eller en wellness massage.

Book en professionel massør til at komme til dig, hvor og hvornår det passer ind i din kalender.

Aktiv livsstil kræver velvære

Hvis man er en af byens aktive borgere, eller turist i byen er det nu mulig at få massage i hjemmet i Haderslev. Det er vigtigt at passe på kroppen, hvis du har en aktiv livsstil. Motion er selvfølgelig sundt, men alt med måde. Det kan være utrolig svært at finde den rette balance, men er massage kan hjælpe til at opretholde, eller finde denne balance igen.

Bestil en massør, dér hvor du er – allerede i dag!

Stort udvalg af massage ydelser

Vi et stort udvalg af massage ydelser, så du kan vælge netop den, der passer til dig. Prøv f.eks. vores velvære massagen for dem, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

Mød dine massører i Haderslev

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Haderslev

Start din massage i Haderslev her