Ikast massage - Få Massage I Eget Hjem - RaskRask

Professionel massage
i Ikast

Professionel massage
i Ikast

Massør kører hjem til dig

Forsikrede af Tryg logo

Du og dit hjem er altid forsikret af Tryg logo når du booker velvære via RaskRask.

Læs mere

100% Kvalitetsgaranti

Hvis ikke oplevelsen lever op til dine forventninger får du en ny.

Læs mere

Presseomtale

Sådan fungerer vores massage i Ikast

Massage hjemme i din stue

massage i Ikast

Efter en lang dag med shopping i Strøgcentret eller i Ikast Vest, kan arme og fødder være ømme og trænge til omsorg – denne omsorg kan bookes i form af en professionel massør der kommer til dig, hvor og hvornår det passer ind i din kalender. Du kan f.eks. booke en wellness massage, en velværemassage eller en parmassage og nyde roen og massagen i dine egne omgivelser.

om raskrask

RaskRask startede i 2015 som et bachelorprojekt på Aarhus Universitet. Siden da, har konceptet vundet flere priser, bla. Årets Iværksætter, deltaget i programmet Løvens Hule, samt har dækket hele landet med stor succes. Konceptet har revolutioneret massage og behandlingsbranchen i forhold til et travlt og hektisk samfund. I stedet for at kunden skal starte bilen op, finde en parkeringsplads og tilpasse sig klinikkernes vilkår, så kommer behandlerne fra RaskRask direkte hjem til kunden med briks og det nødvendige udstyr, når det passer kunden. Derudover, har vi en pris, som kan matche klinikkerne – uden at kvaliteten kommer på kompromis. Vi kommer rundt i hele landet, og dér hvor du er, når du har brug for os. Ring til os allerede i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig.

stort udvalg af massage ydelser

RaskRask arbejder på at kunne tilbyde den mest fantastiske massage i Ikast, med dig i centrum. Du kan nu undgå transporten, og kan modtage velvære i dit eget hjem. Vælg bl.a. mellem nakkemassage, massage efter fødsel og rygmassage. Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Læs mere om det store udvalg af ydelser på vores hjemmeside.

Massagebriks bragt op af RaskRask massør
Ikast hjemmemassage

slap af med en massage fra raskrask

Hvis du er aktiv og har brugt en dag i Multihuset i hjertet af Ikast, en dag i Svømmecenter Ikast, en tur på Midtjysk Gokartbane, eller bevægelse simpelthen er en naturlig del af din hverdag, kan du have brug for en mere fokuseret massage. Derfor har du mulighed for at bestille en fysiurgisk massage eller en sportsmassage til at fokusere på de områder, din krop måtte have behov for ekstra omsorg.

nyt liv til dine muskler

Muskler, der er trætte, overbrugte eller på anden måde ømme, kan slappe af og blødgøres gennem kropsmassage på lige fod med en traditionel wellness-massage. Det kan hjælpe ømme muskler efter en hård træning eller til fordel for en gammel sportsskade. Derudover øger det immunsystemets funktionalitet og gør dig mere bevidst om din positionering og kropsholdning. Massage stimulerer lymfesystemet, som hjælper immunsystemet med at beskytte kroppen. På den måde har en kropsmassage et utal af fordele for både den fysiske og mentale tilstand. En kropsmassage er samtidig et godt værktøj til at blive mere bevidst på omkring kroppens anatomi såvel som dens begrænsninger.

tag en snak med din massør

Vi mennesker er ikke ens, og der kan være stor forskel på, hvordan vi ønsker at få massage. Nogen vil gerne have en dybdegående sportsmassage, mens andre nyder bedre af en mild omgang velvære massage. Derfor er det altid en rigtig god ide, at snakke med massøren inden og under behandlingen. Hvis affaldsstofferne får lov at hobe sig op i muskler og led, så sætter det sig som smerter og på sigt skader. RaskRask er et tilbud til alle de, som ikke har tid til at komme ud af døren eller dem, som ønsker at få behandling i velkendte og trygge rammer. Vi bestræber os altid på at tilpasse forløbet efter dig.

Vores lokale massører står altid klar til at hjælpe dig, der hvor du er.

Find din nærmeste massør her!

Mød dine massører i Ikast

200+ professionelle massører står klar til at hjælpe dig

Det siger kunderne om os

Massage i Ikast

Start din massage i Ikast her