Massage i Hjørring fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask
100% quality garanteret

Professionel massage
i Hjørring

Professionel massage
i Hjørring

Massør kører hjem til dig

Presseomtale

TV 2 logo
Børsen_logo
alt.-logo
Jyllands-posten
berlingske

Sådan fungerer massage i Hjørring

Spar vente- og rejsetid med en massage i dit hjem i Hjørring

 • Massage i Hjørring

  Hjørring har mange forskellige oplevelser at byde på, hvad end du er til shopping i Bispetorv Bycenter, en vandretur i Hjørring Bjerge eller en dukkert i Vandhuset ved Park Vendia. Mulighederne er mange. Nu har du også mulighed for at booke en professionel massør, som kommer til dig, hvor og hvornår det passer i dine øvrige planer.

 • Nemt at booke massage i Hjørring

  Når du indtaster din adresse i bookingfeltet, kan du blandt andet vælge mellem massagens længde og type. Herefter kommer de mulige massører og tider frem, som du frit kan vælge imellem.

  Bestil allerede din massage i dag!

 • Massage tilpasset dine behov

  Massøren medbringer selv det nødvendige udstyr til at udføre en professionel massageoplevelse for dig – du skal blot sørge for at gøre plads til massagebriksen og lægge dig til rette. Din massør vil altid tilpasse massagen efter dig og dine behov, så du får den bedste oplevelse. Massage hjælper til at løsne op for spændinger og kan medvirke til at nedsætte stress ved regelmæssige behandlinger.

  Rigtig god fornøjelse med din massage i eget hjem.

Massør har stillet en massagebriks i kundens stue
I sit hjem modtager kunden massage
 • stort udvalg af massage ydelser

  Vi har velvære massagen til de, som ønsker at slappe- og stress af i hjemmet. Vi har sportsmassage til alle motionister og sportsentusiaster, og vi har den mere dybdegående fysiurgiske massage til dem, som døjer med længerevarende spændinger og myoser. Fælles for alle behandlingstyper er, at vi altid bestræber os på at levere den højeste kvalitet lige meget hvor i landet vi kommer rundt. Med andre ord er der lidt for enhver smag, men altid med samme gode service og høje kvalitet.

 • prøv en sportsmassage

  Er du træt af ømme muskler efter en tur i fitnesscenteret? Har du brug for at kunne restituere hurtigt, så du hurtigt kan vende tilbage til hverdagen? Med en sportsmassage fra RaskRask, fokusere massageterapeuten generelt på et specifikt problemområde, som du præsenterer, som regel forbundet med en slags sportsaktivitet, såsom styrke, løb eller stræk. Her går massøren ind og trykker på de berørte områder, således at kroppen får udskildt de affaldsstoffer, der giver muskelømhed, så du kan komme tilbage i topfart.

  Læs mere om vores udbud af massager her!

 • om raskrask

  RaskRask startede op tilbage i 2015 som et iværksætter projekt som del af en bacheloropgave på Aarhus Universitet. Efter at havde vundet flere start-up priser, her i blandt Årets Iværksætter, tog konceptet pludseligt fart. I dag dækker RaskRasks velvære koncept hele landet, og har allerede hjulpet tusindvis af glade kunder landet over. Bygget på deleøkonomiske principper, giver RaskRask både kunden og massøren mulighed for at fokusere på hvad, der virkelig gælder. Ved at kunden lægger lokale til, sparer massøren for dyre klinik-udgifter. Samtidigt, slipper kunden for rejse og tidsbesvær, når massøren kommer hjem til dem.

  Det kalder vi velvære på dine vilkår – så du får overskud til dét, der betyder noget.

Mød dine massører i Hjørring

200+ professionelle fagpersoner står klar til at hjælpe dig

Forsikrede af Tryg logo

forsikrede af tryg

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo , når du booker velvære via RaskRask

Læs mere

Kvalitetsgaranterede

kvalitetsgaranterede icon

Vi garanterer for kvaliteten og dit velvære! Med vores kvalitetsgaranti kan du altid forvente en høj standard fra vores fagpersoner.

Læs mere

Bedst anmeldte

bedst anmeldte icon

Alle dine fagpersoner er nøje udvalgte og eksaminerede. Så du altid er i gode hænder.

Det siger kunderne om os

Start din massage i Hjørring her

Skriv din adresse for at se priser og ledige tider

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage

Danmarks største massagekoncept

200

Massører

300

Postnumre

1000000

Minutters massage