Massage i Struer fra 398,- | Massør Kører Hjem til Dig | RaskRask

Professionel massage
i Struer

Professionel massage
i Struer

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Struer

Nu kan du opleve massage i dit hjem i Struer

Hos RaskRask har vi længe set en stjerne i Struer. Derfor har vi nu allieret os med fagpersoner i området, så du kan få massage i dit hjem. Det betyder at du nemt og enkelt kan bestille en massage til dit hjem, eller feriested i Struer. Konceptet går i sin enkelthed ud på at du her på vores hjemmeside under BOOK skriver din adresse og så vil fagpersoner/behandlere nær dig dukke op. Da massage er en tillidssag, har vi gjort hvad vi kan for at give dig det bedste indtryk af behandleren som muligt. Du kan se et billede af behandleren, læse om kvalifikationer, se uddannelser, og se og læse om tidligere kunders anmeldelser. Sidst men ikke mindst bliver behandlerens kalender synlig for dig. Du kan nu se hvornår behandleren har ledige tider.

Stillesiddende job i Struer - nakke og skulder smerter

Stadig flere jobs bliver stillesiddende, i et land hvor vi er eksperter i serviceydelser. Det er godt for den danske økonomi, at der er efterspørgsel på hvad vi er gode til. Det skal dog ikke blive på bekostning af Dit og vores helbred. Vi er i en oplyst tid hvor vi er klar over at det at være i samme position i mange timer ikke er godt for vores kroppe. For eksempel det at sidde stille på en kontorstol på jobbet. Selv med denne viden er vi endnu ikke gode nok til at forebygge disse nakke og skulder problematikker. Disse problematikker kan kommes til livs med nakkemassage og skuldermassage.

Gode råd og RaskRask massage til struer

Selvom du måske ikke lider at nakke, skulder eller ryg smerter/ømhed, så er det altid bedst at forebygge. Husk at hæv skrivebordet og sænk skuldrene. Rejs dig fra stolen hver halve time, gå et par skridt og stræk dig. Massage er også godt som en forebyggende effekt mod muskelsmerter og ømhed. RaskRask har fagpersoner i hele landet og kan både hjælpe dig i hjemmet, sommerhuset eller til dit hotelophold. Vores koncept passer også perfekt til firma aftaler her kommer en massør ud og laver massagebehandlinger til de medarbejdere, som måtte have brugt for det.

RaskRask transportable briks
Kunden nyder en massage i sit trygge hjem

Den mest kendte virksomhed i Struer

Man kunne skrive meget og længe om det verdenskendte brand B&O, vis historie stammer fra Struer. I 1925 starter to unge ingeniører Peter Bang og Svend Olufsen nemlig B&O. Virksomheden udviklede sig hurtigt, i takt med at der kom skub i den elektroniske udvikling og efterspørgslen på disse produkter. De to stiftere havde dog næppe troet på at forretningen ville udvikle sig med den fart og i den retning som B&O har gjort. B&O er nu et verdenskendt brand, som mest af alt må være kendt for deres særlige design, som ikke kun vi danskere forelsker os i

Struer og de mange kirker

Hvis man har interesse for gamle kirker, så er Struer det rette sted at besøge. Her er gode muligheder for at besøge de mange kirker, som ligger i nærheden. Du kan blandt andet besøge Venø Kirke, Odby Kirke, Sønderbjerg Kirke, Hvidbjerg Kirke, Jegindø Kirke, Gimsing Kirke, Vejrum Kirke med flere. I kirkerne kan du se og opleve den kristne ånd, nyde synet af de velbevarede facader og murer, se kirkernes unikke kalkmalerrier, samt det velbevarede indre i kirkerne.

Smag på og oplev Struer

Der er ikke kun kirker at opleve i Struer også naturen er helt fantastisk. Oplev lystbåd og -fiskerihavne, Den Japanske Have – Struer, Oddesundtårnet og Bronzealderhøje. Er vejret skidt og mest appellerer til indendørs aktiviteter byder Struer også på kunstgallerier og museer. Struer må siges at være for dig som sætter pris på natur, historie og oplevelser. Inde i centrum af byen kan du også opleve restauranter, Caféer, barer og biografen.

Mød dine massører i Struer

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Start din massage i Struer her