Massage i Thisted fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Thisted

Professionel massage
i Thisted

Massør kører hjem til dig

Forsikret af Tryg logo

I samarbejde med RaskRask, Tryg logo har sammensat en forsikring, der giver tryghed.

Læs mere

Kvalitetsgaranti

Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse hver gang.

Læs mere

Presseomtale

Firmamassage

Sådan fungerer vores massage i Thisted

Massage book

Tid til det vigtige

Bestil din professionelle massage når det passer dig. Så du får tid til der betyder noget

Massage i dit hjem

Velvære bragt til døren

Få din massage det mest afslappende sted i verden - i dit hjems trygge rammer

Få massage

Altid i gode hænder

Alle vores massører er nøje udvalgte, eksaminerede og forsikret af

Boost livsglæden med massage i Thisted

Mangel på energi i hverdagen kan være med til at sænke din daglige glæde og sænke din livskvalitet. En meget vigtig og essentiel ting som skal være til stede er god nattesøvn. Dårlig nattesøvn kan skyldes fysiske og psykiske ting og tilstande. Du bør prioritere dit velvære, før tilstanden forværres. Der er sandsynligvis ikke andre end dig selv, som tager hånd om dette i opløbet. Det er langt lettere at forebygge og modvirke tilstande i opløbet, end det er at fikse krop og sjæl hvis batterierne er kørt helt døde.

Forøg livsglæden med massage i Thisted

De mest velkendte indvirkninger som massage har er at det øger blodcirkulationen, hvilket gør at affaldsstoffer hurtigere end uden massage vil hjælpe på restitutionen. De mindre kendte positive effekter ved massage, er at du får ro i kroppen, lavere blodtryk og sænket puls. Denne ro har desuden også en dæmpende effekt på depression, stress og angst. Udskilning af forskellige hormoner gennem massage, har en modvirkende effekt på de førnævnte tilstande. RaskRask er drevet af at hjælpe med at højne livskvalitet og glæde hos dig. Prioriter dig selv – book din massage her!

Hvilken massage passer til dig

Den massage som passer til dit behov, ved kun du. Kun dig kan mærke hvor ømhed, irritation og smerter er. Du skal ikke vide præcist vide hvad massageformen hedder, men det vil styrke chancerne for at få hjælp til dine udfordringer, hvis du bedst muligt kan sætte ord på hvad du oplever i din krop. Dybe muskler irritationer kræver en fysiurgisk massage, for at løsne op. Er du for eksempel på hotel eller i sommerhus og kunne bruge tilførsel af afslapning og velvære, vil velværemassage være et oplagt valg.

Transportabel briks i Thisted. Klar til brug

Fingeren på pulsen

Modtag særlige tilbud og gode råd til en sund hverdag med mere velvære.

Ung mand har bestilt massage hjem til stuen

De første tegn på mennesker i Thisted

Indmuret i kirketårnets fod er runestenen med det indhuggede navn Tord Amdisøn. Tord Amdisøn skulle efter vore tids viden være den første navngivne stormand i Thisted. Stenen er bevaret og indgår den dag i dag, i kirketårnets murværk. Under renæssancen blev det bekræftet første gang at Thisted, af kongen var blevet tildelt købstadsstatus. Det var et privilegium og gav store fordele for købstadens indbyggere. Omkring år 1550 var der optræk til en alvorlig konflikt, da Thisteds bønder solgte deres gårde til blandt andet præster og riddersmænd. Kongen brød sig angiveligt ikke om at bønder skulle tjene penge på privilegier som kongen udstedte.

Industrialiseringens indtog i Thisted

Ved skiftet til år 1900 kom blev handelslivet i Thisted mere organiseret end hidtil. Det gjorde det ved at der årligt blev afholdt 8 store markeder, samt at der på faste dage i ugen var torvedage. De 8 store markeds arrangementer bar stort præg af udveksling af produktions- og arbejdsdyr. Op gennem 1900 tallet blev større industri også til. Blandt industrierne var blandt andet bogtrykkeri, kalkbrænderi, skibsbyggeri, jernstøberi, tobaksfabrik og slagteri. Datidens udvikling har været med til at præge Thisted imod det vi kender byen for i dag.

Thisted mere end du tror

Thisted er en købstad og ikke mindst en havneby. Byen ligger ud mod Limfjorden og en stor del af Thisted Kommunes indbyggere bor i Thisted by. Mange danskeres tanker, når de hører bynavnet Thisted, vil nok tænke en vindblæst nordvestjysk by, med et ikonisk bryghus. Thisted tilbyder dog langt mere end de første tanker bringer på. Både faste beboere og turister kan nyde godt af blandt andet Kirsten Kjaer Museum, Galleri Salshus, Bunkermuseum Hanstholm, Vorupør Havn, Thy National Park, Bulbjerg og meget mere.

Mød dine massører i Thisted

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Massage til alle behov

Det siger kunderne om os

Convenience

 • Massage i dit hjem, når det passer dig
 • Spar besværlig rejse- og ventetid
 • Massøren medbringer briks og olie
 • Mere overskud til det vigtige

Tryghed og faglighed

 • Kvalificeret og eksamineret massør
 • Massage i hjemmets trygge og vante rammer
 • Kvalitetsgaranti

Tilpasset dine behov

 • Dit velvære i centrum
 • Behandling tilpasset dig
 • Fokus på de områder, der generer dig 
 • Gode råd til bedre velvære i din hverdag

Massører i hele landet

Start din massage i Thisted her