Massage i Thisted fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Thisted

Professionel massage
i Thisted

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Thisted

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Thisted

 • Boost livsglæden med massage i Thisted

  Mangel på energi i hverdagen kan være med til at sænke din daglige glæde og sænke din livskvalitet. En meget vigtig og essentiel ting som skal være til stede er god nattesøvn. Dårlig nattesøvn kan skyldes fysiske og psykiske ting og tilstande. Du bør prioritere dit velvære, før tilstanden forværres. Der er sandsynligvis ikke andre end dig selv, som tager hånd om dette i opløbet. Det er langt lettere at forebygge og modvirke tilstande i opløbet, end det er at fikse krop og sjæl hvis batterierne er kørt helt døde.

 • Forøg livsglæden med massage i Thisted

  De mest velkendte indvirkninger som massage har er at det øger blodcirkulationen, hvilket gør at affaldsstoffer hurtigere end uden massage vil hjælpe på restitutionen. De mindre kendte positive effekter ved massage, er at du får ro i kroppen, lavere blodtryk og sænket puls. Denne ro har desuden også en dæmpende effekt på depression, stress og angst. Udskilning af forskellige hormoner gennem massage, har en modvirkende effekt på de førnævnte tilstande. RaskRask er drevet af at hjælpe med at højne livskvalitet og glæde hos dig. Prioriter dig selv – book din massage her!

 • Hvilken massage passer til dig

  Den massage som passer til dit behov, ved kun du. Kun dig kan mærke hvor ømhed, irritation og smerter er. Du skal ikke vide præcist vide hvad massageformen hedder, men det vil styrke chancerne for at få hjælp til dine udfordringer, hvis du bedst muligt kan sætte ord på hvad du oplever i din krop. Dybe muskler irritationer kræver en fysiurgisk massage, for at løsne op. Er du for eksempel på hotel eller i sommerhus og kunne bruge tilførsel af afslapning og velvære, vil velværemassage være et oplagt valg.

Transportabel briks i Thisted. Klar til brug
Ung mand har bestilt massage hjem til stuen
 • De første tegn på mennesker i Thisted

  Indmuret i kirketårnets fod er runestenen med det indhuggede navn Tord Amdisøn. Tord Amdisøn skulle efter vore tids viden være den første navngivne stormand i Thisted. Stenen er bevaret og indgår den dag i dag, i kirketårnets murværk. Under renæssancen blev det bekræftet første gang at Thisted, af kongen var blevet tildelt købstadsstatus. Det var et privilegium og gav store fordele for købstadens indbyggere. Omkring år 1550 var der optræk til en alvorlig konflikt, da Thisteds bønder solgte deres gårde til blandt andet præster og riddersmænd. Kongen brød sig angiveligt ikke om at bønder skulle tjene penge på privilegier som kongen udstedte.

 • Industrialiseringens indtog i Thisted

  Ved skiftet til år 1900 kom blev handelslivet i Thisted mere organiseret end hidtil. Det gjorde det ved at der årligt blev afholdt 8 store markeder, samt at der på faste dage i ugen var torvedage. De 8 store markeds arrangementer bar stort præg af udveksling af produktions- og arbejdsdyr. Op gennem 1900 tallet blev større industri også til. Blandt industrierne var blandt andet bogtrykkeri, kalkbrænderi, skibsbyggeri, jernstøberi, tobaksfabrik og slagteri. Datidens udvikling har været med til at præge Thisted imod det vi kender byen for i dag.

 • Thisted mere end du tror

  Thisted er en købstad og ikke mindst en havneby. Byen ligger ud mod Limfjorden og en stor del af Thisted Kommunes indbyggere bor i Thisted by. Mange danskeres tanker, når de hører bynavnet Thisted, vil nok tænke en vindblæst nordvestjysk by, med et ikonisk bryghus. Thisted tilbyder dog langt mere end de første tanker bringer på. Både faste beboere og turister kan nyde godt af blandt andet Kirsten Kjaer Museum, Galleri Salshus, Bunkermuseum Hanstholm, Vorupør Havn, Thy National Park, Bulbjerg og meget mere.

Mød dine massører i Thisted

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Thisted her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage