Massage i Skive fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Skive

Professionel massage
i Skive

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Skive

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Skive

 • Massage i Skive

  Skive ligger i Midtjylland ved halvøen Salling med 20.599 indbyggere, og omtales som Sallings hovedstad. Skive har Danmarks største kaserne og er kendt for herregården Krabbesholm, som ligger tæt ved industrihavnen i byens østlige ende. Skive er hjemsted for Skive Festival, som er Danmarks tredjestørste musikfestival.

  Idrætsforeningerne i Skive tilbyder mange forskellige sportsgrene, som gør, at unge som gamle kan få en sund hverdag. Som et helt nyt koncept kan du nu få massagen der hvor du er, når du har brug for den. Om du spiller fodbold i Skive IK og har brug for sportsmassage eller blot har brug for afspænding, står vores professionelle massører klar til dig. Vi kommer til din adresse med massagebriks, høj faglighed og masser af velvære.

 • Nem og billig massage

  Massage er en behandling som er afslappende og godt for helbredet, da det løsner op for opspændte muskler og øger blodcirkulationen. Massagen er ikke noget, man skal ud og jage. Lad i stedet massagen komme til dig. RaskRasks koncept bringer massagen hjem i dine trygge rammer. Vi giver dig mulighed for at vælge det tidspunkt, der passer bedst ind i kalenderen. Også i aftentimerne.

 • Stort udvalg af massage

  RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Skive, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem massage på hotel, massage for mødregrupper, massage efter fødsel, eller en klassisk nakke massage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

  Find din nærmeste massør her!

briks-køkkenrulle-håndklæde
Mand fra Ballerup får massage
 • Massage i en moderne tid

  Moderne teknologi gør det nemmere at være kunde og behandler. RaskRask er gjort mulig til en pris, der slår de fleste klinikker. Samtidig er der gennemsigtighed og fælles rammer, så du ved præcis, hvad du får, lige meget hvor i landet du er. Vi lever i en tid, hvor gamle og veletablerede brancher oplever store forandringer, som resultat af den fremadstormende teknologiske udvikling. Det bliver hele tiden nemmere at være kunde – også for dig i Skive. Servicebranchen bliver hele tiden mere effektiv og kræser mere om kunderne. RaskRask mener det er på tide, at velvære og behandlingsbranchen bliver en del af den moderne servicebranche. Massage skal være muligt for alle lige meget hvor i landet man bor, eller hvor travlt og hektisk hverdagen end måtte være. Vi er til for at gøre massage og velvære nemmere for dig.

 • Hvordan virker massagen?

  Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

  Prøv en behandling allerede i dag!

 • Om RaskRask

  RaskRask er den perfekte løsning for dig, der har en travl hverdag – men som stadig gerne vil forkæle og gøre noget godt for dig selv. Det kan være lige fra velvære, til at styrke kroppen. Med RaskRasks banebrydende koncept, massage-on-demand, kan du gøre netop dette. Slip for trælse bilkøer og transporttid, og bestil en massør hjem til din stue, eller dér hvor du er. Vores massører står for olie og massagebriks, så du kan bare læne dig godt tilbage og lade din krop tage en velfortjent pause. Det kalder vi virkelig velvære.

Mød dine massører i Skive

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Skive her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage